Mergi la conţinut

robert gsxr

Membri
  • Conţinut

    9
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat robert gsxr

  1. multumim stapane coxanelu ca existi si ne dai idei cum sa devenim ca tine !!!! te iubim maxim uraaa !! uraaaa! uraaa!!! acum sti ce vine dupa ura nu??? stiiiiii ca de asta esti tu cel mai destept dinte noi !!
  2. nu iti mai bate capul cu coxanelu , oricum pe noi ne crede mai inapoiati si mai fraieri pt ca am spus o vb despre unu pe care nu poate el sa il sufere asta e mentalitatea lui !!!
  3. zoltan din cate am citit pe aici pari un om cu capul pe umeri si respect asta!!! intelege si ma repet nu il cunosc pe omul asta pe sabin !!! nu am nimic cu nimeni dar cand vad cata smecherie proasta este din partea unora.... si stii la cine ma refer !!! in fine asta e pro-bike-ul modificat de unii smecheri prosti si aici iar stii la cine ma refer !! hai numai bine si un an nou mai bun sa ai !!!
  4. nu ma pus nimeni nici macar nu il cunosc personal , cat despre tine..... toata lumea stie ca esti plin de invidie ,, asa ai facut si cu pustii aia care aveau 636 la vanzare pe forum , ca e pretu prea mic ,, ca ,,,,,, ca,,,,,, ca,,,,,,,, !!! hai taci si tu macar o data si vezi de treaba ta !!! te rugam nu ne mai frange inimile !!!! stim ca esti supermegahiperstiutor dar lasa-ne pe noi astia mai nestiutori in pace !!!
  5. de ce nu lasati omul in pace sa faca ce vrea cu timpul , banii , si nervii lui??? daca iese ceva e de laudat maxim daca nu ..... tot e bine ca a incercat ceva !!!!!
×
×
  • Creează O Nouă...