Mergi la conţinut

estroe

Membri
  • Conţinut

    6
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat estroe

  1. Lipseste un i: http://diacritica.wordpress.com/2009/01/02/fi-fii-cand-se-scrie-fi-cu-2-i/
  2. Nimeni nu a observat ceva ciudat in primul poster, cel cu "Fi mai inteligent..."?
  3. Ai grija si la emotii: am un prieten care a dat examen saptamana trecuta; l-a oprit politistul dupa al 4-lea opt in acelasi sens (prima serie de opturi) si l-a reprogramat la sala dupa minim 16 zile. Bafta multa.
  4. estroe

    Viitoare Incepatoare

    Eu am terminat la Louis in iunie, mi s-au parut super ok oamenii de acolo. Poligonul este tot in spatele Garii Obor.
  5. estroe

    Poligon Moto -Respins

    Cand am dat eu examenul (acum o saptamana) un coleg a "sarit" ultimul jalon - s-a incurcat si nu l-a ocolit pe partea pe care trebuia. Politistul l-a oprit imediat si l-a declarat respins. Chiar inainte de inceperea examenului instructorul ne-a strans pe toti si ne-a spus ca s-au schimbat regulile si cam pentru orice greseala te pica pentru nerespectarea traseului (ex: sari un jalon la proba de inceput, faci mai multe sau mai putine opturi, etc). In aceste conditii nu cred ca o eventuala contestatie te-ar putea ajuta.
  6. Salutare. Sunt din Bucuresti, Va citesc de cateva zile dar nu m-am prezentat pana acum pt ca nu aveam nici o "realizare". Azi am reusit sa iau prima tranta, in poligon din cauza unei colege care a intors pe langa jaloanele unde imi exersam eu opturile. Sper ca la urmatorul post sa am noutati mai bune.
×
×
  • Creează O Nouă...