Mergi la conţinut

Casca potrivita


ATC

Recommended Posts

Ce casca ar fi cea mai potrivita pt un incepator?Pentru ca sunt 1000...... de pareri printre care:ia-ti un shark pt ca e firma buna,ia-ti un uvex pentru ca esti incepator si nu-ti trebuie cine stie ce casca...etc.!Pana la urma care e cea mai potrivita casca pentru un incepator?Are rost oare sa dai 200 E pe o casca de la inceput?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

depinde ce vrei de la capul tau ..

eu am o casca de 1 000 000, am un ij, am dat cu ea + capul in interior de ciment si nu am nimic ..acum depinde ce vrei si cat te respecti ..si cati bani ai ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde si cu cat mergi ... (km/h).. ca incepator eu mi-am luat casca de 100 de euro, mergeam pana in 100 la ora si nu era rau.. acum merg de la 120 in sus si simt nevoia de ceva mai bun... cam bate vantul in casca si e suparator la drum lung. Asa ca sfatul meu e sa investesti cu incredere in casca, ai grija de ea si n-o sa te dezamageasca... orienteaza-te de la 150 de euro in sus.

Am un prieten care a zis ca el nu mai cumpara casca pana nu se da cu ea in cap la peste 100 la ora timp de 5 minute ca sa vada cum bate vantul in ea... inclin sa-i dau dreptate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

depinde de ce modele vorbesti cand zici Shark si Uvex. Nu poti compara un top de gama de la Shark cu un low budget de la Uvex.

Uvex are avantajul unei aerisiri bune in oras si deci se abureste cel mai putin in trafic (in general)

Sharkul e vazuta ca o casca bunicia tot in general.

Eu in cazul tau as alege casca care mi se potriveste mai bine pe cap si cea care imi place cel mai mult ca design intre cele 2 :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

eu am avut o parere foarte buna despre shark drept urmare mi-am si luat una la 160 eur dar am ramas dezamagit.suiera la viteza de te strica de cap.in schmb am dat o tura cu un shoei si am crezut ca am surzit asa de bine izola.probabil ca e bun sharkul dar la preturi mai ridicate.de design e super.mai am un nolan la 100 eur insa mi se pare mai bun decat sharkul asta.ca o comparatie e cam cum trage vantul pe un supersport comparativ cu un sport touring.cele bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

da frate ma intreseaza si pe mine casca pt un motor de 1000 cc ? si in plus tin la capul meu si mai sunt si incepator...ma intreseaza in afara de de siguranta si treaba cu suieratul si nici surd nu vreau sa fiu :D si nici sa imi rupa gatul cand intorc capul la viteza :focus: in rest de aspect pot sa ma ocup in timp si pot sa mi-o fac daca neaparat vreu ...deci ce casca tre sa imi cumpar? :banana::beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Parerea mea: peste 180E mai pui o sutica de euro si iei un top de gama de la SUOMY care sunt catalogate drept casti de top (nu se bat cu SHOEI sau Arai dar sunt acolo) si sunt binecunoscute ca nu aburesc DELOC.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...