Mergi la conţinut
  • postări
    217
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    58.714

Vino să ne vezi motocicletele la SAM şi echipamentele la SMAEB 2014


United Motors

914 vizualizări

Vino să ne vezi motocicletele la SAM şi echipamentele la SMAEB 2014

 Vino să ne vezi motocicletele la SAM şi echipamentele la SMAEB 2014

Vino să ne vezi motocicletele la SAM şi echipamentele la SMAEB 2014. Ne vedem acolo!

Vino între 2 şi 6 Aprilie în Piaţa Constituţiei la Salonul Auto Moto, când întreaga comunitate moto se adună. De ce? Pentru că accesul este liber pentru tine şi pentru pasagerul tău dacă vii cu motocicleta, îţi poţi expune motorul gratuit pentru vânzare sau poţi participa la un concurs atât cu premii în bani, cât şi cu premii speciale.

Vom fi şi noi prezenţi la eveniment, pentru a-ţi aduce cele mai noi şi frumoase motociclete ale noastre!

Îţi poţi expune gratuit motorul într-o zonă special dedicată, în cazul în care doreşti să îl vinzi. Organizatorii se vor ocupa de restul. Accesul moto se va face în zilele de sâmbătă şi duminică din Piaţa Unirii prin Bulevardul Unirii.

Dacă însă nu vrei să-ţi vinzi motorul, îl poţi expune în cadrul unui concurs, care presupune să fii votat de către vizitatorii Salonului Auto Moto. Toţi vizitatorii primesc împreună cu biletul de acces şi un talon special de VOTING pentru moto, cele mai multe voturi câştigând şi premii în bani, astfel: Premiul I - 3000 lei, Premiul II - 2000 lei, Premiul III - 1000 lei şi alte premii speciale.

Poţi face parte din parada moto, sâmbătă, începând cu orele 14:00 pe traseul Bulevardul Libertăţii – Bulevardul Unirii – Piaţa Alba Iulia şi retur. Dacă vrei să-ţi cumperi accesorii sau pur şi simplu să scapi de cele vechi, tot la Salonul Auto Moto se va organiza şi o zonă de consignaţie. Cei interesaţi pot preda accesoriile în cursul zilei de vineri, 4 Aprilie, iar duminică, 6 Aprilie, la orele 18:00, îşi pot ridica banii rezultaţi din vânzarea produselor lor.

La SAM se va crea o zonă specială tip terasă, dedicată exclusiv motocicliştilor. Aici puteţi sta la taclale cu întreaga comunitate, dar nu oricum! Ţi se va face cinste cu masa şi câte o bere de căciulă! Aşadar, prin simplul fapt că intri pe motor primeşti, pe lângă accesul gratuit, şi un voucher pentru grătarele pregătite şi berile sponsorului nostru, atât pentru tine, cât şi pentru însoţitorul tău.

Poţi să participi şi să te distrezi la concursurile cu mini motociclete. Atât sâmbătă, cât şi duminică, în zona special amenajată pentru concursul mini moto, te poţi da gratuit cu mini motocicleta, iar cel mai bun timp obţinut în timpul zilei se califică automat la concursul de seară dedicat amatorilor. În această zonă vor face demonstraţii campionii Cătălin Cazacu (Câştigătorul ediţiei 2013 Dunlop Romanian SuperBike), Sorin Dumitru (Mashy), Alex Radu (Puştiu), precum şi alti campioni. Premiile sunt oferite de organizatorii Salonului Auto Moto.

La toate cele menţionate deja, mai adăugăm şi: cele mai noi modele de maşini şi motociclete, show-uri de drift cu cei mai buni piloţi şi cele mai pregătite maşini din România, stunt moto, hostesse multe şi foarte frumoase, premii din partea expozanţilor, concerte live cu cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti români ai momentului şi demonstraţii indoor şi outdoor şi multe surprize demne de cel mai mare eveniment auto-moto din România!

Dacă vrei să vezi cele mai frumoase echipamente ale noastre în schimb, eşti aşteptat să ne vedem la SMAEB 2014!

Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti 2014, ajuns la a XII-a ediţie, îşi va deschide porţile în primul weekend din luna Aprilie şi va avea loc în cadrul complexului ROMAERO, hangarul H107VEST şi platforma exterioară. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a 3 zile, ziua de vineri având scopul de a facilita contactele B2B într-un mediu adecvat.

Deschiderea oficială va avea loc în ziua de Vineri la ora 12, iar publicul va avea acces după următorul program:

Vineri, 4 Aprilie - între orele 13:00-19:00;
Sâmbătă 5, Aprilie - între orele 10:00-19:00;
Duminică, 6 Aprilie - între orele 10:00-17:00. 
 
În paralel cu SMAEB se va desfăşura şi EXPOBIKE - Salonul de Biciclete şi Accesorii 2014, ajuns la a V-a ediţie. Ca şi anul trecut, salonul este organizat sub patronajul ASPIC.
 
SMAEB şi EXPOBIKE vor avea loc în aceeasi zonă, vizitatorii având acces în baza biletului sau a invitaţiei la ambele locaţii. Tradiţionalul STUNTSHOW, cu 2 reprezentaţii pe zi, împreună cu SCOOTER CUP (organizat anual de către revista SCOOTERFUN) vor asigura spectacolul în zona de exterior.

Ne vedem acolo!

Sursa

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...