Mergi la conţinut

dooku

Membri
  • Conţinut

    48
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat dooku

  1. Si mai bine ar fi pe curea. Fara intretinere, circa 80.000 km. Daca tot am raspuns unei intrebari conexe, sa raspund si la cea de baza: in functie de ce buget dispui, ia-ti un chopper/cruiser cu cea mai mare cilindree pe care o gasesti. Daca ar fi dupa mine, as zice ca un 1100cmc pentru inceput e chiar ok. La capacitatea asta, sunt multe Drag Star-uri fie ele Classic sau Custom, pe vremurile astea chiar la preturi bune. O sa simti nevoia de cuplu cand va fi sa o incarci cu bagaje, cort, etc., plus pasager, si sa mai si urci ceva serpentine pe la munte. Iar filozofia celor de unde a pornit totul este: "There's no replacement for displacement!". Important este sa te simti bine in sa, mai ales daca esti un biker de drum lung. Calatoria in saua unui cruiser nu e neaparat cea mai confortabila, in ciuda seii mari si cu aspect de fotoliu. La drum lung coloana se resimte din cauza pozitiei verticale, specifice. De aceea cred ca ar fi bine sa faci inainte de a o cumpara, o tura de cativa zeci de km, daca se poate. Asadar, bafta maxima si felicitari, indiferent ce marca si model vei alege.
  2. E la jumate de pret oameni buni. Cred ca ar sta la fel de bine si pe alt Wild Star decat al meu. Iar mie mi-ar prinde bine o anvelopa noua...
  3. Vand Kuryakyn Hypercharger Pro, pentru Yamaha WILD Star XV1600A, folosit cam 1000 km. Contine set complet de jeturi, filtru original K&N, diverse alte accesorii. NU se potriveste la alte modele din cauza flansei de montare. Pretz: 600 ron, negociabil. Pretzul kit-ului nou este in jur de 320 USD + transport. In Europa este mult mai scump. Nu are absolut nimic defect, este practic ca si nou. Trebuie sa-l vand deoarece am nevoie de o anvelopa noua pentru roata spate, pentru sezonul urmator. Orice intrebari la 0726.560.908 – Daniel. The Pro Series Hypercharger was designed for massive air-hungry V-Twin mills that like lots of RPMs. If your motor needs air, here's the place to start. The inlet is cavernous. The filter area has been increased by a full 50%. Internal shapes have been tweaked to allow increased flow and velocity. The "Pro" has a look all its own. All edges are radiused for a more streamlined appearance, and a completely new cover with speed lines completes this picture of performance. The Pro Series Hyper will work on smaller stock engines also, but will perform about the same as the standard Hypercharger. These kits contain an all chrome Hypercharger, mounting kit, and carburetor jetting necessary for a complete, sanitary installation. (www.cruisercustomizing.com)
  4. Verifica tensiunea de intindere a curelei, de regula scartaie la decelerare. Atunci ori nu e bine intinsa, ori nu mai e aliniata roata corect.
  5. Sincer, recomand fara ezitare Marushin. Am o astfel de casca (un flip-up) si trebuie sa spun ca este foarte bine lucrata, materiale bune (fibra de sticla plus altele..), confortabila si usoara. Samura este un model foarte bun pentru pretul ala. Oricum, fibra de sticla este un material mai rezistent decat thermoplastic-ul. Noroc in alegere si asfalt uscat. Sincer, recomand fara ezitare Marushin. Am o astfel de casca (un flip-up) si trebuie sa spun ca este foarte bine lucrata, materiale bune (fibra de sticla plus altele..), confortabila si usoara. Samura este un model foarte bun pentru pretul ala. Noroc in alegere si asfalt uscat.
  6. Vand Kuryakyn Pro-Series Hypercharger, de pe Yamaha Road Star XV1600A, cumparat de la cruisercustomizing.com si folosit vara trecuta, mai putin de 500 km. Contine set complet de jeturi, filtru original K&N, diverse alte accesorii. Cred ca se potriveste fara probleme cam la orice cruiser metric mare, in jur de 1.500-1.700 cmc. Pretz: 750 ron discutabil. Pretzul kit-ului nou este in jur de 320 USD + transport. In Europa este mult mai scump. Nu are absolut nimic defect, este practic ca si nou (scuzati praful prezent in poze). Orice intrebari la 0726.560.908
  7. dooku

    House Of Kolor

    Guys, stie cineva o vopsitorie profi, care lucreaza cu House Of Kolors? Ca, din cate stiu, sa lucrezi cu vopselele astea nu-i chiar pentru orice zugrav. Ma bate gandul sa-mi customizez balena, si n-as da-o pe mina oricui...
  8. Daca mai incape inca o parere, si eu as opta tot pentru Triumph. Este o legenda cel putin la fel de respectabila ca si HD. Desigur, e o chestie de gust pana la urma, dar atat ca design cat si ca ciclistica, mi se pare net peste Sportster. Pana la urma HD este dovada suprema a marketingului in industria moto: un brand cu produse supraevaluate. Binishor in urma concurentei japoneze la calitate. Nu am avut ocazia sa calaresc un Speedster, dar pana sa iau actuala motoreta, era prima mea alegere. Iar din tot ce am citit despre Speedmaster, aprecierile sunt unanime. Si chiar daca e mai putin zgomotoasa decat Sportster, Triumph are un sound al sau, specific, deci si o personalitate proprie.
  9. Honda CB500 este un motor care iarta multe din greselile pe care le face orice incepator. Arata bine, nu este prea greu si daca intr-o zi vei dori sa-l vinzi pentru altceva, nu va fi foarte greu sa-l dai pentru ca incepatori vor fi mereu. Asa ca, daca-ti place, go for it. Insa poate iti vei schimba preferintele in scoala. Dupa ce vei fi incercat mai multe tipuri de motociclete, o sa alegi in final ce gen ti se potriveste cel mai bine: naked, cruiser, enduro etc. Bafta maxima la scoala, si asfalt uscat cand va veni momentul.
  10. R.I.P pentru acel om iar celalalt din accidentul de pe youtube ? ouch
×
×
  • Creează O Nouă...