Mergi la conţinut

versus

Membri
  • Conţinut

    71
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat versus

  1. Salut, ma intereseaza un Kawa Zx6r model 2005. http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1182010 Spune-mi te rog la ce pret mi-l poti aduce si cat ma costa cu totul inscris in Rom. In caz ca este intr-o zona in care nu poti ajunge, te rog sa imi spui unde trebuie sa ma uit. Merci.
  2. este superba! daca se vor micsora taxele de la anul cum se preconizeaza, cu siguranta imi voi cumpara una. Repet, mie imi place foarte mult
  3. Stie cineva cum pot comanda direct de pe louis?? Ma tot chinui si nu gasesc mai ales ca site-ul este in germana ( o fi oare si in engleza?? )
  4. As vrea niste informatii cu privire la power commander, tobe si filtre racing, unde se gasesc, la ce preturi si cine le poate monta in Bucuresti. Cumva power commanderul este ceva asemanator cip-ului de putere de la masini?? Va rog un raspus in cazul in care cunoasteti. Merci, toate cele bune.
  5. k merci de raspuns...promit sa nu mai postez acelasi mesaj pe mai multe forumuri
  6. Am vazut o casca la Motorunu, un AGV (cred ca era un GP1) redusa de la 120 eur la 70. Vreau sa va intreb daca merita sa achizitionez o asemenea casca, ma intereseaza mai mult siguranta, nu neaparat daca este sau nu zgomotoasa la viteze mai mari. Sunt incepator si peste cateva luni vreau sa cumpar una mai buna, dar acum nu prea mai sunt bani. Dispun de 100-150 eur max. Va multumesc!
×
×
  • Creează O Nouă...