Mergi la conţinut

comyny

Membri
  • Conţinut

    9
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat comyny

  1. Vand Jawa 638 Ts , stare buna de functionare, aprindere electronica powerdynamo (adusa din germania), parbriz Puig . Actele sunt perfect in regula...fisa fiscala, itp valabil pana in 2012.Pret 390 Euro. Tel. 0723208713 .. id mess : comy_para@yahoo.com http://www.pro-bike....nzare-jawa-350/
  2. Acum agata limba.Eu stiam cu creta pisata, da oricum nu e nevoie pt ca acum inchide bine.Oricum mersi mult.
  3. l-am desfacut de curand si s-a rezolvat.Era de la cui, avea namol acolo.Mersi mult de sfaturi
  4. Chiar k m-ai salvat .Mii si mii de multumiri.Acum abia astept momentu cand o sa-o pun .Inca odata iti multumesc multttt!!!!!!!!.Asfalt uscat.Danke!!!!!
  5. Si eu caut tot pt jawa da nu ma ajuta nimeni!!!!! Am vazut pe net (la nemti sau cehi???) o aprindere fff intresanta la pretul de 144Euro cu tot cu taxa, dar cand am vrut sa o comand (prin curier) imi cerea 200 si ceva de Euro.Stiti pe cineva care aduce in tara asa ceva da la MAXIM 170 Euro??.Daca stiti ceva va rog sa ne spuneti k astfel faceti doi oameni fericiti .Va multam anticipat.Asfalt uscat tuturor!!
  6. Mersi mult si o sa mai revin cu intrebari mai la primavara cand ma apuc de mesterit pe la dansa.va salut
  7. multam mult pt sfaturi si o sa-l desfac eu cand o sa se mai incalzeasca ca pe aici e nasol rau cu vremea. O intrebare mai am daca nu va suparatzi.Am vazut cateva poze cu jawe care aveau disk pe fatza cu amortizorul dreapta diferit de ce am eu( avea in plus doua gauri unde era prins etrieru).In cazul asta ce sa fac??Trebuie schimbat doar unu din amortizoare sau amandoua?Si cam la ce pret sa ma astept cu totul??
  8. 1) Am o problema cu carburatoru.de fiecare data cand las robinetu de la rezervor deschis(cu motorul oprit) incepe sa-mi curga benzina pe la carburator, iar cand dau sa o pornesc se ineaca de nu o mai pornesc 30 min.ce mama naibi sa aiba?????am verificat plutitoarele si nu-s intepate. ce sa-i mai fac?? 2) Aprindere electronica mai ieftina decat aia de 100E nu exista?(pt jawa) 3) De unde sa iau niste abtipilduri k la primavara vreau sa o vopsesc si nu vreau sa ramana cheala pe rezervor
×
×
  • Creează O Nouă...