Mergi la conţinut

ChaosBorn

Membri
  • Conţinut

    225
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    5

Postări adăugat de ChaosBorn

  1. Da man, in iarna am fost in Universitatii, atata ura ce aveam in mine ca nu era de "fara violenta", da deloc. M-am dus la bubuiala, as fi spart teste! Acum astia in sfarsit dau dovada de cojones (nu, nu sunt naiv)! Crin care imi parea un mameluc pierdut in fineturile dantelariei, pana si asta imi pare barbat, Ponta........., ce sa zic ...,fan frate, putea sa-si fi plagiat si actu' de nastere. Asocierea cu nazismul................., vai, vai..............sa-i sparga la bot pana m-oi plictisi io'......, da pana m-oi plictisi!

    Nevermind, suddent change of mood. Tocmai am aflat ca marele maestru cu numele de cod Charlie Sheen a sarit la interval cu 2 episoade dintr-un nou serial :yahoo: . Anger Management, era tot ce-mi trebuia :photo: !

  2. Salut,

    Ma poate ajuta cineva cu indrumarea catre un service unde as putea sa imi polish-ez parbrizul motocilcetei?

    Multumesc!

    Salut!

    Acum cativa ani am avut motocicleta din pozele de mai jos la care am cumparat un parbriz touring de la Crashmoto Sibiu (dezmembreaza motociclete, baieti extraordinari, e o placere sa le calci pragul, daca ai nevoie de piese ii recomand cu cea mai mare caldura). Era vai mama lui, plin de zgarieturi adanci si matuit pe multe portiuni, motiv pentru care mi-au si scazut din pret considerabil, m-am bucurat, mai ales in speranta ca poate ii redau stralucirea. L-am rezolvat prin polishare cu kit special pentru plastic, manual, de fapt, dupa ce am terminat cu el parca era mai oglinda decat de nou, ceea ce crede-ma, chiar era!

    A fost ceva de munca dar a meritat si satisfactia a fost maxima, nici urma de zgarietura, nimic nicaieri. Baietii de la Crashmoto vad ca nu si-au mai actualizat site-ul de destula vreme, intamplator mai au si acum poza cu parbrizul asa cum l-am luat de la ei si cum arata dupa, polishat si montat pe mobra. Oricum, succes cu orice metoda te-ai apuca de treaba!

    post-13551-0-41162700-1333657296_thumb.j

    post-13551-0-71432900-1333657310_thumb.j

    post-13551-0-65057200-1333657317_thumb.j

  3. ..............................................laborator de experimente sociale ale finantelor internationale.

    Mda, le-am spart astora tiparele la capitolul supravietuire, nici nu stii daca e de ras sau de plans................

    eu m-am gandit si mi-am dat seama ce ar fi insemnat de pilda ca un comandant al unei armate (sa zicem armata IV din Transilvania) sa-i fi acordat culoar aerian regelui.

    sa-l intampine la aeroport cu garda de onoare militara si cu cuvintele: Majestate bine v-ati intors in tara!

    iar regele sa-i raspunda in fata camerelor de luat vederi cu propozitia simpla: Romani, m-am intors acasa!

    Ai sa razi, asta este scenariul tip al tineretii mele (si sunt absolut convins ca al multor alti romani ca mine), asa imi si imaginam ca o sa se intample, iar ei au stiut pistele de pe care isi iau zborul gandurile unui om simplu ca mine , ca tine........... Politica nu e doar curva, mai e si extrem de .........chiar geniala alocuri. Sta in minti neobosite cu tactici fenomenale, p-atat de primar compuse si totusi de-o complexitate teribila. Ei stiu ca mintea unui om simplu e trasa de suflet si ca un suflet sincer (asa cum suntem majoritatea, in ciuda indoielii initiale a fiecaruia ca ar fi asa) lasa viata sa-i lege destinul.......... Toate aceste simtiri primare si indispensabile noua la ora asta sunt folosite pe post de butoane pentru toti acesti papusari .Era o faza intr-un film, cam comercial el de fel, dar mie-mi plac astea, o faza in care Bruce Willis avea o replica de genul "Ba , eu nu ma uit in veceu dupa ce ma cac". Ad litteram, chestia asta ar veni ceva de genul "Sunt prea coios sa ma cobor la d-astea" , adevarul e undeva intr-un Bruce Willis al fiecaruia din noi care nu traieste cu nevoia de-a complica ceva ce oricum vine intr-atat de complex de la sine de nici o viata nu poate cuprinde-n veci.

  4. Incet, incet ajungem si la miezu' sezonului, cam cand om pune-o de-o invartita.............., asa cam prima pe anu asta!?

    Oricum, eu unul am nevoie de niste adaptari , portbagaj 'gen (daca stiti ceva maini de faurar sudor dati-mi si mie de veste, pe-un PM ceva), asa nu se mai poate :biggrin: .................. post-13551-0-14580200-1333579184_thumb.jpost-13551-0-14882200-1333579186_thumb.jpost-13551-0-96338300-1333579187_thumb.j

    Cat despre iesire, in special de-aia care implica-un munte, intentionez dupa sarbatori sa trec prin zona asta................. post-13551-0-06976100-1333579400_thumb.jpost-13551-0-43545300-1333579401_thumb.jpost-13551-0-30741600-1333579402_thumb.jpost-13551-0-22391300-1333579403_thumb.j, ar arata bine curtea aia plina de motoare si cu-n foc in mijloc pe noapte. Cazarea dupa suflet, care acolo la cort, care intre patru pereti. Daca va tenteaza ideea va astept cu drag si bineanteles, oricine este binevenit cu mentiunea clara si din capu locului, fara alcolisme si alte tavaleli d-astea. Acum, sa nu ma-ntelegeti grestit, om bea si noi o bere doua, ba chiar, pentru amatori pot oferi cate-un paharel de palinca de 70-80 grade, da cam atat, ideea e ca vreau sa pastrez relatii bune cu vecinii.

    .....................sa nu uit esentialu', este vorba de-un sat cam fix sub muntii Fagaras pe partea lor nordica. Orientativ cam la 10 km distanta de Transfagarasan.................bineanteles, se subantelege, iarba nu va fi asa mare :biggrin:

  5. Regele Mihai scolar............ post-13551-0-64160800-1333414191_thumb.j

    Dorule cam pt prima data sunt suta-n suta de acord cu tine: sa ramanem cu nemtii.

    O sugeam cativa ani grav dar probabil acum eram mai "sus".

    Am fi supt-o pana la cotor, grav si ireversibil, pe limba rusa in acorduri de balalaica. Daca trupele germane in retragere se inghesuiau care cum puteau in cabinele camioanelor si-si bagau toti cablu de curent in gura, de preferau sa moara ca obletii, stiind ce-i asteapta altfel odata cazuti in mana rusilor......................, noua, noua ce credeti ca ni s-ar fi intamplat? Se poate foarte bine dovedi intr-o buna zi........, pentru cei ce inca nu cred ca intoarcerea armelor a fost un act de curaj, dar, mai ales unul dintr-o dragoste deplina fata de pamantul romanesc si neamul ist. A fost un razboi adevarat, nu disolutie economico-politica asa cum practica astazi marile puteri ca tactica alor state mici, a fost un razboi al titanilor, umar in umar. Occidentul a semnat negru pe alb cedarea partii asteia de lume sovieticilor, ba mai mult la momentul respectiv au renuntat fericiti la ea. Regele, Regele nostru putea sa fuga oricand, a stat pana in ultima clipa posibila. Mie unul nu-mi ramane decat bucuria sincera de a fi contemporan Regelui Mihai si bineanteles nu recunosc nici unul din "limbricii presedinti". Am toata convingerea ca desi i-au smuls tara din maini, inima majestatii sale bate mai romaneste decat a oricarui roman..................., doar este Regele Romanilor!

    "Nu il va ierta pe Churchill

    Cat despre premierul de atunci al Marii Britanii, regele spune ca nu il poate ierta pentru ca a abandonat Romania.

    "Desigur ca inteleg de ce Churchill a crezut ca era singura posibilitate strategica sau cel putin din perspectiva britanica. Dar nu pot sa-l iert, nici sa accept alegerea sa", mai spune fostul suveran. "

  6. Duda e un actor. A primit rolul vietii lui: sa joace un print. De ce te cramponezi de un consort, are statutul lui Camilla Parker Bowles - nu va fi niciodata regina? De ce conteaza atat cand stim ca oricum soarta tarii asteia e pecetluita de la Ialta: republica. Comunistii au facut bine ce li s-a scris: sa desfiinteze sentimentul monarhist intr-o tara care chiar credea in institutia asta. In loc s-a adus un mare rahat. Turcesc. Se cheama democratie, originala chiar. Din 89 incoace ne tot gandeam: sa urmam democratia de model suedez sau de model japonez. Pana una alta ne-am oprit la mijloc de drum si am facut o democratie balcanica.

    Asa ne place in tara asta, distrugem sistematic cate o chestie fara sa fim in stare sa punem ceva in loc. Am dispretuit taranii, asa ca i-am transformat in oraseni. Cam cocalari, dar oraseni. Nu avem ce le da de lucru, nu avem nici cine sa ne mai dea noua de mancare, dar suntem fericiti, nu mai avem tarani. I-am dezradacinat, le-am rapit viata lor si am inlocuit-o cu nimic. Acum i-am trimite inapoi, dar nu mai au unde merge. Am petrecut un secol sa cladim industrie. Am inchis-o in nici 15 ani ca era ineficienta. Acum importam si guma de chiloti, dar nu mai avem gauri negre in economie. Nu mai avem nici economie, dar asta din avion nu se mai vede. L-am inlocuit pe rege cu Gheorghiu Dej si a fo' rau. L-am inlocuit pe Gheorghiu Dej cu Nea Nicu... Maaare realizare. Apoi au murit cateva mii de visatori si i-am obtinut pe Iliescu,,, Constantinescu,,, Basescu,,, Oare sunt singurul care crede ca am tot dat din lac in put? Si ce e mai trist ca toate rahaturile facute le-am facut cu enorm de multa convingere. Drumul spre iad chiar e pavat cu bune intentii.

    Mi-a placut mult, foarte mult postul tau, are ceva ................, ceva extraordinar de uman in el, oricum fratilor, orice parere ati avea, la toti va transpira dezamagirea, dezolarea, o tristete profunda prin toti porii..............

  7. Mda, se pare ca astia s-au pus serios pe asanat sosele, noroc ca mi-au asfaltat mie trotuaru de 3 ori si o strada de pe langa bloc de 4 sau 5 ..........si asta se intampla in acelasi an, anu' trecut daca nu ma insel. Strada cel putin acum e semi praf! Plm , tradare sa fie da s-o stim si noi! Poate-or vrea sa faca mlastini or something , ne pregaim si noi cu hidroglisoare...............stim o treaba........., vai organu' nostru!!!

  8. Daca tenteaza pe cineva weekendul asta o plimbare prin Defileul Jiului sunteti bineveniti. Plecare sambata dimineata, intoarcere tot sambata sau duminica. Traseul: Bucuresti-Pitesti-Targu Jiu-Simeria, intoarcerea Simeria-Sibiu-Rm Valcea-Pitesti-Bucuresti. Distanta 800-900 km. Mai multe detalii, astazi, cel tarziu maine.......poimaine deja plecarea :happy: .

  9. Anul asta ne asteapta o campanie electorala feroce, cred ca de o perversitate care va intrece orice tipar posibil pana acum. Romania este intr-un proces de autodizolvare clar, vizibil din orice unghi! Sunteti oameni in toata firea, nu credeam ca veti transforma o intrebare retorica in controversa. Puneti-va gandurile-n ordine si ramaneti dedicati oricarei credinte o-ti avea. Chiar voi, cei ce aveti de castigat, voi cei carora vi se mai arunca cate-un oscior pe sub masa...., ganditi-va ca este pentru acum, doar pentru acum, de maine totul se va fi daramat.

  10. Mare fraier ca ai dat tu goarna aia.

    Defileu = uichendu viitor?! :biggrin:

    Vorba ta, "ma jur", facea ca un monopost de formula 1/ avion de vanatoare in picaj, take your pick :ohmy: ......

    ............ sa ma dau pe-o roata pana la romana..Oricum, se asorta tricoul cu pisicuta lui borsulica :)

    Faza asta imi aduce aminte de ziua de ieri cand ma uitam si nu-mi venea sa cred, un porsche carrera stickerit tot cu insemnele politiei si girofar in functiune alerga dupa un GSXR. Chiar daca faza se petrecea pe contrasens, am stat cateva ssecunde pe ganduri, "oare sa bag si io mana-n gaz, sa merg pe burta ..... :biggrin:?"

  11. chaosborn - nimic nu e mai frumos decat o ieaseala duminica pe DN1 pana la Sinaia si inapoi si un salam in parcare la Penny...borsul de la Chiciu iti statea in gat luati-ash fatza!

    Daca vremea va permite, cu siguranta ca eu voi bobina ceva si uichendu ce vine.

    Dupa ce ca te-am tratat ca pe-o printesa-n parcarea aia, castravete, salam de 3 lei drugu', tot ce-si poate dori un suflet pribeag................, sa inteleg ca nu ti-a placut :biggrin: !?

    ............mai bine anunta ieseala in defileu, sa ne pregatim si noi crestineste, desi mi-e cam groaza de trompeta ai de toba a ta! Ce-i drept si Bob mi-a aplicat un tratament cu Mivv X-Cone, dar, am vaga senzatie ca nu se compara cu ce-o sa am de suferit de la a ta..................las', imi caut io iarasi un akrapovic megafone................., va las surzi !!!

    ...ia, la ea, acum parca-mi si pare rau c-am dat-o :mellow:

    post-13551-0-25490500-1332740621_thumb.j

  12. - cu accent pe repejor

    Foarte fain, si duminica era zi de plimbare.

    Asa e mai Jamalex, ai si tu dreptate, lucrurile frumoase trec repede, cica, pana si frumusetea se duce repede! Apropos de frumusete, fereste-te de combinatia ochelari de soare cu motor de viteza :biggrin: !

    Frumos mai Petre! Tare frumos! Dar zapada aia miroase a frig... Mai da un semn cand mai iesi, ca sunt doritor de iesiri...

    A fost din scurt rau, oricum zisesem ceva si aici dinainte cu ceva vreme. Next time, anytime, cu placere! Frig chiar nu a fost, o fi fost asa c-am "uitat" pijamaua pe sub jeansi :tongue: .........una peste alta a fost superba ziua!

  13. Bravo domnilor!

    Am iesit si noi azi la un picnic in parcare la Penny Sinaia, cateva numere de patinaj artistic mai tarziu am poposit si la cabana Cuibu Dorului. Am fi vrut pana sus, din pacate, dupa cum se vede si-n poze drumul era inzapezit. Anyway, "am baletat" nitel in poze si ne-am intors repejor, repejor acasa! Dupa cum zice un mare clasic in viata......"BONBA!!!" :flex:

    post-13551-0-64351700-1332683601_thumb.j

    post-13551-0-60874600-1332683603_thumb.j

    post-13551-0-41975000-1332683605_thumb.j

    post-13551-0-39965800-1332683607_thumb.j

    post-13551-0-57786400-1332683609_thumb.j

    post-13551-0-53435800-1332683611_thumb.j

    post-13551-0-54689000-1332683613_thumb.j

    post-13551-0-46538000-1332683615_thumb.j

    post-13551-0-25894700-1332683617_thumb.j

    post-13551-0-95987200-1332683618_thumb.j

    post-13551-0-69912700-1332683620_thumb.j

    post-13551-0-49570300-1332683622_thumb.j

  14. Portiunea Titu-Topoloveni este naspa tare. Am fost inainte de sfarsitul anului cu masina si e aiurea drumul. Nu prea sunt gropi, dar asfaltul este valuri-valuri. Este deformat rau drumul, nu as mai lua-o pe acolo.

    Nici eu nu suport autostrada, dar este varianta de preferat acestui traseu !

    Multam' fain!

  15. Eu as incerca o tura pana la Curtea de Arges. Ideal ar fi de evitat senzatia de motor pe stander cu roata turandu-se in aer, adica autostrada. M-as baga pe ruta Buftea, Titu, Gaesti, Topoloveni, Pitesti -Curtea de Arges. Nu stiu cat de buna e soseaua Bucuresti - Pitesti (n-am fost niciodata), restul drumului, insa, personal imi place foarte mult, de Curtea de Arges nici nu mai zic fiind unul din orasele mele preferate! Pentru curajosi, dupa o cafeluta ar merge chiar explorat mai sus spre Transfagarasan....

  16. Voi astia cu care am tot iesit la plimbari, lasati-o moarta,sunteti niste afoni in scandal si labometrism, aste doua stiinte/discipline va sunt complet straine, lasati profesionistii in domeniu sa se ocupe.

    .......................weekendul asta 15 grade, saptamana viitoare 25!!!

×
×
  • Creează O Nouă...