Mergi la conţinut

alfa1

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Medias, Sibiu
  • Posesor(oare) de
    Honda NTV 650

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui alfa1

  1. Scenariu tras la indigo si in cazul meu: ieri, la iesirea de la serviciu, intr-o intersectie unde eu viram la dreapta si aveam prioritate, eram deja inscris in curba, cu semnalizarea si tot tacamul. Taximestristul de SuperNova,venind din contrasens, a asteptat sa intru pe jumatate in curba, dupa care a virat la stanga si mi-a taiat fata. Rezultatul: am franat brusc si fiind inclinat ca lumea, n-am putut tine bestia si am cazut ca o placinta in mijlocul drumului, sub motocicleta. Bineinteles ca binefacatorul meu a taiat-o rapid sub privirile aprobatoare ale restului de conservari. S-au oprit toti sa vada daca mai misc, apoi cand mi-am ridicat motocicleta singur, s-au carat. Cel mai mult m-a incantat un proprietar de Audi care se distra cu gura pana la urechi de faza . Nu e prima data ca o patesc cu ei. Cu o alta ocazie, aveam cel putin 40 km/h si tot o SuperNova nu mi-a dat prioritate in intersectie, si tot asa a asteptat cu rabdare sa ma apropiu suficient inainte de a-mi taia fata. Consider ca injuraturile sunt alifie la picior de lemn pentru nesimtiti si de fiecare data motociclistul e prea suprasolicitat sa sa mai poata retine figura sau numarul "dusmanului".
  2. alfa1

    Counter Steering

    Foarte clar filmul, ca la carte
  3. alfa1

    Rupere cablu de ambreiaj

    Subsemnatul are Honda NTV Revere 650 si este cablu, fara sistem hidraulic.
  4. Va rog sa va exprimati parearea despre situatia in care esti pe o moto de 600 sa zicem si ai in jur de 60-80 km/h in viteza a 4-a. Cand sa schimbi, constati ca tocmai s-a rupt cablul de ambreiaj... In consecinta, intram intr-o zona foarte delicata... - ce este de facut si ce se poate intampla ???
  5. alfa1

    HOSTING NOU

    Este super OK !
  6. Poti sa-ti adaptezi linistit unul electronic de bicicleta si scapi de toate grijile... oferta in domeniu este superbogata!
×
×
  • Creează O Nouă...