Mergi la conţinut

POATE SA DEA CINEVA SA RESETREZE UN KM?


emilio

Recommended Posts

AM GASIT UN MOTOR LA CINEVA UN RF SI ARE BORDUL DE LA UN ALT MOTOR DE CAPACITATE MAI MARE SI MODEL MAI NOU,ADICA SI DIGITAL SI ARE CAM MULTI KM,DESI MOTORUL PE CARE E PUS SE VEDE SI SE AUDE PE EL CA ARE VREO 20000.POATE CINEVA SA-L RESETEZE?SUNT F INTERESAT SI ASTEPT UN RASPUNS DIN PARTE UNEI PERSOANE COMPETENTE.MULTUMESC ANTICIPAT! :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AM GASIT UN MOTOR LA CINEVA UN RF SI ARE BORDUL DE LA UN ALT MOTOR  DE CAPACITATE MAI MARE SI MODEL MAI NOU,ADICA SI DIGITAL SI ARE CAM MULTI KM,DESI MOTORUL PE CARE E PUS SE VEDE SI SE AUDE PE EL CA ARE VREO 20000.POATE CINEVA SA-L RESETEZE?SUNT F INTERESAT SI ASTEPT UN RASPUNS DIN PARTE UNEI PERSOANE COMPETENTE.MULTUMESC ANTICIPAT! :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Dar de ce vrei sa-l resetezi ? Vrei sa-l vinzi si sa dai astfel tzeapa unui alt motociclist mai "ne-informat" ? :notworking::angry::blahblah1:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca are mai multe fire kilometrajul .....obligatoriu unul este de + s unul de - ....nu conteaza cum ai tu instalatia ..masa pe + sau - ...lda bordul jos, si conecteaaza-l la priza de acasa .....cel mai bine daca ai 380 .....iti garantez ca se reseteaza kilometrajul ..acum nu stiu daca mai si functioneaza.....

incearca si tu anunturile din ziar...e plin de baieti care au aparate pentru resetarea kilometrajelor de masina ...incerca cu cunostintele care lucreaza pe la service uri ..unii mai stiu sa bata serii si toate cele necesare vanzarii unei masini ...

dar cine se uita la kilometraj ca sa vada cati km are motocicleta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca e ca la calulatoare poate s afie mai dificil daca nu ai ce baterie sa scoti :)) dar in genere orice memorie se poate rescrie ...totul e sa te pricepi si sa ai scule ...ai incercat sa vezi cum este cu kilometrajul la masina ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dak-i scoti bat. si mergi q ea sau dak o scoti si lasi moto o perioada fara sa-l pornesti se da de la zero, iti zic sigur!

<{POST_SNAPBACK}>

Frate ignora postul asta ca daca scoti bacteria cu motorul pornit bulesti regulatorul de tensiune dapai sa mai si mergi cu ea"cativa KM". Du-te la profesori care au scule si se pricep.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TOCMAI ASTA ESTE IDEEA CA AM NEVOIE DE UN PROFESOR,NU DE AMATORI.SI MOTORUL VREAU SA IL IAU PT MINE,NU SA IL VIND SI SA DAU TZEAPA PRIETENE PT K EU MUNCESC PE 7 MILOANE SI STIU CUM SE CISTIGA BANII DE GREU.MAI ASTEPT CEVA SERIOS.DACA A-TI VEDEA MOTORUL AR FI USOR SA VA DATI SEAMA CA MOTORUL E SUPER SI ESTE EXACT CEEA CE SPUN EU ESPRE EL,DAR DIN RESPECT PT STAPINUL LUI NU POT SA SPUN CARE ESTE INCA.TEMA PT ACASA:UITATI-VA PRIN TOPICURILE DE ACILEA SI POATE VA DATI SEAMA!PROVOCARE PT OLIMPICI.MULTAM DE SFATURI! <:-P:beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mey nu cumva e vorba de rf-ul ala de 400 vopsit frumos cu rosu si argintiu??

parca tot tu spuneai ca are elemente de la un model mai nou... dar proprietarul zicea ca cineva abereaza cu chestiile astea.

eu sunt obiectiv

totusi daca-l iei pt tine nu vad de ce te agiti sa-i resetezi kilometrajul. partea asta ar ttrebui sa te preocupe in momentul vanzarii ;)

numai bine

ps. daca ai strans 3800 de euri cauta-ma sa-ti dau un motor tare :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da profesore.ai luat un motor de la alfa motors aku o luna cu 3400 negociabil si de bun ce este sau doar pt a cistiga niste bani usor cauti fraieri.nu multumesc.pariez ka motorul este albastru si este inca pe www.alfamotors.ro nu am 3800,dar ti-as oferi 3200!multzumit> :blahblah1:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vazut eu ca esti baiat informat si nu ma feresc sa recunosc, dar nu tre sa dai cu pietre

chiar este motorul ala si este super tare

uite da ca vrei poti sa-l vezi mai la vara daca ai drum prin buc si o sa te convingi ca nu e un fraier ala care ar da 3800 de euri pe el (negociabili ;) )

mie mi s-a ivit o ocazie sa plec in italia si de... m-am gandit sa-mi scot si eu banii de costum

la urma urmei pot sa cer si mai mult pe el. am voie, nu?

sunt sigur ca ai vazut altele la fel din 92-94 care sunt peste 4000 si asta e din 97

numai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:beer: 3200 ramine valabil si nu uita ca e zapada afara.cit despre italia-o sa vezi motoare acolo.de curiozitate-care a fost pretul cu care ai luat motorul si din ce tara e adus?mercic
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...