Mergi la conţinut

stefan petru

Membri
  • Conţinut

    7
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat stefan petru

  1. am citit bine.... poze membrii forum.... nu poze posesori moto
  2. multumesc frumos inca o data pentru informatiile furnizate. am mai "rasfoit" cateva site-uri ... si am constatat ca preturile pentru accesorii(piele, crom) nu sunt defel de neglijat. @windfuker, exact genul acela de motor doresc sa imi achizitionez. momentan ma documentez, astept primavara sa sustin examenul de carnet... si in cel mai scurt timp o sa imi iau.
  3. *am observat ca frana pe fata poate fi pe un disc sau doua. e diferenta de model sau "upgrade"? *am insemnat in poza un element de pe aripa fata. e custom(tuning) sau optiune privind echiparea ?
  4. am posibilitatea sa imi iau din italia si sa o si inscriu acolo. presupun ca taxele pentru inscriere, impozitul si asigurare sunt mult mai mici decat pentru o masina. am o masina inscrisa pe italia(motor 3000 cmc) si stiu cat a fost transferul de proprietate, cat e impozitul...dar mai ales asigurarea . m-am uitat pe mai multe site-uri si am vazut ce imi doresc de la 4000 in sus. nu o sa dau mai mult de 7-8 mii pe un motor cu cat mai multe accesorii. *crescand in caransebes, presupun ca ai invatat sa schiezi la muntele mic *lugoj, un cochet oras de provincie, cu fete frumoase si distractie maxima vara pe insula p.s. *ce presupune "comenzi avansate" ? *care este diferenta intre un cauciuc normal si cauciucul cu banda alba pe el? *
  5. va multumesc pentru amabiliatea de- ami raspunde. sunt constient de faptul ca motorizarea este prea mare.... pentru un incepator. sunt constient ca riscurile cresc proportional cu puterea motorului si scad totodata cu experienta condusului. imi doresc un motor de acest gen pentru ca: imi place foarte mult, pret relativ mic dar in primul rand ma face sa ma simt mai sigur in trafic. nu mai sigur pe mine, imi da senzatia de mai multa siguranta(fizica). am mai urcat pe motocicleta de cate vori, am incercat si cu scuter.... dar eu pe scuter nu ma mai urc. nu am cazut(nu am obiceiul sa fac pe baiatul teribil) dar motoarele usoare imi da un sentiment de nesiguranta. ca si paranteza... am 39 de ani si momentan conduc doar autoturism. motor doream sa am de mult timp, dar am considerat ca nu sunt sufient de "copt" sa ma abtin de la ... niscaiva teribilisme. echipamentul de ski(sky ) se poarta pe sub imbracaminte. am vazut intr-un magazin specilaizat de moto cam acelasi gen de echipament de protectie.(ma refer la cotiere, genunchiere, protectie coloana,...). nu ma refeream la geaca, pantaloni, incaltaminte.... as arata probabil ff cooool am observat ca esti ...din bergamo. e recomandabil sa imi iau motor din italia? aaa... si sunt la scola. pauza pe timp nefavorabil. reiau cand da politia .... liber.
  6. buna ziua. pentru inceput rog frumos pe cei cu experienta sa ma jute cu cateva raspunsuri, care cu siguranta imi vor fi folositoare in alegerea motorului. (sper ca nu am dat cu batul in balta la ce intrebari am pus mai jos) Diferente intre cele doua modele: YAMAHA XVS 1100 A Drag Star si YAMAHA XVS 1100 Drag Star. Tipul transmisiei . (cardan/lant/curea; cutie manuala/automata) Alimentare: carburator sau injectie. Modele se preteaza pentru drumuri lungi(2 persoane) – are un oarecare confort comparativ cu alte modele? – Sunt interesat de confortul meu si al pasagerului; o distanta(medie spre maxima) pe care o poti parcurge intr-o zi, astfel incat a doua zi sa nu fii intepenit. Vara, la drum lung, soarele provoaca un discomfort neglijabil sau … din contra? Un consum mediu la viteza de croaziera 80-120 km/h ? La asemenea capacitate, un motor cu 50 000 km la bord, comporta o uzura mare? Pentru inceput(iesiri scurte, teren cunoscut fara trafic, pentru a ma obisnui cu motorul) protectiile folosite la sky(genunchere, cotiere, coloana, solduri – nu cele din burete sau carton presat, vorbesc de echipament profi) pot fi folosite si cand “calaresc” motocicleta? p.s. sper ca am postat unde trebuie, in caz contrar, rog frumos un moderator sa mute topicul.
  7. buna ziua . daca-i musai sa intru si eu in rand cu lumea: stefan , cluj napoca, .... momentan fara motocicleta. "studiez momentan" ... ce sa imi achizitionez.
×
×
  • Creează O Nouă...