Mergi la conţinut

Campanie Anti-Accidente


bikeshop

Recommended Posts

Salutare , o parte dintre voi ma stiti, o parte nu, insa nu asta este important . Numele meu e Stefan Lungociu mobrist de 2 ani. Nici bine nu a inceput sezonul iar stirile si topicurile au inceput sa arda la sectiunea accidente. O parte din ele mai fericite , altele lasate cu lacrimi si RIP. Mereu m-au speriat soferii care vorbesc la telefon in timp ce conduc,nu zic ca nu mai vorbesc si eu dar nu in halu asta,  si am observat ca mai nou, foarte multi scriu sms-uri.

 

 Pentru ca am trecut si eu prin ceva eveniemnte nedorite, si pentru ca acesti soferi reprezita un adevarat pericol si pentur noi, vreau, sa pornesc o campanie importiva folosirii telefonului la volan lipita cu constientizarea si reamintirea soferilor ca si motociclistii sunt in trafic, ca doar e inceput de sezon .Lucrez la Radio Brasov, iar campania ar urma sa se intinda pe 2 saptamani , 15-26 aprilie , urmand ca pe 26 dimineata  sa organizam o parada moto, pe traseul urmator : Traseu ,daca e mai bine si pot venii mai mutli o putem face sambata insa m-am gandit ca vineri dimineata mai merge lumea la serviciu si e traficul mai intens. Ramane de vazut daca va fi 26 sau 27 aprilie in fuctie si de disponibilitatea voastra.In dupa-masa zilei de vineri 26 aprilie in timpul emisiei, orele 16-19 urmand sa dau premiul campaniei unui sau unei ascultatoare si anume un curs de scoalrizare pentru obtinerea unei categorii de conducere A sau B , ramane  de vazut care dintre ele , ramane de gasit o Scoala ce vrea sa se alature campaniei.

 

Campania se va numi:   iDriveSmart cu Radio Brasov - Spune Nu telefonuli la Volan.  Voi incepe promovarea de saptamana viitoare atat pe Radio, TV dar si Ziar si in mediul Online. Saptamana viitoare, luni, merg sa ma vorbesc si cu seful Politiei Rutere Brasov, iar politia va fi partenera atat campaniei cat si paradei moto pe care vreau sa o organizam.  Am atasat si ceva machete ce vor rula in mediul online si ziar.  Voi face si ceva spoturi dar asta pe saptamana viitoare 

As vrea de asemenea cei care au trecut prin momente mai putin fericite sa intre in direct cu mine pe radio pe durata campaniei sa povestim un pic, daca este posibil, nu vreau sa fortez pe nimeni.

 

Inchei prin a va intreba cum vi se pare campania ce vreau sa o pornesc, ce ati adauga sau ce nu ar trebuii sa includa, si daca sunteti dispusi sa participati la parada moto ce va avea loc pe 26/27 aprilie ?

 

 Multam pentru rabdare , sa auzim de bine si asfalt uscat ! 

Attached Thumbnails
  • post-62123-0-56073600-1364822239_thumb.j
  • post-62123-0-61189600-1364822247_thumb.j
  • post-62123-0-16771500-1364822256_thumb.j


Sursa
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da bravo, numai ca eu vad mai multi motociclisti idioti in trafic decat soferi, cu aia ce faci? toti isi iau vitezane sa le cocseze prin oras, le sparg tobele sa urle cat mai tare si gaz frate. in oras, asa ca la zidul mortii. uitati-va pe magheru intr-o zi cu soare. cine te zgarie la timpan si la retina? conservarii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi vorbeam cu un coleg de servici si prieten in timpul liber, motorist si el despre forja in oras.

Apreciez ca se fac campanii anti accidente dar as aprecia mult mai mult daca mai multi dintre noi ar constientiza ca pericolul vine din noi cateodata.

 

 

Frumos spus Doru si cat se poate de adevarat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare si multa sanatate la toti , buna idee cu campania asta , dar la noi pe pista "sepang bucuresti " nu stiu ce efect are .   oare acei motoristi care au saci de ani vechime tot asa au facut ?? nu cred , cred ca au fost foarte cerebrali si mai corect motociclisti , nu pustani care o ard cu bermude si casca pe motoare de 130 cp sau mai mult . am inceput sa imi fie frica sa scot mobra prin bucuresti , si culmea frica de un teribilist de pustan care uita ca nu e la  curse , nu cred ca intodeauna de vina este autoturismul , cred ca educatia inca mai are sanse .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba daca chiar vrei sa stii eu am ajuns intreg la 54 de ani si am circulat ceva. cand eram ca voi ma alergam cu politia noaptea prin bucuresti fara carnet si cadeam de pe motor de beat ce eram. literalmente. odata dupa un chef am luat-o peste parcul ior si nu stiu ce s-a intamplat dar m-am trezit lat pe spate cu motorul langa mine. mergeam la lumina lunii. plecam noaptea la mare fara carnet desi erau filtre gramada si mergeam fara far, la luna, cand treceam pe langa aia nici nu stiau ce s-a intamplat. treaba e ca am avut mare noroc ca am scapat intreg, ma rog cu o amenda penala pentru lipsa permis. nu e deci nimic nou sub soare. cred ca e lipsa de creier caracteristica varstei. ce e acum in bucuresti e un fel de ruleta ruseasca pentru cei pe doua roti oricat de prudent ai circula. am un prieten foarte experimentat caruia i-au rupt cilindrii la un gs, pompi a luat-o de la un camion, si ma refer la astia care stiu pe ce lume se afla si nu se sparg in figuri. cred ca toate campaniile astea sunt o abureala, ar trebui adresate motociclistilor intai apoi automobilistilor. pana sa te fereasca o baba chioara sau un retard mai bine te feresti singur.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...