Mergi la conţinut

vidu

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat vidu

  1. vidu

    circuit pt moto

    eu am de touring. geaca, pantaloni, cizme. Sa inteleg ca ma lasa
  2. vidu

    Mers prin Bucuresti

    Eu unul ma cam bag la slalom printre masini dar am ochii cit cepele la tot ce misca. Pina acum am procedat in felul urmator: stau in spatele masinii pina cind mi-e clara ruta lui si cind trec pe linga el accelerez maxim ca sa nu stau mult in dreptul lui. Si ce imi place e linia dintre benzi. Acolo ai cel mai mult spatiu in caz ca ii vine la ala din fatza sa frineze brusc si pe deasupra asta e pozitia in care cred ca esti cel mai vizibil.
  3. vidu

    circuit pt moto

    echipament full adica?
  4. Imi poate spune careva unde se gaseste o pista de fara gropi, ulei si nisip, unde sa iti iei motorul si sa vezi ce poate el si ce poti tu :) Ca ma intereseaza si pe mine sa invatz una-alta si mi-e cam groaza sa firtez nota pe drumurile noastre ca nici nu stii cind mai fac astia o sapatura unde ti-e lumea mai draga sau cind mai scapa careva o canistra de ulei in mijlocul drumului ca de... asa e la noi.
  5. vidu

    Motoarele Triumph

    Parerea mea e ca asta ii cel mai frumos naked din cite am vazut. Am avut ocazia sa vad unul live la CJ la o expozitie acum o luna si sa il si aud cum face. Ii misto de tot. Urmatoarea mea mototcicleta una de-asta va fi. (sper). cit despre ciclistica cica is meseriasi baietzii. Eu mi-am luat motorul (un monster 620) de la autoland (www.motoland.ro) din cj si cind am luat-o patronul de acolo mi-a zis: "foarte buna alegerea. are o ciclistica excelnta... Decit Ducati o singura alegere puteai face mai buna: Triumph" Ma rog... tipul cred ca e importator de Triumph si e normal sa isi laude marfa dar nu cred ca o lauda degeaba. Oricum arata dementzial (http://motori.virgilio.it/moto/triumphspeedtriple1050_spot.html?tab=4 ). Eu unu is un mare fan al modelului si mi-as fi luat una de-asta dar 1. nu am avut destui lei pt asa ceva si 2. cred ca e cam tare pentru inceput. PS: Tipul de la autoland mi-a promis un ride test pe un speed triple si sper sa se intimple cit de curind. Dup'aia pot sa iti spun mai multe despre ea
  6. :)) amindoua dar de motor mi-ar parea rau de tot
  7. vidu

    Politia

    Eu sint mai nou in domeniul motot si as avea si eu o intrebare oameni buni. Ce se intimpla daca te prijnde radarul? Au ce sa iti faca sau pur si simplu dispari si se arati un deget?
  8. Am doar 3200km pe motor si acum doua seri, la un semafor eram cu o fata pe motor si am plecat mai "in graba" si m-am ridicat intr-o roata. Si dupa ce s-a asezat pe sosea am accelerat in continuare si s-a mai ridicat un pic. Nu a fostmult dar destul cit sa ma emotionez. Si eu si si fata :)) De-afara probabil ca s-ar fi spus ca is un mare jmecher dar numai eu stiu ca am facut pe mine :)) Dracu stie de ce s-a ridicat intr-o roata. Eu presupun ca de la centrul de greutate mutat mai in spate pt ca eram cu pasager. Oricum, voba aia: totu-i bine cind se termina cu bine. Acum astept sa imi string curaj ca sa mai incerc o data dar mi-e cam groaza sa nu o trintesc ca e noua si ar fii pacat.
  9. vidu

    scoala de motor

    ce anume, in ce bani si ce modalitati de plata?
  10. Salut, Vreau si eu sa imi iau motor cit de curind (cu putin noroc in primavara asta). Am carnet de acum 2 ani dar asta nu inseamna ca stiu sa merg pe un motor. Ma gindeam sa imi cumpar ceva japoneza de 400-500cmc (sa ma satisfaca pe o perioada mai lunga). Ce as vrea eu ii sa fac citeva cursuri de mers pe un motor de dimensiunea asta cu cineva care cunoaste. In felul asta imi va corecta greselile de incepator si imi cresc substantial sansele sa prind craciunul viitor :) Deci, stiti pe cineva in Bucuresti care face cursuri si la ce pretz? multzam fain!
×
×
  • Creează O Nouă...