Mergi la conţinut

styl123

Membri
  • Conţinut

    83
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat styl123

  1. Pacat ca "suzeta" mea e facuta praf in momentul asta
  2. Hai frate , de 1 mai la ploiesti ?:| Mai bine da zvon si hai cu totii la mareeeeee!!!, apropo am fost iei pana la Navodari daca "gusti" ceva se poate face si baiee !
  3. La ora 15:00 in benzinarie la iesirea pe A2, iar intoarcerea este duminica . ! Cu toate ca , daca ma gandesc mai bine, cred ca ar trebui sa rulam pe drumul vechi , autostrada e cam trista mai ales daca nu alergam :)) si vb ta man tre sa ne ferim de loganisti ca de dreq !!! :))
  4. Ideea e ca vrem sa formam o coloana frumoasa .. suntem in jur de 30 de motorete .. si nu toate sunt vitezane sau miari , deci vrem sa rulam cu "styl" :) Daca mai sunt oameni vineri la 3 e plecarea + ca organizez parada moto de la mare de anul asta si pana acum am strans cam 80 de motorete and after toti care participa ne vedem la concert pe plaja la navodari (cine vrea ) evident. /ps/ sucurile(berile) sunt din partea casei!!!
  5. Venim si noi ( 4 motorete din crangasi) ne vedem la mare .. sau poate chiar plecam impreuna cat mai multi din bucuresti
  6. Cine si cand mai merge sa doneze vreau sa merg si eu .. + 3 baieti Cristi 0743139459
×
×
  • Creează O Nouă...