Mergi la conţinut

Previziuni EICMA 2023 : Honda pregătește lansarea unui Super Hornet de 1000cc


Recommended Posts

Când vine vorba de știri pe surse sau „scăpate pe sub mână” legate de viitoare modele produse în Japonia, deobicei publicația niponă Young Machine nu prea dă greș. Încă din luna martie a acestui an, se vehicula ideea că Honda lucrează la un hyper naked ce ar trebui să rivalizeze cu S1000R-ul de la BMW și chiar cu StreetFighter V4 de la Ducati.

Actuală versiune de CB1000R, apărutăîn 2018, când Honda a adoptat filosofia „Neo Sport Cafe” pentru nakedurile lor, pare a fi ramas un pic in urma si ar fi nevoie de o reimprospatare a gamei, mai ales acum cu aparitia noului Hornet 750. Dacă CB1000R-ul actual folosea motorizarea SC57 de pe Fireblade, pentru noul Super Hornet informațiile indică că se va trece laSC59. Deși acest motor EURO4 era capabil să dezvolte 192cp, după ultimele informații descoperite de cei de la Young Machine se pare că noul Super Hornet va fi de fapt o motocicletă performanță, dar nu extremă, și mai important, la un preț accesibil, situându-se mai degrabă ca un rival pentru Suzuki GSX-S1000 si va avea probabil o putere undeva pe la 160cp. cb1000hornet-CG.jpg?resize=640%2C427&ssl

De altfel numele Hornet este sinonim cu accesibilitatea în ceea ce privește prețul, așa că dacă cei de la Honda se vor hotărâ să facă și un hyper-naked extrem, probabil vor folosi alt nume.
Deocamdată nu au fost menționate specificații tehnice, fiind totul la nivel de zvon și presupuneri, însă suntem convinși că peste mai puțin de o lună, vom vedea această motocicletă fie în faza de concept, fie în faza finală la EICMA 2023, unde vom fi prezenti la conferinta organizata de Honda, unde vor fi prezentate toate modelele 2024.

Continue Reading

Articol preluat de pe motoroute.ro

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...