Mergi la conţinut

Interviu Liviu Tudosie - prolog Motor Park 2016


rosbk

Recommended Posts

1. Care sunt principalele dvs. provocări pentru etapa de la Motor Park?

Am pus un pariu pe care vreau sa-l castig. In primul rand pariul este cu mine, iar miza este de a deveni mai rapid. Concret vorbind, pariul este cu un prieten mai rapid decat mine, cum ca il voi bate in cursa. Este o cale pe care am ales-o pentru a ma motiva sa muncesc mai mult, sa ma antrenez, sa lupt pentru fiecare secunda pe tur pe care trebuie sa o scad, pentru ca sunt destule... Am schimbat de curand motocicleta, am pregatit-o pentru pista, concurez acum cu ceva nou si cu totul diferit fata de ce aveam inainte asa ca am o provocare in plus, trebuie sa ma obisnuiesc, sa o inteleg si sa-i folosesc toate atuurile pe care le are.

 

2. Ce părere aveți despre această idee a etapei comune RoSBK - FRM?

Cred ca este o idee buna de a aduce impreuna doua party-uri cu viziuni si cu experiente diferite. Tensiunile si disensiunile timpului aduse impreuna pentru a organiza o etapa comuna cred ca vor aduce un plus de valoare si ceva constructiv pentru noi, iubitorii acestui sport. Cu totii avem de invatat si cum poti invata mai bine daca nu din greseli si din impartasirea experientelor? Sunt sigur ca aceasta etapa va fi un succes care va deschide usi catre alte colaborari si care va reuni intr-un mod pozitiv atat piloti cat si non-piloti apartinand unor generatii dar si perceptii diferite.

 

3. Cum vi se pare tânăra generație de motocicliști? Care sunt perspectivele ei?

Sunt bucuros sa vad din ce in ce mai multi motociclisti noi sau proaspat piloti pe circuit. Fenomenul ia amploare, incet dar sigur, si la noi. Cand m-am apucat eu de acest sport, aveam la dispozitie cateva articole de pe net despre cum sa pui genunchiul jos si cateva viraje pe un drum public mai putin circulat din afara localitatii. Astazi tanara generatie are la dispozitie mai multa informatie decat ar avea nevoie, scoli de pilotaj din care sa-si aleaga, un circuit de viteza profesionist. Perspectivele sunt larg deschise si sunt sigur ca nu este departe momentul in care vom putea da si noi piloti de talie mondiala.

 

4. Anul acesta suntem la a doua ediție a Grand Prix-ului pe Două Roți, cursa noastră ciclistă de viteză pe circuit. Veți participa și la aceasta? Ce părere aveți de această competiție?

Cu cea mai mare placere voi incerca sa particip si la aceasta cursa. Mi se pare ceva inedit, ceva provocator dar si distractiv in acelasi timp. Gasesc aici ceva comun cu motociclismul viteza - unde poti sa iti incerci mai bine fortele si bicicleta de viteza intr-un cadru mai bun si mai sigur decat pe un circuit?

liviu tudosie.jpg

Vezi sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...