Mergi la conţinut

Martice

Membri
  • Conţinut

    97
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat Martice

  1. Martice

    Solutii pt 'evacuare'

    merci pt sugestii. Momentan caut un set de tobe S/H. Sa vedem ce-o sa iasa.
  2. Pai daca schimbi fara 'poate' bulesti cutia, daca schimbi cu, uzezi ambreiajul. Eu si la masina shimb fara asa ca poate ar trebui sa menajezi ambreiajul pt wheelyyy .
  3. Martice

    Solutii pt 'evacuare'

    Aha...pai cum dau de Alex?
  4. Martice

    Solutii pt 'evacuare'

    Cu tobe sport.... vtr_BOS.mp3
  5. Martice

    Solutii pt 'evacuare'

    Las-o p'aia cu 2>1 ca nu-mi place ideea. :) Pai tobele sport au in interior o teava din fata in spate care este impachetata in fibra CRF. fibra aia absoarbe sunetele inalte si se aude un sunet mai 'gross'/ 'jos'/'bass'. Daca-i scot sitele nu o sa se auda ca un Enduro? Adika nu vreau nici sa se auda nasol. In atasament e sunetul std. stock.WAV
  6. Martice

    Solutii pt 'evacuare'

    Sincer m-am gandit si la asta dar imi place f mult cum arata cu 2 tobe si zic, ca e pacat. Plus ca nu am gasit pe nicaieri kit de 2>1. I-am scos tobele de tot la un moment dat si era mult prea zgomotoasa. la tobele sport cu evacuare directa se aude sunetul jos de la fibra aia de sticla si e altceva.
  7. Salutare, Am un VTR si ma framanta problema ca nu reusesc sa ma fac auzit. Motivul este ca tobele sunt std si sunt silentioase. Toata lumea mi-a spus ca nu se aude deloc si am constatat pe pielea mea de multe ori ca e un dezavantaj sa nu simta lumea cand ii depasesti. Inainte am avut un moto cu o toba sport si era cu totul altceva. Toti se uitau in oglinzi cand ma apropiam si eram 'sesizat'. Tobele sport zgomotoase sunt destul de scumpe la VTR pt ca sunt 2> costa cam dublu fata de orice alt model cu o sg toba. A incercat cineva sa modifice o evacuare? Eu am un prieten choperist care si-a gaurit toba in spate si se 'aude', ce parere aveti? Ceva sugestii sunt binevenite.
  8. Martice

    Mers prin Bucuresti

    Un sfat: Aveti grija la gropile de langa bordura, mai ales cand uda astia si se "niveleaza" cu apa... Eu am mers pe contrasens (de fapt chiar pe marcaj dubla continua) cu gabor in intersectie si nu mi-a zis nimik... Acum nu stiu daca de regula se iau de tine sau nu. ride safe.
  9. Tu despre ce alarma de masina vb? Nu stiu cum arata o alarma de moto dar alarmele de masina pe care le-am avut de-a lungul timpului erau cam voluminoase, si in plus majoritatea au senzori de deschidere usi, portbagaj si spart geam pe care nu ai cum sa le folosesti. Daca e iesftina si implicit "nu buna" e o problema cu senzorul de soc, care ori e prea sensibil ori dai cu piciorul in ea si nu urla nimik... Practic senzorul de soc si proximitate sunt sg folositoare.
  10. Martice

    STROPITUL STRAZILOR

    Uite asa a luat si fratele tau o tranta... "apa astupa gropile" Cred ca e o noua metoda de a reconditiona strazile....
  11. 1. Da mei stiu ca doar viziera e antiaburire :) si la castile ieftine doar scrie pe ea antifog... 2. Merci pt info dar oricum, mi-am luat un shark rsf2 si am gasit o viziera la Honda cu tenta albastra. Scrie "for day use only" si " for racing only" dar cred (mi se pare) ca se vede prin ea si noaptea prin oras (mi s-a parut cand m-am uitat la ea in magazin) ce ziceti? merge si noaptea cu tenta albastra? 3. Cu viziera neagra eu nu am putut sa merg "seara" 4. La marca de casti, Suomy si mi s-a parut paradis.
  12. Parerea mea: Un anunt in toate mintile trebuie sa cuprinda minim: Date tech (an, motor, etc) Locatia (pt ca Romania e mare si frumoasa) Nr de tel (pt ca nu toata lumea are timp emal-ulri) Si pret pt ca pretul conteaza cam 90% din obiectul unei tranzactii.
  13. La asta ma gandeam si eu.... si eu am avut una din '93 care avea 22000 dar nu prea cred ca erau reali.... cred ca in medie se fac cel putin 3000Km-4000Km/ an Eu cu masina fac, cam 15000/an dar e altceva.
  14. Martice

    magazine echipament

    Eu mi-am luatun lant beton din Germania cu 8 EURO. Ce dreaq sunt preturile astea?
  15. LOL. sa sti ca si eu am problema asta cu casca mea sa nu mai vb ca se abureste si cand e frig tre sa merg cu viziera putin desfacuta... Si eu caut o casca buna pt sezonul asta si criteriile mele pt moment sunt: sa te simti bine cu ea in cap sa fie usoara < 1450g sa nu se abureasca (antifog) sa poti sa-i scoti interiorul pt ca sa-l speli din cand in cand si sa fie cat mai "de firma" pt ca-ti confera mai mult garantia calitatii - de regula... (adik nu vajie la viteza, nu-ti tremura falcile de la un design prost, etc)
  16. cred ca difera doar la modul cum este vopsita
  17. Martice

    Topic Closed!

    Hai ca am vazut si eu tabelul pe site. M-am lamurit.
  18. Martice

    Topic Closed!

    gpa, poti sa-mi trimiti si mie tabelul cu taxele vamale pe mail? martin@audiovizual.ro TVA-ul si taxele le platesti la pretul motorului (din chitnta/factura) sau sunt niste standarde, in functie de cc si an fab? Am auzit ca motoarele mai vechi de 8 ani nu se pot inmatricula, e adevarat sau nu conteaza? merci anticipat. Martin
×
×
  • Creează O Nouă...