Add to compare list
Add to Favorites

Kawasaki Z 750 2004

10.999 Lei
Listing info
Posted
Sep 05, 2019
Details
Built
2004
Condition
Used
Mileage
66000 km
No. of Owners
3
Deliverable
24h
Phone
0729571910
Descriere
Description
Orice poveste frumoasa începe cu “A fost odată…”

Ei bine, a fost odată ca niciodata un baiat. Motociclist. Nici prea responsabil, da’ parca nici prea intraznet. Nici cu bani prea multi dar nici lipit pamantului. Zina parului capilar nu prea i-a ajutat la maturitate, dar ce pierdea la suprafata capului crestea în interior, asa ca nu avea de ce sa se plângă prea mult.

Ei bine, și băiatul acesta zvelt și mlădios, a decis într-o seara de Martie sa-și ia lumea în cap și sa învârtă de-o aventura pana la Caras Severin. Acolo se zvonea în împărăția internetului ca-și va găsi el aleasa: o focoasa roșcată pe nume Zeta. Asa ca eroul nostru și-a luat inima în dinți, echipamentul pe el și și-a urcat curul (pe atunci osos) în primul tren către Caraș.

La orele 5 ale diminetii era într-un oras strain (și mic). Și era un frig cumplit pentru perioada aceea. Iar el inca nu stia dacă a gresit sau nu gara. Din fericire însă, după primele clipe de dezmeticeala, și-a dat seama ca era unde trebuie, însă mult prea devreme. Asa a văzut eroul nostru Severinul la 5 dimineata: cu nebuni, cu bețivi, cu oameni care se duceau undeva (unde dracu? Ca era 5 dimineata într-o Duminica!!), cu gunoieri și cu ploaie, cu nori și cu bătrâne care i-au facut astrograma și i-au calculat ascendentul.

Și tot rătăcind asa, a dat peste curtea împăratului care o dădea pe Zeta, teribila roșcata. Și cum a văzut-o, inima i s-a aprins ca pe rug. Cum torcea! Cum se auzea! Cum mergea și cum clipea din faruri! Vaaaaai, o minunatie și alta nu! Cu cat stătea mai mult lângă ea, cu atât mai mult se indragostea. Mai aleas ca era de vita nobila, crescuta la garaj, asa cum si el avea sa o tina din acel moment.

Povestea asta este un fericita pentru cei doi. Norocul i-a adus împreună. Au înfruntat încă din prima zi frig, ploaie, lapoviță și ninsoare, mazga și noroi, caini și soferi nebuni, aglomeratie și politie. Clipele urate însă au fost doar o parte din viata lor. În anii petrecuti împreună au calatorit mult și s-au minunat împreună de bogatiile pamantului. Au trecut prin soare și cascade curcubeice și au ras uitandu-se la cer și minunandu-se de ce viata frumoasa au împreună.

Dar cum toate povestile trebuie sa se sfarseasca, și cele bune, cat și cele rele, Zeta a fost facuta sa fericeasca mai multe suflete, iar timpul ei cu eroul nostru a luat sfarsit.

Mai departe..e povestea ta!

Zeta vine in viata ta OBLIGATORIU cu:

- Cauciucuri Michelin Pilot Road 3
- Kit lant cu nici 900 de km facuti
- Gripuri incalzite (nemontate)
- Priza (nemontata)
- Suport de bagaje + bagaje textile aproape noi (suport montat)
- Alarma (montata)
- Perna de gel de 2 cm pentru saua pilotului
- Perna de gel de 1 cm pentru saua pasagerului
- 2 kituri de incalzire sa pentru pasager si pilot (nemontate)
- Capac pentru saua pasagerului neagr, in caz ca vrei sa calaresti singur
- Crashbars fata-spate (montate)
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • 29 Shows
  • Posted:
    Sep 05, 2019
There are no bids currently
Listings to be compared
There are no listings to compare
Log in
Username
Password
Forgot password? Remind