Mergi la conţinut

edwa

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat edwa

  1. Un grup de prieteni (non-motociclişti) şi-a propus o plecare până la munte (Durău) pe lângă Piatra Neamţ. Ar fi primul meu drum mai lung în afara localităţii şi am ceva emoţii.salut Andrei!Oboseala se instaleaza in general din cauza a doi factori importanti: - viteza neadaptata ( se poate evita asa cum ti-a mai recomandat cineva, prin a merge exact cu viteza la care te simti confortabil si iti face placere sa mergi)- cu siguranta vei face depasiri si acestea te vor solicita psihic si fizic. nu depasii daca nu esti sigur pe depasire si cel mai important asigura-te ca cel pe care il depasesti te-a vazut si stie ca esti acolo. emotiile pe care le vei avea in timpul fiecarei depasiri te vor solicita nervos si fizic. daca drumul este aglomerat inseamna mai multe depasiri care te vor solicita mai mult. daca ai permis cat b si ai facut drumuri de distanta asta cu masin, atunci tine cat mai mult ritmul masinilor si nu ti se va parea greu deloc.asfalt uscat! si drum bun!nu uita ! asigura-te ca cel pe care il depasesti stie ca tu esti acolo, o poti face mergand pe roata lui din stanga si urmarindu-i reactiile in oglinda lui din stanga.iti vei da seama atunci cand te-a vazut. fie se va da putin mai in dreapta , fie vei vedea ca se tot uita in oglinda din stanga sa vada ce faci!
  2. La ce te gandesti?

  3. La toate cate spui ca se vor face in aceasta sxcursie nu ar fi ideal sa dormim in cort si in loc de dus sa ne stergem cu servetzele umede? lasand gluma traseul pare f frumos. si ca sa contuam in spirit de gluma a unui incepator. daca se merge cu doar 94 in loc si 170 in afara, plecati voi inainte, eu am sa va astept acolo
  4. pe 15 este ok! bine ca stiu sa vad cum imi asez programul. 1500km? dar...cam pe unde atat drum bun in Romania? sau fugim pana la unguri?
  5. Sa-ti traiasca! asa este capatana bine ancorata intre umeri si nu goala! pe vremea noastra inca nu erau etnobotanice. Hai ca abia astept sa merg la drum! vedeti ca se mai organizeaza o iesire in grup mare cu cazare la hotel undeva in Vrancea in august. In cazul in care este permis am sa dau detalii.
  6. Multam frumos! Am sa ma alatur voua si chiar cu mare placere. Asta si spuneam ca nu bravez pe sosele dar ca in caz de necesitate ........stiu sa fac o depasire si sa-mi respect grupul de drum. Insa nu imi place sa caut "anturaje cu japca" si de aceea ma plimb singur in general. Intre timp de la refuzul primit si pana in acest moment, am promis copiilor ca ii duc la mare asa ca maine dimineata la ora 05.30 plec spre Mamaia si ma intorc duminica, asa ca voi rata plimbarea de pe 09 insa vara este lunga si am sa va insotesc. Este ceva normal sa joci dupa regulile echipei daca accepta sa te alaturi lor. Nici nu s-a pus problema altfel. Cat despre depasiri "dampulea" daca citea cu atenti vedea ca am doua fete de 10 si 6 ani si ca au nevoie de mine cel putin inca 10-15 ani, asa ca nu vreau sa raman intr-o depasire sau un viraj.
  7. Cu acelasi respect te salut! Este decizia ta si oricarui motociclist sa-si aleaga partenerii de drum si acestia la randul lor sa-l aleaga ca partener de drum. Sunt oameni are merg la o scoala de soferi pentru a invata sa conduca cat sa-si ia permisul, sunt oameni care merg sa invete sa mearga cu motorulsi sa simuleze in timpul scolii situatiile din trafic, depinde ce solisiti celor care te invata. daca ai platit poti cere, poti spune ce vrei sa sti si sa-ti arate cum se face, apoi poti exersa in poligon diversele situatii cu care te intalnesti in trafic (chiar daca trantesti mobra mai bine cazi acolo decat in trafic depinde ce doresti de la tine cand te sui pe mobra si iesi pe sosea.) pana iese ca la carte, pentru siguranta ta si a celorlalti din trafic si sunt oameni care merg acolo fiindca parintii au bani, este vara si tipele tinere sunt surexcitate de zgomotul motoarelor frumos desenate, isi iau o mobra tare, pleaca fara echipament si dau ture pe langa licee sau facultati. nu este nimic rau sa plimbi o studenta sau o tipa de liceu cu mobra (doar pentru cei necasatoriti) Vor sa mearga pe o roata de la un semafor la altul etc. Eu vreau sa ma plimb, nu vreau sa impresionez pe nimeni si nici sa ma inscriu la vre-o competitie. Iti doresc plimbari placute si fara evenimente! Sa auzim numai de bine!
  8. Sal! multam de invitatie. Ok! conduc un SUZUKY GSX 600F - Conduc din vara aceasta, scoala facuta la Louis, cu explicatia ca nu am facut scoala pentru a lua permisul ci am facut scoala de mers cu moto. aplecari, viraje, mers in grup, mers umar la umar, depasiri in viraj printre alti doi motociclisti , franari de urgenta, derapaje, enduro cam tot ce tine. dupa aceea, iesire pe autostrada, depasiri etc. in cazul in care nu pot tine pasul cu voi nimeni nu este obligat sa ma astepte si daca ma simt depasit de grup nu fortzez nota si ne vedem la locul de intalnire. mai multe nu pot spune decat ca se vede la drum si experinta se capata mergand mult.daca se merge pe DN pana in 12-14 km (a se citi cum se cuvine, am mancat o cifra) la ora unde drumul permite nu este problema stiu sa merg in formatie si sa-mi parasesc locul cand e cazul.Nu ma avant f tare in viraje. Stau in zona Sebastian. in cursul sapt merg cu ”conserva” datorita jobului si a mentalitatii romanului. de vineri pana luni moto cat cuprinde chiar daca ploua torential. Va salut cu acelasi respect!
  9. un search pe google la dezmembrari si cred ca ai sa rezolvi pentru moment (eventual pana gasesti ceva nou! Am tot un GSX 600F. Succes!
  10. Salut tuturor membrilor , sunt Edward, am 35 ani,o familie minunata sotie si doi copii, pasionat de a ma plimba cu motorul. Conduc motorul suzuky GSX 600F de nu foarte mult timp (insa ma dau cu ”conserva” de circa 16 ani). respect regulile de conduita preventiva si tot timpul ma gandesc ca: - nimeni nu stie ca eu sunt acolo! prin urmare, fara depasiri riscante si fara depasiri acolo unde nu este loc. Asta nu inseamna ca merg in spatele orcarei conserve, merg mai tare sau mai incet functie de situatie, am atins praguri destul de inalte pe autostrada sau drumuri care permit. Pasiunea de a merge vreau sa fie de lunga durata si nu sa se termine asa cum nimeni nu isi doreste Mi-ar face mare placere sa ies la plimbare cu un grup dar ceva de sosea fiindca motorul nu-mi permite prea multe. Am facute lectii de enduro si am avut de invatat mult. am luat la cunostinta tot ceea ce era de luat din enduro dar nu ma pasioneaza, ceea ce am invatat folosesc pentru drumurile noastre pline de gropi. daca exista iesiri pe sosea sau ma rog nu pe macadam, vin cu mare placere in cazul in care sunt primit Sa auzim numai de bine!
  11. Salut! super cu iesirile de 1 sau poate chiar 2 zile cu o noapte de somn undeva decent ( ca si conditii dar si pret )stau in sect 5 deci iesirea spre Giurgiu este f ok. Cunosc drumul dar sunt gata sa ”explorez” si alte rute. pentru sambata 9 sau duminica 10 iulie se organizeaza ceva? vro plimbare 50-100-200 km sau cat este sa fie, ori toata lumea rupe autostrada spre mare in wek. sunt doritori? dar cineva sa stie o ruta pentru ca eu sunt cam praf la acest capitol.Stau pe mobra pana nu mai are gaz si-l trec pe rezerva , plimbare sa fie ca restul nu conteaza. sa auzim de bine! m_am saturat de ruta sect 5 - otopeni de unul singur sau de sect 5 - a1 - km 96 si inapoi.
×
×
  • Creează O Nouă...