Mergi la conţinut

Abracadabru

Membri
  • Conţinut

    21
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    va mai fi

Realizarile lui Abracadabru

  1. Completare: vezi ca Moto Rivara (concesionarul cu Raptorul 650) zice ca motorul/motoarele ar fi "gia immatricolate" din 2006, desi are/au zero km !!! Oricum, mai vb, sper (desi e posibil sa ma sucesc la un V- sau Xtra Raptor de 1000) , culmea ca-n Germania sint mai ieftine, aproape noi, ca-n Italia (nu si Raptorul de 650, care mi-ar conveni ca-i mai usoara-economica, pe injectie si inca se mai fabrica, desi n-are importator aici, in Absurdistania). Mersi, vorbim!
  2. (quote)Pretul standard nu exista depinde de zona ...localitate si daca aduc alte moto de acolo 500 E e transportul pentru fiecare din ele! Pt comoditate ....depinde de unde esti ....o imatriculare normala costa in jur de 100E . dar daca esti dintr-o localitate mai indepartata ma costa mai mult motorina ca sa merg poana acolo sa o imatriculez pe tine. Eu pot sa o imatriculez pe firmadar trebuie sa iti schimbi numerele dupa ce facem contract de vanzare cumparare si trebuie sa o imatriculezi in localitatea unde ai domiciliul. Cea cu 0 km daca nu este imatriculata nu poate sa iti faca radiere pentru export iar direct pt romania nu o poate vinde .... sunt niste protocoale prin care ei te trimit sa o cumperi de la reprezentanta din romania! daca e noua noua ...trebuie sa o cumperi pe numele cuiva care are acte in it si sa o imatriculezi si pe urma o radiezi pt export ....acesta este procedeul !!!! 1. Sint din Bucuresti. 100 euro mi se par OK pt. inmatriculare-alergatura (pe numele meu si, normal, peste taxele oficiale). Si cei 500 pt. adus sint OK (merit o bere pt reclama???-ItaliaMotors vrea 700 :) ) 2. Mai sa fie... doar sintem in UE, au ba ???- apropo de imposiibilitatea radierii pt. export a motoarelor noi.. VW stii ca a fost "amendata" de UE cu 50 milioane euro fiindca interzicea vinzarea de masini clientilor nemtzi din...Danemarca, de pilda??? In plus, CAGIVA, de ex, NU MAI ARE importator in Romanica (a fost United Motors si s-a dus...). Sa caut atunci una cu citiva km (motor de test-drive) inmatriculata? N-ar fi posibila manevra cu inmatricularea de forma s-o faceti voi acolo? Sau costa cit nu face??? Mulltzam oricum de lamuriri, astept si altele... oricum, mai stau pe ginduri pina saptamina aviatoare, cind am banii (TOTI)
  3. Salut! Cagiva asta noua: http://www.moto.it/nuovo/nuovo03.asp?EID=1179096 e in zona voastra de actiune? Si, daca nu prea, cit ar costa peste pretul standard de aducere? (care, apropo, cit mai e acum ?) P.S. Pentru comozii (ca mine) , e posibila si inmatricularea... totala in Romania? Si la ce pret ? P.S.2 Sau Suzy asta? http://www.moto.it/nuovo/nuovo03.asp?EID=1147639 Multzam mult
×
×
  • Creează O Nouă...