Jump to content
  • entries
    5,255
  • comments
    0
  • views
    515,658

CARPATHIAN MTB EPIC va fi o competitie UCI din 2018!


freeriderro

211 views

 Share

In aceste zile aventura montana CARPATHIAN MTB EPIC este traita de zeci de participanti suporteri la maxim! Competitia pe etape se desfasoara la Cheile Gradistei – Fundata, in judetul Brasov, unde sunt amenajate si Race Village, zona de Start/Finish, iar atmosfera sportiva este una deosebita, iar vremea buna le da ocazia tuturor sa se bucure de frumusetea naturii salbatice din inima Carpatilor.

carpathian-mtb-epic-2018.jpg?x12266CARPATHIAN MTB EPIC si-a facut debutul in acest an si a targetat scena mondiala ciclismului mountain bike, situandu-se printre competitiile grele pe etape. Inca de la prima sa editie a adunat la start zeci de campioni internationali din 10 tari. Evenimentul de 4 zile, full-service de tipul „eat, ride & sleep”, va urca la un alt nivel insa de anul viitor, iar actiunea va fi si mai intensa pe traseele croite in munti.

Din 2018, CARPATHIAN MTB EPIC, organizata de ACS MPG Romania, va fi o competitie UCI C2! Perioada de desfasurare a celei de a doua editii a evenimentului este 16-19 august 2018, fiind deja anuntata in calendarul Uniunii Cicliste Internationale – UCI, forul mondial in domeniul ciclismului. Race Village va fi amenajat in aceeasi locatie la Cheile Gradistei – Fundata, care detine o baza de pregatire de nivel Olimpic, fiind singura in acest moment care intruneste conditiile pentru organizarea acestui format de concurs, respectiv unul full-service.

Detaliile privind organizarea celei de a 2-a editii a CARPATHIAN MTB EPIC vor fi comunicate pana la finalul acestui an.

Ultima etapa a CARPATHIAN MTB EPIC 2017 s-a incheiat duminica, 24 septembrie, iar campionii acestei editii, la nivelul profesionistilor, sunt: Elite Masculin – loc 1 – Tomas Visnovský (Slovacia); loc 2 – Matej Ulik (Slovacia); loc 3- Marton Blazso (Ungaria); Elite Feminin – loc 1 – Janka Keseg Števková (Slovacia); loc 2 – Krystyna Konvisarova (Ucraina); loc 3 – Andrea Juhásová (Slovacia). Toate detalii despre acest eveniment, transmisiunile LIVE ale celor 3 etape de concurs si rezultatele pot fi gasite pe pagina oficiala: www.carpathianmtb.ro/ro.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...