Mergi la conţinut

soare

Membri
  • Conţinut

    54
  • Membru din

  • Ultima vizită

Realizarile lui soare

  1. Dumnezeu sa o ierte pe Fetita ! Nu vreau sa ii iau apararea lui 'Turchish' Dar dupa parerea mea motociclitul nu a avut nici o vina dar totushi trebui sa fie un vinovat: cei care au dat aprobarile si organizatorii (imi pare rau ptr ei ) care fac munca voluntara de dragul sportului ... de data asta nu este un conservar implicat care sa fie vinovat
  2. soare

    poze

    daca nu stresez prea tare as vrea sa intreb ... de ce poze de la alfa motors se pot vedea si alte nu ?
  3. soare

    poze pe forum

    oricum mersi pt raspunsuri cu precizarea ca nu am vrut sa lezez pe cineva direct dar daca acestia s-au simtit ... imi pare rau pt ei
  4. soare

    poze pe forum

    ce inseamna idiot ?
  5. a cui a fost ideea cu pozele de pe forum care pt a fi vizuzalizate trebuiesc mai intai accesate ???? este o tampenie !!!! felicitari idiotului !!!!
  6. Eu am exp masinii dacia si banuiesc ca daca cutia este pe principiu daciei si asa e inclin sa cred ca este de la FRIG un primul rand (uleiul este f gros pe frig ) un ambreaj nestrans sau care nu cupleaza bine (trage de cablul ambreajului si vezi daca are joc mare daca are joc strangel pana cand jocul devine doar de 2-3mm) sau alta probelema mai grava este sincron sau din craboti in cazul cutiei de viteze Incearca cu dublu ambreaj !
  7. soare

    Ajutor !

    am fost la 2 mecanici si tot nu porneste la rece (ger ) nu mai stiu ce sa mai zic cred ca o sa o las asa ca nu merge nimeni pe ger cu ea asta e !
  8. are cr9e ngk unii au zis ca sun mai bune denso: am luat denso =>cred nu e de la bujii , nu sunt de vina BUJIILE ca se ineaca, nu ?
  9. soare

    Ajutor !

    porneste pe ger doar daca ii incalzesc bujiile la ragaz si atunci dea abea abea cu cantec i-am curatat si sincronizat carburatoarele singura dif e ca se tureaza mai repede am impresia ca mananca cat un tractor (nu sunt sigur pt ca nu i-am facut consumul )
  10. eu daca vreau sa o pornesc pe ger incerc cu bateria de la masina si binenteles ca nu porneste singura posibilitate e sa ii dau bujiile afara sa le incalzesc la aragaz si dupa aia dea bea porneste !!!exista vreun leac ???pot sa incerc cu sprei de pornire ??
  11. soare

    Ajutor !

    Am cumparat de curand o yamaha fzr si nu mai porneste in conditii se temperatura scazuta iar daca este mai cald 10 grada celsius porneste dar numai in 2 cilindrii urmand ca ceilalti cilindrii sa poreneasaca doar daca este tinuta la 4000 de rotatii timp un 30sec\ 1 minut . Am schimbat bujii, ulei , curatat carburatoare la tomina dar nimc nu s-a schimbat etc are bezina de la mol cu cifra octanica de 100 E grava problema? Are remediu ? Este din motor (compresie supape etc ) ? am nevoie de raspunsuri ca nu mai dorm noaptea !!!!!
  12. si eu am tot un fzr din 91, a ta porneste can afara este f frig ?ca a mea nu !!! este o problema comuna ? Daca porneste porneste in toti cilindriii ? ce solutie este ? Multumesc anticipat pt raspuns !
×
×
  • Creează O Nouă...