Mergi la conţinut

Captain America ( Easy Rider ) Este În Viaţă. Şi Se Vinde


green.kecske

Recommended Posts

Filmul "Easy rider" a fost, să recunoaştem, foarte marcant şi teribil. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate filme cu şi despre motociclişti produse vreodată. O singură motocicletă din cele patru vedete ale filmului a rămas totuşi "în viaţă", iar acum este scoasă la licitaţie.

 

post-41220-0-86445200-1411383172_thumb.j

 

Iniţial, patru motociclete au fost construite pentru film: două Captain America şi două choppere Billy, toate având la bază motociclete Harley-Davidson Hydra-Glide din 1950. Una dintre cele patru, chiar acest Captain America, a fost folosit în final şi salvat, în timp ce celelalte trei nu au mai fost văzute vreodată.

 

Supravieţuitoarea noastră a fost dată de Peter Fonda actorului Dan Haggerty, căruia i-a revenit responsabilitatea de a menţine starea bună a motocicletei pe parcursul filmărilor filmului Easy Rider. Acum, casa de licitaţii Profiles in History vrea să scoată motocicleta la licitaţie, iar în catalogul de vânzare se specifică faptul că aceasta vine însoţită şi de trei scrisori autentice din film.

 

În 2010, se spunea în presă că singurul Captain America rămas a fost din nou deteriorat grav în urma unui incendiu, în timp ce era depozitat într-un depozit din Austin, Texas, dar nu se poate şti sigur dacă este vorba despre aceeaşi motocicletă din film, deoarece de-a lungul anilor modelul nu a dus deloc lipsă de replici. Chiar propriul muzeu Harley-Davidson arată o replică Captain America şi una a unui chopper Billy.

 

post-41220-0-43767400-1411383173_thumb.j

 

Casa de licitaţii estimează că modelul Captain America original va valora aproximativ 1.200.000 Lire Sterline pe 18 Octombrie, când va fi licitată.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...