Mergi la conţinut

SMECHERI ?


blondu

Recommended Posts

ANUL TRECUT AM INCEPUT MOTOCICLISMUL CU UN FZR DI 96 ,MA INTELEGEAM BINE CU TOATA LUMEA,PILOTAM NORMAL CU GRIJA ASA CUM FAC SI ACUM.DE O LUNA MI-AM LUAT R1 2003,TOATA LUMEA ARE TREBA CU MINE;MAI TU CU R1 TREBE SA LE ARATI LA TOATA LUMEA CE TARE ESTI SA NU LASI PE NIMENI SA TE DEPASEASCA...MMAAMMA TE-A DEPASI ALA CU UN SUZUKI MAI VECHI ...PAI ASA TE FACI DE RUSINE MAI BINE LA-I VINDE.............SA FIE INVIDIA DE VINA? VOI CE SPUNETI?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Blondule motocicleta ta este foarte foarte tare. e si preferata mea...iar vorbele alea ... BINGO .... invidie ... io unu sunt fan Yamaha dedicat ... iar "pilotii" spun despre Yamaha lucruri care nu isi au rostul. R1 este o motocicleta care cere multa experianta si nu e pt. oricine. Sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea ca ne suparam !!! :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SUNT GENUL DE OM CARE PILOTEAZA DIN PLACERE LA SFARSIT DE SAPTAMANA ,DUPA CATEVA ZILE DE LUCRU MIE NU-MI ARDE DE LINIUTZE SI CONCURSURI.ALTZI STAU TOATA ZIUA PE MOTOR DE DIMINEATZA PANA SEARA SI NU AUZI ALTCEVA DIN GURA LOR DECAT ;CARA MERGE MAI TARE;....APROPO AM UITAT SA MENTIONEZ CA AM TOATE OASELE INTACTE SI MOTORUL LA FEL...CAT DESPRE CEILALTZI...CA-N FILME DE GROAZA,PLACI TIJE,GIPSURI SI TOT TACAMUL.CEL MAI TARE DINTRE TOTZI A FOST DOAR DE TREI ORI OPERAT INTR-UN AN.INSA CEL MAI TARE-I DERANJEAZA FAPTUL CA NU LE RASPUND LA PROVOCARI,,,E ESTE DE AJUNS CA VAM PLICTISIT DESTUL.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

...cred ca'i plac motoarele sport (supersport), si cred ca ar vrea cu cea mai mare placere sa'l piloteze ....dar unde ? ...pe strazile noastre ? poate se gandeste la el si la familia lui

uite bah ce chestie, daca ai motor misto si mergi incet... aaaaa ala la luat de figuri mah, nu stie nimik, ce lake este

daca ai motor misto si mergi tare, aaaaaa uite bah ce nebun si'a luat motor misto si ai da in p*z*a sa'l vada lumea, sa se creada smeker

...deci nici asa nici asa... atunci cum p*l* mea !??! :angry:

eu daca eram in locul tau imi puneam casca, porneam bestia si'mi bagam p*l* in ce zice gura rea :angry:

ps. observati ca am vb in rime :lol: ...este doar parerea mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand eu nu sunt de acord cu mersul numai la sfarsirul saptamanii!

In al doilea rand motociclismul in Romania mai are multe de invatat, mai ales daca suntem la stadiul in care trebuie sa reprosam uniu detinator de R1 ca a fost depasit de un SUZUKI mai vechi!

Ce pot sa mai spun !?!?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si la Arc cum se schimba parerile de la un motor la altul, pt unii nu mai e important insusi omul care detine motorul respectiv, ci doar ca 'stiu pe unu care are R1...etc'

Deci nu-ti mai face griji, si reactioneaza cum simti si cum crezi tu de cuviinta!

Mada

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

detinator de R1 ca a fost depasit de un SUZUKI mai vechi!

In primul rand nu cred ca a fost vorba de o depasire la curse sau liniute, a fost probabil o depasire in trafic sau intr-o iesire cu baietii, asa ca de la a depasi un R1 2003 cu un '' suzuki mai vechi'' pina la a se si intimpla lucru asta mai e de scris pe acest forum. Acceptati si posibilitatea prudentei excesive dar totusi obiective. Exemplu: prieten incepator intra in spatele unui taxi din vina lui si apoi sufla si in iaurt cind e vorba de putina adrenalina pe strada.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce va legati de om, mai fratilor? Fiecare isi ia ce motor vrea, si cu asta-basta. Credeti ca-i musai sa circuli cu 200 la ora, daca ai un R1? Si eu mi-as lua una daca as avea bani, si as circula cu ea la pas :D:D:D numai sa va fie ciuda. Daca nu-i vitezoman omul, nu mai merita sa fie motociclist? Mai ganditi-va un pic, fiindca din cauza acestei mentalitati, au o parere asa de proasta despre noi :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt incepator. Imi permit totusi sa-mi dau si eu parerea. Nu cred ca este atat de important ce motor ai ci sa te simti bine pe el, sa nu simti nevoia sa-i impresionezi pe altii sau fetele. Am trecut si eu prin tentatia de a ma da mare sau prin regretul ca nu am un alt motor (cu care sa impresionez). Desigur, daca vrei un motor ti-l iei pentru ca ti-l place tie si nu la unu' d p strada care ti-a zis ca nu esti tare pana nu il faci la liniute sau nu agati o tipa buna. Pana la urma, sper si cred din tot sufletul ca motociclismul nu inseamna sa impresionezi pe cineva ci sa te simti tu liber pe motor (eu unul n-as da motorul pe masina nici cand ploua; poate iarna, dar mai greu...).

Pe scurt: CONTEAZA SPIRITUL MOTOCICLISTIC, NU MOTORUL SAU SCHEMELE !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MMAAMMA TE-A DEPASI ALA CU UN SUZUKI MAI VECHI ...PAI ASA TE FACI DE RUSINE MAI BINE LA-I VINDE.............SA FIE INVIDIA DE VINA? VOI CE SPUNETI?

<{POST_SNAPBACK}>

Lasa-i sa vorbeasca, oameni timpiti exista peste tot. Sa mergi asa cum iti vine tie bine si cum iti place tie!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

adevarul este ca in momentul in care realizezi ca cei ce merg pe langa tine sunt chiar ofuscati de motorul pe care il conduci, si incearca sa iasa in evidenta prin ambalarea in gol a agregatului, e mai bine sa-i lasi in pace, si sa-ti vezi de drum...

si eu consider ca e mai bine sa mergi mai incet decat sa te gaseasca cu fieroaice pe tine la aeroport... =))=))=))

asa ca mergi cum iti place frate, si lasa-i in soarta lor de muritori de ocazie , caci asa cum am mai zis si in alte dati, unii si-au luat motoare pentru a compensa diferite lipsuri...sau s-au tepuit crezand ca daca isi iau motor o sa f...mai mult si mai des... :banana::banana::banana::banana::banana:

sa stii ca in fiecare dintre cazuri vorbeste invidia din ei, sau viermele ce pare ca se zbate incercand sa gaseasca o iesire a....la :blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1:

succes in continuare si la multi Km fara probleme !!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Dragul meu Blondu,

imi permit sa ma bag si eu in seama, asta pentru ca sunt in aproape aceeasi situatie, sunt pe cale sa-mi vand GSX F 750 Katana si am comandat deja o Hayabusa special edition, asta nu pentru fitze, am trecut de varsta asta, nici pentru fetite, ele vin oricum daca stii sa abordezi subiectul, ci pentru ca imi place de mor motoreta asta pe care o voi avea de la anu'. Hai sa ne dam cu ele la primavara fara sa ne pese de carcotasi sau de shmecheri cum ii numesti mai sus.

Fiecare cu liniutele lui....

Toate cele bune,

Sorin

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In momentul in care le raspunzi inseamna ca le acorzi atentie ceea ce nu e bine pt ca se simt si mai nasol oamenii si fac si mai si...

Totusi sa nu uitam majoritatea celor care isi iau motor o fac pt a epata si a compensa lipsa de neuroni!!!! Cred ca nu gresesc cand spun ca 50% din posesorii de 1000 si 600 hypersport nu stiu sa le conduca sa scoata macar jumate din ce pot acele motoare!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte bine sa se plimbe lumea incet ......pot sa admir si eu motoretele mai bine, sa ma bucur de sunet.

nu stiu cum este la motorete decat din auzite dar eu imi voi lua o motoreta care sa aiba in jur de 100 cai. nu ma intereseaza vitezele mari, ma intereseaza parcursul dintre 0 si 150 km ora. si ma intereseaza ca la orice viteza, sa exista rezerve de putere. asta imi place mie sa mai fie loc de rasucit "pedala de acceleratie" si cand faci asta sa nu astepti si sa te rogi.

si nu e o rusine sa ai bani...mi se pare sportiv si frumos ca oamenii care au motorete tari sa mearga relativ normal in trafic si pentru orgolii nesatisfacute sa le duca pe circuit si sa scoata tot ce pot din ele.

nu imi asum nici o raspundere pentru ce am scris mai sus pentru ca nu stiu cum e sa ai un motor bun

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...