Mergi la conţinut

Campionatul Mondial De Stunt Riding 2009 Romania


Oaspete maczo istvan

Recommended Posts

Am intrat pe ultima suta de metri cu Campionatul. Va asteptam sambata si Duminica la ROMEXPO cu cel mai tare show pe care l-ati vazut vreodata!

venim,venim:> nu inteleg o chestie din regulament..varsta minima 16 ani. capacitatea minima 600cc . cum asa? eu cu A1 si 16 ani juma` nu am voie pe asa ceva:)) oricum vin sa vad. bafta la pregatiri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

venim,venim:> nu inteleg o chestie din regulament..varsta minima 16 ani. capacitatea minima 600cc . cum asa? eu cu A1 si 16 ani juma` nu am voie pe asa ceva:)) oricum vin sa vad. bafta la pregatiri!

Aici e vb de sportivi de performanta...nu se circula pe strazi publice asa, decat in cadru organizat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru organizarea evenimentului , aceasta prima editie e un pas inainte pentru motociclismul romanesc.Sper ca cei 2 romani vor ocupa un loc pe podium.Cat mai multe editii , de acum inainte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stunt_ride1.jpg

PRO-BIKE va invita la Campionatul Mondial de Acrobatii pe Motocicleta (World Championship Stunt Ride 2009 Romania), eveniment organizat pentru prima oara in Romania de Asociatia sportiva Urban Moto in colaborare cu Urban Riders.

Evenimentul va avea loc LA BUCURESTI pe data de 16-17 mai, in PARCAREA C din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

Participantii din acest an la campionat care sunt in numar de 30, sunt din tari precum Canada, SUA, Scotia, Franta, Lituania, Ungaria si Romania: ANGYAL ZOLTAN, JORIAN PANOMAREFF , ANDREW NISBET si multi altii.

Concursul se va desfasura in etape dupa cum urmeaza: Sambata, 16 mai 2009, vor fi calificarile si preliminariile, iar Duminica, 17 mai 2009, va avea loc finala. Pretul unui bilet pe zi este de 25 lei, iar pentru 2 zile este de 40 lei.

Membrii PRO-BIKE vor beneficia de 20% reducere din pretul biletului. (trebuie specificat la cumparearea biletului numele de pro-bike pentru a obtine reducerea)

Organizatorul evenimentului asigura pentru fiecare concurent un numar de 3 locuri de cazare si masa pe perioada concursului, dar exista si posibilitatea de a rezerva locuri suplimentare pentru alte persoane, asta in cazul in care veti fi insotit de mai mult de 3 persoane.

In ceea ce priveste cazarea si masa, este bine de stiut ca aceste servicii ne sunt oferite de hoteluri de 3 stele, care corespund standardelor U.E.

Premiile asigurate de organizator

sunt in bani si au urmatoarele valori:

locul 1 - 6000 euro

locul 2 - 4000 euro

locul 3 - 2000 euro

locul 4 - 1500 euro

locul 5 - 1000 euro

locul 6 - 800 euro

locul 7 - 600 euro

locul 8 - 400 euro

locul 9 - 200 euro

De asemenea organizatorul pune la dispozitia concurentilor un spatiu de antrenament, daca acestia doresc sa vina mai repede cu o zi sau doua. Tot organizatorii asigura atat cazarea cat si masa, pe perioada respectiva.

Campionatul se va desfasura dupa urmatoarele criterii:

Concurentii pot sa se inscrie indiferent de nationalitate si pot reprezenta tara pe care doresc sa o reprezinte, varsta minima fiind de 16 ani impliniti.

Nu se accepta inscrierea in campionat a unui concurent cu o motocicleta mai mica de 600cmc, si de asemenea nu sunt acceptate scuterele, quadurile sau atv-urile.

Toti concurentii participa la campionat pe propria raspundere iar pentru asta inaintea concursului vor semna o declaratie prin care isi asuma responsabilitatea intru totul pentru acest eveniment.

Toti concurentii vor primi un numar de participare, pe care vor fi nevoiti sa il afiseze pe motor pe toata durata campionatului

Juriul se va conpune din 5 arbitrii, iar in cazul unei divergente se va lua in consideratie doar opinia presedintelui de juriu care va fi desemnat in prealabil.

Unul dintre arbitrii va efectua startul si va semnala finish-ul cu un fanion si va cronomentra evolutia fiecarui concurent in parte.

Toti concurentii sunt obligati sa poarte echipament de protectie: casca, manusi, protectii pentru genunchi, protectii pentru coate si protectii pentru spate, toate acestea fiind obligatorii.

Concurentul este singurul responsabil pt motocicleta lui, totodata tot el este responsabil de starea motocicletei, adica daca este pregatita sau nu cum trebuie si daca ea corespunde pentru ceea ce si-a propus. Tot concurentul este cel ce raspunde de integritatea motorului, organizatorul neavand nici o obligatie fata de motocicleta concurentului.

Este interzisa folosirea materialelor inflamabile care ar putea afecta integritatea pistei sau materiale pirotehnice. Daca numarul pe care concurentul il prezinta contine asa ceva trebuie sa ceara in prealabil aprobarea organizatorului.

Pe perioada concursului organizatorul va asigura ca toti concurentii sa poata sa isi desfasoare numarul in maxima siguranta.

Asigurearea motocicletei nu este obligatorie nici a echipamentului asta ramane la latitudinea fiecarui concurent daca doreste sau nu sa faca o asigurare pt motocicleta sau echipament.

In cazuri de forta majora, calamitate naturala, ploi torentiale, concursul poate fi amanat pt a doua zi sau amanat o perioada mai mare fara ca organizatorul sa despagubeasca vreun concurent.

Pe toata perioada concursului organizatorul are asigurat asistenta sanitara de urgenta, ambulante, pompieri si smurd.

Concursul se va desfasura pe urmatoarele etape:

1. Extragerea

din urna a ordinei de pornire a concurentilor.

2. Calificarile

in care sunt obligatorii urmatoarele probe: mersul pe o roata (spate) cu viteza mica, drift in cerc in jurul unui ax, mersul pe roata de fata. La proba de calificari toti concurentii duc mai departe punctele acumulate in preliminari.

3. Preliminarile:

in care fiecare concurent are la dispozitie 4 minute de free riding. La aceasta proba se va porni in functie de numarul de puncte acumulate in calificari, ordinea fiind de la coada la cap. Din proba de preliminarii, doar 12 concurenti vor ajunge in finala.

4. Finala:

fiecare concurent are la dispozitie 8 minute de free riding

- la aceasta proba se va porni tinand cont de punctele acumulate in calificare si preliminarii iar ordinea va fi de la coada la cap.

- la sfarsitul concursului se va face adunarea punctelor obtinute in calificare preliminarii si finala.

5. Punctarea:

In calificari: probele obligatorii sunt mersul pe o roata (spate) 100 de metrii in linie dreapta. Pornirea se va face de pe loc si executia manevrei trebuie inceputa in maximum 5 metrii. Concurentul primeste atitea puncte in cite secunde a efectuat exercitiu. Daca in timpul exercitiului roata fata, crashpadurile sau bara atinge pamantul se va cronometra doar pina in acel punct. Mersul pe roata de fata se face cu pornire de pe loc distanta de accelerare fiind de 50 metrii, dupa care urmeaza mersul pe roata din fata. Concurentul primeste 5 puncte pentru fiecare 5 metrii efectuati. Se vor accepta 2 incercari fiind luat in considerare cel mai bun rezultat obtinut.

Desenarea unui cerc cu roata spate fara sa puna piciorul jos (ordinea de a efectua cercurile va fi primul in dreapta apoi in stanga). Concurentul va primi atitea puncte cite jumatati de cerc poate efectua in 10 secunde pe sensul acelor de ceasornic. Cercurile vor fi efectuate in jurul unui ax fix.

In preliminarii si in finala

arbitrii hotarasc punctajul final in functie de urmatoarele:

- 20 puncte pt continutul exercitiului

- 20 de puncte pt rutina

- 20 de puncte pt exercitii speciale si dificultatea numarului prezentat

- 20 puncte pt un exercitiu efectuat in premira.

Concurentii care doresc sa participe vor completa fisa de inscriere si o vor trmite prin e-mail atat la organizator cat si la purtatorul de cuvint al evenimentului:

Maczo Istvan Laszlo

office@urbanmoto.ro

DOWNLOAD formular de inscriere:

menu_right_ro_flip.jpgRO download_small.jpgENGmenu_right_en.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, s-a mutat...motivul:

http://www.motoflash.ro/stiri/sport/mondia..._baia_mare.html

Asadar, 16-17 mai 2009, Romexpo, parcarea C...

....apoi chiar o parcare sau un alt aeroport cred ca se gasea si mai prin centrul tarii....in fine,imi pare rau dar nu-mi permit bucurestiul.toate cele bune si distractie faina celor care merg.poate vedem ceva la tv desi ma indoiesc ca va fi loc de besinile fotbalistilor...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....apoi chiar o parcare sau un alt aeroport cred ca se gasea si mai prin centrul tarii....in fine,imi pare rau dar nu-mi permit bucurestiul.toate cele bune si distractie faina celor care merg.poate vedem ceva la tv desi ma indoiesc ca va fi loc de besinile fotbalistilor...

Ai perfecta dreptate cu fotbalistii!!! asa ceva eu n-am mai vazut, mai nou sport la tv inseamna fotbal, da' macar daca ar fi fotbal da nu ii... numa de jiji, mitica si mai stiu yo care auzi. Numa besini in cap si fitze au. Prin ziare la fel, un rezultat de la ROSBK sau WSBK eu unul nam vazut, daramite sa se zica pe undeva de Campionatul Mondial de Stunt Riding, bine ca mai zice din cand in cand 2 vorbe de MotoGP.

Numa bine si distractie maxima sa aveti!!!! :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primele imagini spion cu concurentii ce vor evolua la STUNT RIDE 2009!

_MG_0026.JPG

_MG_0029.JPG

_MG_0057.JPG

Restul de imagini pot fi vazute aici: CLICK

Cateva imagini de azi de la antrenamente!

RAW_0067.JPG

RAW_0072.JPG

RAW_0082.JPG

RAW_0143.JPG

Restul de imagini CLICK AICI

PRIMELE POZE DE LA SHOWUL DE AZI - FREERIDE

Oamenii abia s-au incalzit, showul este demential!

_MG_0223.JPG

_MG_0226.JPG

_MG_0233.JPG

_MG_0234.JPG

_MG_0240.JPG

_MG_0244.JPG

_MG_0258.JPG

_MG_0263.JPG

_MG_0296.JPG

_MG_0322.JPG

Astazi mai tine pana la ora 18 si maine este spectacolul suprem! FINALA!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...