Mergi la conţinut

Prezentare Răzvan Ponoran - Team33Cluj


rosbk

Recommended Posts

Odată lansat noul nostru site, fiecare dintre piloții RoSBK va avea propria lui pagină care va include fotografie, un filmuleț și un CV de sportiv. Nu în ultimul rând am rugat piloții să își facă o scurtă prezentare de genul celei făcute aici de Răzvan Ponoran de la Team33Cluj. Sperăm că acestea vor fi de ajutor celor mai tineri motocicliști în a înțelege mai bine lumea RoSBK și a prinde curajul de face acest pas către circuit.

 

00site33.jpg

 

„Pentru mine acest frumos capitol a inceput in 2012 cand imi cautam motocicleta de strada. Intamplarea a facut sa dau de Victor, ulterior prieten si team manager al echipei noastre. In momentul acela, Victor renunta pentru o perioada la curse si vindea motocicleta pentru strada. Am aflat ca motocicleta fusese pe pista si am cumparat-o impreuna cu o parte dintre piesele racing, combinezon si promisiunea de a ma ajuta sa ajung si eu o data pe pista.

In scurt timp urma etapa RoSBK de la Hungaroring unde am reusit sa particip alaturi de baietii din Team33Cluj. Atunci a fost prima data cand am simtit cu adevarat fiorii pasiunii la care visam de cand ma stiu si prima data cand am atins cu genunchiul pe jos. Timpii pe tur au fost foarte buni si la incurajarile lor am devenit colegi de echipa. Din acel moment totul s-a schimbat si toate gandurile mele se rezumau la a ajunge din nou pe pista.  Asa cum banuiam am realizat cat de mari sunt eforturile pentru a concura si am inceput sa alerg in toate partile dupa sponsori pentru a-mi asigura pe cat posibil un intreg sezon in 2013. Am gasit oameni care au avut incredere in puterile mele, unii dintre ei ramanandu-mi fideli pana in prezent si i-am rasplatit cu locul 3 in clasamentul general Rookies 1000. Acest lucru mi-a dat mai multa incredere in mine, am renutat sa mai merg pe strada cu motociclete de viteza si in 2014 am facut saltul la clasa SBK unde am terminat sezonul pe locul 6, o clasare mult peste asteptari tinand cont de experienta si bugetul meu.  Anul trecut, Zoli, presedintele echipei si pilot SBK inca din primul sezon RoSBK, a renuntat la curse si am avut norocul sa pot cumpara motocicleta lui, un Kawasaki ZX10R mult mai performant decat vechiul Suzuki si am reusit sa termin sezonul pe treapta a 3-a a podiumului alaturi de cei mai vechi si experimentati piloti din campionat, Cazacu si Mistode. Toate acestea mi-au demonstrat ca nimic nu este intamplator. Locul meu este aici si le multumesc tuturor celor care m-au sustinut atat moral cat si financiar.

In 2015 ne-am bucurat de titlul „Echipa cu cea mai buna imagine". Incercam cu toate puterile sa promovam cat mai mult acest sport si sa atragem cat mai multi motociclisti stradali. In 2016 dorim sa ne pastram titlul de anul trecut si, de ce nu, sa fim si echipa cu cele mai bune rezultate. Desi pana acum am avut mereu si piloti debutanti in echipa, anul acesta acoperim doar clasele de avansati: Victor Mihailescu - Team Manager si pilot SSP, Alexandru Szekely si eu piloti SBK. De partea tehnica se ocupa Radu Morar care are un aport semnificativ la rezultatele noastre, iar din umbra ne sustine si ne ajuta cu sfaturile si experienta sa, presedintele si fondatorul echipei  Zoltan Zsigmond.

Mereu va tinem la curent pe site-ul nostru www.33team.net”

Vezi sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...