Mergi la conţinut

many007

Membri
  • Conţinut

    169
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat many007

  1. many007

    Am luat sala!

    bai felicitari sa fii sanatos!! m-am bagat si eu..
  2. many007

    pedala de pornire

    daca nu stii sa dai la pedala ce satzi facem fratelo????
  3. 9 / 10 dar cum dreq a intrat larva aia in ochiu lu ala frateeeeeeeeee???
  4. si cum ai vrea sa te contacteze omu frate daca nu ai lasat nici un nr de tel si nici un id de mess sau ceva?????
  5. many007

    belea...

    nush ce sa mai cred!!!
  6. many007

    belea...

    Reverse in talon nu scrie scuter solo.....mai rau e ca scrie motoreta solo!! ((( aaaa si am uitat sa precizez......cand a oprit el langa mine eu eram la mine in poarta dar abia venisem din orash si eram si cu prietena pe scuter.....si mai mergeam si pe contrasens deci eu cred ca avea dreptu sa-mi ceara actele....si chiar sa-mi dea amenda dar au fost baietzi buni
  7. many007

    belea...

    am un piaggio zip....nu am cum sa fac poza ca n-am aparat!!! ms ptr sfat dar acum stau fffffffffffoarte cu banii!!!
  8. many007

    belea...

    M-a prins acum cateva zile garda la mine in fatza portzii si eram cu scuteru ....motorul era oprit....a tras langa el....si mi-a cerut actele.....prima data mi-a cerut talonul s-a uitat putzin......si mi-a cerut permisul meu.......i-am zis ca nu am permis ptr ca scuteru are 49 cmc.....eu stiam ca trebuie permis dar ce era sa zic .....apoi ma intreaba daca mi s-a facut a dosar penal.....eu ii zic ca nu logic......apoi imi zice sa nu mai circul cu ea....pana nu dau de permis......si m-a lasat in pace.....apoi m-am uitat mai bine pe talon si scria viteza maxima constructiva de 25 km/h asta nu inseamna ca pot circula si fara permis???? sau explicatzimi si mie ca nu prea cunosc......astept raspuns!!Multzam!!
  9. intratzi aici pe site asta sa le vedetzi pe toate... http://www.220.ro/stuff/Accident_motocicleta ..si parerea mea e ca sunt trucate pozele...... ce sa spun.......mie mila de el.......(de motor)...... bafta si asfalt uskt....avetzi grija de voi....!!!!
×
×
  • Creează O Nouă...