Mergi la conţinut

chopper Suceava

Membri
  • Conţinut

    375
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Posesor(oare) de
    jawa

Realizarile lui chopper Suceava

  1. sa-mi zici si mie rezultatul si poate postezi si ceva poze, oki? :)
  2. pana la urma, ne-am hotarat mai multi...da face cineva comenzi avansate pe aici?
  3. am cromat eu motor de mz-es, drept e ca era din duraluminiu...dar, m-o tinut doar un sezon, dupa care s-a exfoliat. :)
  4. bun, stiti pe careva care face astfel de comenzi?
  5. ce-i man, banuieste ceva si vrei sa la camuflezi?
  6. e un nipru cu acte de BMW, nu vad la ce-ti trebe documentatie de BMW, avand in vedere ca numai actele-s ciudate, restul e cea mai pura Nipra( doar ai avut, ma mir ca nu recunosti cadrul....
  7. aveti grija...din ce stiu io ( scuse daca ma insel) sr-ul ala verde l-a luat de la Banditu....ori, omul tocmai o mai vandut o honda cmt 400...poate mai apare vreunul cu povestiri de-astea educative si explicative.
  8. n-as putea specifica durata...doar ca, stiu ca basty face treaba buna, si cele mai ciudate furci...nah, va fac io, da' faceti-mi rost de teava corespunzatoare
  9. si io m-am gandit ca mi-ar sta bine cu una...dar, am ramas la varianta s-o confectionez io.Partea mai proasta e ca nu gasesc teava de inox de 3 mm grosime in carne...si n-am posibilitate de cromare....Ia legatura cu Basty, daca vrei un springer custom si facut cu simt de raspundere. :)
  10. cel mai probabil din cauza releului. astea pe 6V is foarte "scamoase" incarca numai chind vor :)
  11. motorul cu poza si proprietarul sunt autentice, desi sincer, nu-mi dau seama cum dreaq circula cu ea la varsta asta... :)
  12. piese se gasesc, preturile sunt medii(depinde de unde le iei, si de ce provenienta sunt (ukraineana , sau moldoveneasca) . :)
  13. Io am intrat asta vara pe-o portiune de-asta cu 75-80 km/h. Crede-ma ca m-au trecut toate apele in 2 sec...Macar, idiotii, ar fi putut sa semnalizeze drumul....
×
×
  • Creează O Nouă...