Mergi la conţinut

Motobikes.ro

  • postări
    1.605
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    90.714

Gama wave runner Yamaha a fost lansata la apă!


Motobikes

124 vizualizări

Line-up-ul wave runner-elor Yamaha 2024 include 11 modele, dintre care 9 au fost revizuite.

2024_YAM_GPHO-FXHOCR-VXHOCR-EU_NA_WR_ACT

De la un motor nou până la cele mai recente tehnologii, plus o gamă largă de culori și scheme grafice,  wave runner-elor Yamaha se aliniază celor mai recente tendințe. Noul motor HO duce se bucură de o creștere de capacitate de la 1.812 cmc la 1.898 cmc, devenind și mai ușor.

Gama wave runner Yamaha este structurată astfel:

Crusing

De la emoțiile date de trecerea peste valuri sau o plimbare pe linia coastei, aceste modele permit pasionaților să se bucure de aventură în cel mai deplin confort și cu cea mai recentă tehnologie

2024_YAM_VXCRUISERHO_EU_PURW_ACT_008_03_

Yamaha VX Cruiser HO

Gama de culori disponibile se potrivește unei varietăți de gusturi, de la nuanțele elegante ale noului FX Cruiser SVHO, Dusty Navy, până la ediția limitată Black Solid, cu detalii proaspete mate portocalii închis.

2024_YAM_FXSVHO_EU_SSA_ACT_005_03_previe

Yamaha FX SVHO

Dar, mai există și uimitorul FX SVHO, sportivul FX Cruiser HO în Light Grey Metallic sau modelele FX HO și VX în schema Pure White Solid. Îmbunătățirile includ cilindreea crescută a motorului HO care echipează toate modelele și noul ecran tactil color Connext® de șapte inchi cu moduri de conducere îmbunătățite pentru toate modelele FX.

2024_YAM_FX-HO-CR_EU_LGM3_ACT_003_03_pre

Yamaha FX HO

Experiența de utilizare este optimizată prin posibilitatea reglării înclinării direcției, oferind un nivel suplimentar de confort, funcție de pozția aleasă, așezat sau în picioare.

Sport

Curse, viraje perfecte, adrenalină și accelerație. Aceasta este gama wave runner-elor sport de la Yamaha. GP SVHO  vine în culoarea Deep Purplish Blue Metallic, iar GP HO în Black Solid, cu cocă Torch Red Metallic și detalii Matte Blueish White.

2024_YAM_GPHO_EU_SSA_ACT_001_03_preview.

Yamaha GPHO

Modelul HO are același upgrade de putere ca și gama Cruising, iar legendarul SuperJet continuă neschimbat ca modelul de bază pentru segmentului Sport, combinând puterea, agilitatea și performanța, pe care le pune la dispoziția pasionaților de sporturi nautice.

2024_YAM_JETBLASTER_EU_DPBM19_ACT_007_03

Yamaha Jetblaster

Recreere

Fie că te relaxezi la plajă în timpul verii sau te bucuri de o zi leneșă pe lac, acest segment oferă o experiență palpitantă pe apă. JetBlaster vine acum cu noul look Deep Purplish Blue Metallic, cu detalii albe, la fel ca GP SVHO.

2024_YAM_GPSVHO_EU_DPBM19_ACT_004_03_pre

Yamaha GPSVHO

Cu suporturi pentru picioare care facilitează trickurile, trimerul electric a fost îmbunătățit pentru un control mai ușor și o mai mare manevrabilitate, grație tehnologiei RiDE. Motorul TR-1 High Output oferă un compromis ideal între putere și greutate, fiind un partener perfect pentru distracție serioasă.

Ce tehnologie încorporează gama wave runner Yamaha

Motorul HO Marine – se găsește pe GP HO, FX Cruiser HO, FX HO și VX Cruiser HO și oferă putere și viteze de top raportate la nivelul concurenței.

Connext® touch screen display – oferă modurile de condus Economy, Towing, Performance, Comfort și Custom acces la navigație, entertainement și informațiile vitale privind ambaracațiunea Interfața a fost îmbunătățită, există culori noi și sunt afișate informații precum auto-trimerul adaptiv și sensibilitatea accelerației.

Sistemul de accelerație duală Ride – permite un control intuitiv și facil al ambaracațiunii, cu o opțiune de mers înapoi literalmente la vârful degetelor, pentru andocare. Se regăsește pe toată gama, mai puțin pe SuperJet.       

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...