Mergi la conţinut
  • 0

Ieri Mi-am Furat-o Pt. Prima Data


ady65ph

Întrebare

:wacko: Materialul conceput de precedentul "coleg" este excelent si plin de invataminte. Subscriu la punctul 25. Ieri la cca. 5km/ora am vrut sa traversez [ n-am reusit ] sinele de tranvai. Chestia asta m-a costat niste "imbunatatiri" la carena stinga, la crash-padul din stinga, ceva minor la geaca si minusi, etc. Ideea este ca pina ieri tratam superficial aceasta manevra si am facut-o de mii e ori, Desi diferenta de nivel era f. mare nu dau vina pe primarie, sau adm. drumurilor, este TOTAL vina mea pt. ca n-am luat ln consideratie ca avem niste drumuri de "CACAT" si lucrul acesta l-am stiut cind am dat citeva mii de euro pt. doua roti. MORALA: tot timpul ai de invatat cite ceva, indiferent de vechimea pe care o ai la cat.A. Subliniez purtarea echipamentului, TOT TIMPUL CIND ESTI PE MOTOR. Impartasiti din experienta voastra ca 100% avem ce invata !
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

9 răspunsuri la această întrebare

Recommended Posts

  • 0
APROX. [in ori-ce caz, viteza a fost mica]

Salut ! Eu unul te cred. Intr-o zi cu soare, baietii de la primarie s-au gandit sa ude putin strada de dimineata ca sa o racoreasca (la pranz cand e canicula nu o uda) si linia de tramvai fiind exact langa a fost udata si ea. Am venit de pe banda a doua si am vrut sa fac la stanga peste liniile de tramvai, mi-a alunecat spatele cam o jumtate de metru, din fericire am scapat fara cazatura, de atunci caut sa nu mai trec inclinat peste liniile de tramvai. La fel aveam viteza foarte mica pentru ca trebuia sa dau prioritate de dreapta dupa liniile de tramvai.

Noroc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

exact acelasi lucru l am patit si eu..........atata ca inainte sa ajung acasa a pornit o ploaie dezastru si p cand m am intalnit cu sinele de tramvai eram cu gandu sa ajung acasa.....viteza mica ....roata fata a trecut , cea din spate nu chiar :help:...partea stanga modificata :mad:la fel si crashpadul....foarte aiurea cu sinele astea....de atunci evit traseele care se intersecteaza sau au sine d tramvai....plus ca am motorul d 2 saptamani....

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Am observat cum scuteristii merg cu picioarele taras indiferent de viteza,de ce oare? Cel mai jalnic mi s-a parut un politist local prin Ilfov,scria "Politia" pe scuterul albastru cu girofar iar el cred ca ar fi preferat sa se afle la munca pe camp decat calare pe bazaconia aia chinezeasca pentru ca era taaare speriat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

bai frate, da tu chiar nu ai altceva de zis...mai las-o balta cu triciclu tau...am inteles, e bun, e mai interesant, dar te trezesti peste tot cu el...posteaza intr-o sg parte, ai deja un topic, da-o dracului de treaba...devii monoton si plictisitor. ai ceva concret de zis, zi...o arzi aiurea prea mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

aloha-RROMania : putin respect pt vechimea care o are pe forum in comparatie cu tine. Daca conduce un chopper asta nu inseamna ca trebuie sa fie satanist :chair: . NU MAI VORBI FARA SA CUNOSTI OMU' :fuck:

am observat ca in toate topicurile se deplaseaza foarte mult de subiect .... Bai frate mi se pare amuzant baiatu asta cu "masinaria asta cu 3 roti ..." Doar amuzant nu si interesant ... nu suntem obligati sa`ti citim tie poate draciile postate ! evita sa ne raspunzi ! Multumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...