Mergi la conţinut

Din Neamt spre Italia + un pic de Franta


bikeshop

Recommended Posts

Va salut!

Saptamana viitoare vreau sa plec spre Italia. Mi s-a recomandat calduros sa trec prin Croatia, macar la dus. Vom merge in doi (eu cu sotia), motorul este un V-strom 650 incarcat bine. Vrem sa stam doar la cort (camping sau ceva zone mai retrase, eventual prin curtile oamenilor primitori). Avem timp dupa excursie sa dormim suficient pe pat moale. Ne-am facut "incalzirea" saptamana trecuta la Roata de foc, cortul se prezinta bine, salteaua pneumatica la fel. Sa zicem ca materialele le avem (pregatite sau "pe picior de sosire"), mai ramane sa verific motorul (vin marti la Bucuresti pentru asta) si sa rezolv cu traseul.

Cat se va merge pe zi? Cat ma lasa madam, ca vrea sa viziteze diverse locuri pe unde trecem.

Pe unde se va merge? Pe oriunde este asfalt (si bun sau bunisor, de preferat), dar evitand autostrazile (nu ma dau in vant dupa mersul in linie dreapta).

Cat dureaza toata excursia? Cam trei saptamani, suntem invitati si prin Italia de doi prieteni, avem cu ce umple timpul.

Cand plecam? Saptamana viitoare, in prima jumatate.

As dori, de preferat, sa evit Ungaria, dar la intoarcere tare mi-e ca o sa o vizitez, ca as vrea sa fac Pasul Stelvio si trec prin Austria, apoi spre casa.

 

M-ati putea ajuta cu diferite sfaturi si ponturi, ce traseu ar fi optim (fara autostrazi, am mentionat), locuri de campare de-a lungul traseului, locuri de vizitat etc? Eventual preturi pentru diferite chestii de-a lungul excursiei si ce ar fi mai ok sa am la mine: euro sau card (sa zicem c-as avea cam 3-400 euro cash, in rest- doua carduri la mine, Visa Electron si un Mastercard).

Ina coua chestii ar mai fi: toba mea nu este stock (e de firma- LeoVinci, dar fara silencer, nu se aude atat de tare), iar latimea cutiilor este de cca 115 cm. Cum mi-am propus sa merg in limitele legale dpdv al vitezei, posibil sa trec "neobservat", dar e vreo posibilitate sa ma ia politia de urechi?

 

Desi imi doresc sa fie o aventura, mi-ar placea sa primesc cateva sfaturi de la cei care au mai fost pe un traseu similar. Mi s-a recomandat calduros Croatia, pentru soselele de pe malul marii, am vazut ceva clipuri si mi-au produs o reala dorinta de a merge pe acolo.

 

Multumesc anticipat pentru sfaturi!

Attached Thumbnails

  • P_20170710_204520.jpg
  • P_20170710_204528.jpg
  • P_20170710_204540.jpg
  • Picture 2017-07-16 16_00_56.png

Topic preluat automat

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...