Mergi la conţinut

constantyn

Membri
  • Conţinut

    8
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat constantyn

  1. am cumparat un scuter jm star vitality de la scootermania de pe strada traian 117sau 119 nu mai stiu numarul exact am avut o defectiune adica membrana de la robinetul de sub rezervor sa spart si imi curgea multa benzina inecand motorul,m-am dus cu el in porbagajul unei dacii la servisul firmei.nu a avut robinet pe stoc dar mecanicul a trimis pe cineva rapid la un magazin de piese si la cumparat .operatiunea a durat 1 ora si am plecat cu scuterul fara probleme.probabil ca in alta parte stateam cateva zile.mecanicul de la service este un om cumsecade si rezolva repede orice problema foarte repede.am scuterul din martie si sunt foarte multumit de el.
  2. constantyn

    Nu Mai Porneste Deloc

    am descoperit defectul,robinetul de sub rezervor avea membrana sparta si baga multa benzina .astfel mergea si dupa un timp la relantiu murea motorul,inecandu-se.am schimbat robinetul in 10 minute si nu mai am probleme.
  3. beleaua incepe marti cand pe drum de la giurgiu spre buc. tinand acceleratia la max. se decelera cam 20 metri apoi accelera la loc pana la o itersectie cand a murit motorul,l-am pornit repede dar la relantiu murea motorul trebuia sa-l tin acc.dupa asta a murit de tot.,eram la 50km de bucuresti. am sunat la firma de unde am luat-o am relatat cele intamplate si mi-a zis sa scot bujia sa o curat bine,si sa dau relantiul mai mare .am dat 2 ture de surub l-am pornit dar tot asa murea mot.la rellanti dupa care nu mai puteam sa pornesc.bujia era uda mereu cred ca venea benzina multa si nu aveam scanteie .era 6 seara ce era sa fac am vorbit cu niste localnici din greaca mi-au luat 50 lei pt. 5km si am bagat-o in porbagajul unei dacii si am inoptat in comuna. a 2-a zi am intrebat pe cativa cu scutere din sat ce are dar stiti cum e unul ca de la cuiul ponton care a ramas blocat,unul ca e de la bujie,altul ca e de la releu.cert e ca am ramas si fara baterie,eram disperat,am sunat la firma din nou si au zis sa schimb bujia cu una noua ,dar de unde sa iau din sat bujie,asa ca am vorbit cu batrana la care am dormit ca ii dau 50lei daca imi tine scuterul o saptamana fiindca trebuia sa ajung la servici unde lucrez o saptamana si una sunt liber,acum scuterul este la greaca pana imi cumpar bujie,dar acum nu mai am baterie,daca schimb bujia pot sa o ponesc cu putin crent de la o baterie de masina ? va rog dati-mi un sfat sunt disperat dupa cele patite.
  4. salut si eu am unul chinezesc e al meu si ma mandresc cu el.il am din februarie si nemaipomenit .am ajuns sa-l iubesc.am cu el 849km.il ingrijesc mult,nu stie ce este apa,nu am apucat nici o ploaie cu el,si nici nu voi apuca fiindca nu plec cu el cand se anunta ploaie.am garaj facut special pt. el,si un mic atelier cu aproape toate sculele inclusiv aparat de sudura.nu merg cu mai mult de 45km cu toate ca se duce la 55-60km.as vrea sa-l tunez numai pt.aspect si motorul sa fie mai puternic nu pt. viteza ci sa ma ajute mai mult in pante mai inclinate.de ce sa dau 2000 si ceva de euro pe una cica de firma cand as putea sa imi iau 2 ca al meu.a am uitat sa va spun ca este un scuter vitality de 49.5.este foarte fiabil fiindca ma duc des cu el la pescuit la dunare(am traseu cu drum bun) asa ca cine are scutere chinezesti sa fie mandru de asta.sa va apuce 99 de ani pe scuter sunt din bucuresti,sunt un pescar inrait ,poate este cineva care vrea sa mearga la un pescuit pe dunare sa imi dea un mail la mihaicarasescu@yahoo.com.este drum bun de scuter,sunt in jur de 70 km merg numai daca ai scuter chinezesc(am glumit)
  5. constantyn

    Frana Slaba Pe Spate

    multumesc pt. raspuns ai dreptate se cunoaste ca sunt debutant,dupa logica mea ar fi ca frana de fata nu te poate arunca in cap datorita greutatii scuterului si greutatea mea ,iar pe spate ma gandesc ca daca frana ar bloca instantaneu roata probabil ar fugi scuterul pe laterala de sub mine.
  6. multumesc,daca vrei trimite-mi adresa celui din ferentari daca poti pe mail la constantinm@rocketmail.com
  7. imi pare bine ca exista un loc unde se poate vorbi doar de scutere .am un scuter chinezesc am 850km parcursicu el fara nici o problema la motor ,merge excelent,am fost la revizia de 300km ,acum urmeaza la 1000km,dar am o problema la frana pe spate si nu stiu cum sa o rezolv pana ma duc la rev.apas pe frana cat pot de tare si totusi nu tine pute-ti sa imi dati un sfat?.pe fata am ABS si este foarte buna numai o pisc si se opreste,dar totusi cred ca frana de baza este cea dupa spate.la revizie mi-a strans surubul care intinde cablul de frana ,adica cursa levierului este ca in cartea tehnica(1-2cm).la alte scutere tot chinez. cand apasa frana se blocheaza roata .tin foarte mult la scuter practic este viata mea,il ingrijesc mult de tot,cel putin pana acum nu stie ce este apa ,nu ma prins nici o ploaie cu el si nu cred ca ma va prinde vreuna fiidca plec cu el numai daca sunt sigur ca nu ploua.am garaj in curte facut special pentru scuter,am un mic atelier unde incep sa imi cumpar piese de schimb de rezerva .in prima luna imi venea sa dorm cu el in pat si sa o dau jos pe nevastamea.asa ca daca aveti vreun sfat bun va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează O Nouă...