Mergi la conţinut
  • 0

Sfat Inaltime


Raducanul

Întrebare

Salut! Doresc sa primesc cateva sfaturi de la voi. Fiind incepator initiez sa-mi cumpar Honda F4, dar am probat una si stau cu jumatate de talpa jos(in adidasi nu cizme moto).am 1,70cm....e vreo problema pt a nu o putea stapani cand te opresti la semafor?Se mai poate regla inaltimea mai jos?..sau un F3 e mai indicat?jos....sau gsxr???Nu optez pt yamaha, kawa sfatuit NU incepatorilor.Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

6 răspunsuri la această întrebare

Recommended Posts

  • 0

ar trebui sa poti pune ferm talpa jos. ca sa ai control cat mai bun. mai ales incepator fiind.

oricum nu mi se pare ca f4, f3 sunt motoare pentru incepatori dar deh... fiecare le stie pe ale lui.

e adevarat ca datorita cutiei de viteze/acceleratiei honda pare mai "moale" decat suratele ei de 600. dar sa nu uitam ca totusi te urci pe 100cp!

e o idee falsa ca ar fi mai blande si vezi doamne recomandate incepatorilor. genereaza mult prea multa putere pentru a putea fi controlate bine de un incepator.

in locul tau mi-as lua un cb500 la inaltimea ta ai sa te simti foarte confortabil... incearca macar sa vezi ce manevrabil este si ce usor se conduce. macar incearcal!

mai cunosc pe cineva care nu concepea decat supersport si dupa ce s-a chinuit o vreme pe un ss s-a urcat pe un naked CB si nu-i venea sa creada. alt control, manevrabilitate...pozitie si confort.

p.s. acu stau si ma gandesc de ce mama masii am dat reply la topicul asta. pentru ca tot ss o sa-si ia (ca "simte" el ca va putea controla viteza etc) tot o sa o faca de oaie si in final tot pe naked o sa ajunga dupa ce va fi scapat cu bine in primii 2 ani (varianta cu Dumnezeu l-a avut in paza), va fi satul de "alergat" prin oras cu 40km/h cu genunchii la gura si cu mainile amortite de atat sprijinit pe ele...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Fiind incepator initiez sa-mi cumpar Honda F4,

Desi n-am inteles pe cine initiezi, nu pricep cum n-ajungi cu picioarele calumea pe F4 avand 170 cm.... Eu la aceeasi inaltime ajung cu un picior de tot si unu pe jumate la o mobra cu saua la vreo 6-7 cm mai sus, setata pe maxim la inaltime din amortizoare. Deci ori tu ai de fapt 160 cm, ori mobra aia nu e F4.

Oricum, e tare ca incepator fiind ti-e problematica stapanirea vitezanei pe loc, in loc sa te gandesti la stapanirea in mers. Tare, ce sa zic...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Despre modelul asta e vorba. Inaltimea mea reala este 1,70 si 65kg. Vreau doar sa stiu daca se poate face modificari la inaltime...suspensie sau amotrizoare pentru a putea pune toata talpa jos...pe asta stateam cu jumatate de talpa...dak o inclin putin pe o partea ajung.Sau sfat de o alba mobra de 600..F3 e mai jos?

Uite despre ce moto e vorba si poza cu mine.Multumesc tuturor!...Daca sunt posesori F3, Hornet in Bucuresti as vrea sa pot verifica inaltimea pe ele pt o idee.Ms

post-31831-0-47494400-1301064227_thumb.j

post-31831-0-61489500-1301064736_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

legat de statul pe motoare: eu am 180, dar nu asta e important.

cand mi-am luat africa nu prea ajungeam jos cu talpile. culmea, in timp am invatat sa "stau" pe ea, sa ma relaxez si ajungeam perfect. am vazut multi oameni cu craci la fel de lungi ca ai mei care nu ajungeau bine la pamant de pe africa (saua e mult mai inalta decat la un speed).

parerea mea e sa si inveti sa stai pe ea. m-am mai suit pe alte mobre inalte (990 adv, 1200gs, 1150gs) si prima impresie a fost ca nu ajung cu ambele talpi jos. dupa o vreme de acomodat in sa nu am mai avut probleme.

si asa cum ti-a spus cineva mai sus, este o mare problema daca nu stapanesti motoreta pe loc, dar problema cea mare este in mers, asa ca ai grija.

eu din principiu nu mi-as lua ss, sau sportiva, pentru ca nu imi place pozitia. si eu as opta pentru un cb500 cum s-a spus mai sus, sau ceva mai mic.

asta ti-o spune un om care a avut 750 si care a ales sa faca un salt in jos la cilindree. si nu banii au fost argumentul forte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...