Mergi la conţinut

Suzuki TL1000R


Recommended Posts

Simplul fapt ca ma "obosesc" sa citesc dupa care incerc sa inteleg si sa ajut un om care are o dilema de genul asteia si vad ca a fost in zadar ca el oricum a postat "la misto" imi da dreptul sa-mi dau cu parerea si sa consider postul INUTIL.

Si atunci cand o sa ai o problema reala si o sa postezi ce ai spune daca nimeni nu te-ar baga in seama datorita faptului ca s-au saturat sa-si bata gura de pomana?

<{POST_SNAPBACK}>

pai ai putea sa incerci macar sa il intelegi. Nu ti s-a intamplat niciodata sa ai preferinte pentru ceva si apoi sa alegi brusc altceva pt ca iti place mai mult??? Cred ca asta a fost si cazul lui. Are in prezent un zx9r(sau avea) si dupa multe cautari s-a gandit el ca un fireblade l-ar satisface mai mult decat zx-ul. Ca urmare a cerut pareri si de la altii de pe forum ( care fie vorba intre noi, nu prea e de mare ajutor). Cand era cu banii in mana...pe drum sa isi ia fireblade-ul intamplarea a facut ca s-a suit pe TLR. Si ...l-a lovit dragostea brusc:).. E de condamnat pentru asta?? Eu cred ca e de inteles

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e ca si cum ai avea o nevasta bruneta, diveortezi pentru amanta blonda, si in drum spre amanta, gasesti o roscata care iti ia mintile si gata .. ce e asa greu ?

<{POST_SNAPBACK}>

da....dar mai trebuie sa si intrebi cum sa calaresti roscata....ca am auzit eu ca astea nu sunt la fel cu brunetele si blondele:)),,si daca prietenii nu stiu sa iti spuna, intrebi in vecini, e cel mai sigur asa:))

freeman..ai pus-o , am sarit toti in carca ta:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok....tlr-ul face totul satisfacator, este un all-rounder de nota 8 cu indulgenta, nu are frane dar merge 280, nu ia curbe dar poti plimba gagici pe spate ( cu riscul sa se arda la tobe) , este f grea dar totusi f usor de dat pe o roata, motorul am inteles ca are probleme cu racirea dar galbenul asta il prinde f bine ;) .......cu permisiunea ta ori sterg toate posturile ori mut la chestii distractive topicul....s-a bunghit lumea ca isi toaca degetele degeaba :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 years later...
Pe 23/1/2006 at 16:07 freeman a scris:

Am postat un topic zx vs. cbr.Si? pai am vrut sa vad ce parere are lumea.Si?si ce?lumea zice.dar eu nu am ascultat de lume.Am facut ce am crezut ca este mai bine.Am ales modelul TL1000R de la Suzuki.Modelul american.asadar fiind o motoreta rara la noi, avand un motor in 2 cilindri(stiu ce inseamna, am avut ducati), astept din nou ceva pareri despre motorul de 1000 in 2 cilindrii, si despre TLR.

BAGATI

Sal, daca esti iubitor de cuplu motor si sunet e alegerea cea mai buna, am fost posesor de una si credema nu ma dezamagit singura problema ca sunt putine si nu gasesti piese decat la mana a doua si piperate, asta insemnand carenaje si prostii  ,insa daca ai grija de motor nu o

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...