Mergi la conţinut

florin_blk

Membri
  • Conţinut

    18
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat florin_blk

  1. Pana la urma am montat ambreiajul la loc, i-am pus filtre noi, ulei motul 5100 10w40. Problema e inca prezenta.
  2. Nu e de la cablu. Da, e reglat. E ceva din interior. Aveti idee unde gasesc o garnitura pentru capacul de ambreiaj?
  3. Am masurat si discurile si arcurile. Sunt noi. Cred ca a fost schimbat ambreiajul de curand. Nu sare din viteza, pur si simplu trebuie sa bruschez pedala mai tare cand schimb, se comporta ca si cum nu ar avea ungere.
  4. Am demontat ambreiajul. Discurile, arcurile sunt noi. Deocamdata o sa montez inapoi ambreiajul si o sa-i pun motorex sa vedem ce se intampla. multam
  5. i-am bagat si yacco 10w50 apoi motul 10w50. nu are joc la maneta. iar cand e motorul oprit chiar daca e cald, functioneaza ok. Am evitat sa-l demontez dar nu am incotro. O sa-l desfac sa verific placutele/discurile de ambreiaj.
  6. Nu e de la ulei. Pana acum i-am schimbat uleiul de 3 ori si nu era nicio diferenta cu uleiul nou.
  7. Va salut! Am o Honda Dominator din '95, am luat-o pe la 33000 km, adusa din Italia. Problema care o are e ca atunci cand e rece motorul, primii 6-7 km e ok, intra bine in viteze. Dupa ce se incalzeste intra greu in viteze si iese la fel de greu pe neutru. Stie cineva ce ar putea fi? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Ma gandesc ca o fi ambreiajul tocit... astept pareri. multumesc.
  8. Salutare! E normal ca la un Kawasaki KLR650 sa se auda o "bataie" la motor mai ales cand o accelerez? Am mai auzit la un Kawasaki Zephyr tot cam acelasi tacanit.
×
×
  • Creează O Nouă...