Mergi la conţinut

madjay

Membri
  • Conţinut

    20
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat madjay

  1. am si eu o intrebare pt r6 02 , daca pot sa`i pun codita de pe un r6 06 , la prima vedere pare ca se potrivesc ....
  2. huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  3. eu cred ca va fi cald , si ca va fi plecare libera , de undeva dintro benzinarie ... ramane de vazzut .
  4. as da si maine de permis , dar toate scolile moto sunt inchise in perioada asta ,au liceentele ridicate din cauza ca sa modificat legislatia pt categoriile A si nu vad de unde atata judecata , voi sunteti legali din doate punctele de vedere ? n`ati incalcat legile niciodata ?
  5. intrebam de leduri daca dau bine sau par cocalarisme , cauciucul am eu timp sa`l tocesc bine pe toate partile , momentan e tocit bine de fostul propietar :) nu rade nimeni de mine . eu am r6 dar cred ca ar da destul de bine si pe a mea leduri asa. ...cum am atasat poza mai sus .
  6. scuze de intrebare offtopic , daca`mi pun si eu niste leguri asa la moto da` naspa ?
  7. asta cu politia am sa o incerc, dupa ce prind experienta ....face partte din adrenalina , cu masina am fugit de cate ori de ei . mai da`ti`mi sfaturi , ca sunt si eu la inceput si primesc orice sfat primesc :) ce nelamurire am , sub piciorul stang am un vas cu antigel cred ... e cam gol ...tre sa completez ? e sub maxim ...azi mi`am pus oglinzi , d`alea ieftine de targ de 30 lei ...dar sunt bune caci n`aveam deloc si mie greu la inceput sa intorc capul ...
  8. nu ma laudam ca merg fara permis , am specificat ca merg in cartier ,si asta prin spatele blocului , unde nu deranjez pe nimeni , iar adrenalina o pastrez pt mine , si poti lua suficienta si pe strada, nu trebuie neaparat sa mergi pe circuit . la la forta ma refeream ca nu stiu cat de bine e ca o persoana de 60 kg sa se urce pe un motor de 1000 .... e posibil sa nu te ajute corpul in unele cazuri ....eu la aproape 90 kg , nu ma sperii foarte tare la motoreta mea de 188 kg :)
  9. inca n`am permis , si mi`am luat acest r6 de la avatar , merg cu el prin cartier usor , am si dezavantajul ca am picioarele scurte si nu ating cu calcaiele jos , decat cu aproape jumatate de talpa jos ... e intradevar greu ...abea am inceput sa ma invat cu curbele ....n`am mers decat pe bicicleta , in rest nu mam urcat in viata mea nici macar pe scuter . am fost fan masini puternice si de drift .... am adrenalina in sange , de mic mi`au placut sporturile cu motor , era de vreo 2 ori sa ma dea de pamant , dar stiu sa merg incet si n`am avut probleme . Parerea mea e ca tine si de forta care o ai cat si de minte , daca stii sa te limitezi nu cred ca vor fi probleme .
  10. Salutare , am inteles ca se pleaca pe 23 martie in bulgaria la veliko tarnovo , se anunta cineva care merge ???????????? Am auzit ca e si ziua orasului , deci mici bere concerte chestii ...
×
×
  • Creează O Nouă...