Mergi la conţinut

Accident Mortal Sepang


Cesar

Recommended Posts

E, mie articolul mi-a placut, ca scriere.

Cine se aseamănă se aduna şi se agreaza.

(Caniggia, a sunat bine asta, nu?!)Doar ca nu suport genul de jurnalism care predomina in mass-media romaneasca. Si urlu la ei pe toate caile de cate ori ma lovesc de cate-o tampenie.

Pinocchio. Atatea tampenii lovesc aici si tu nu urli?

Daca iau un ziar de sport in mana acum daca gasesc un material scris asa frumos.

... si niste limbi in dos :D

Nu cumva articolul este pur si simplu o traducere a unuia italienesc?

Adica un plagiat? Daca e tradus de ce nu se da sursa? Dar nu e nici o sursa documentata, nici un citat dat de nici un specialist cunoscut, pilot, director de echipa, etc etc. Cum comentezi domnule comentator acid de presa din Romania?

Cat despre Cesar...ce sa mai comentam, el are impresia ca despre accidentul ala isi pot da mai avizat cu parerea niste alergatori romani pe aeroport decat niste mancatori de spaghete care au fost acolo. Ca deobicei

Da, pe SBZ nu sunt piloti care merg pe aeroport. Toti merg pe circuit. Si evident toti sunt niste fraieri si tu un baiat destept si mega pilot dar care cazi cu motocicleta enduro in oras cand dai intr-un damb.

Si eu vreau sa stiu exact care mancator de spaghete care a fost la Sepang i-a explicat lui Cristi Scutariu, in detaliu ce s-a petrecut acolo si mai ales cum nu era Simoncelli prieten cu nici un pilot din MotoGP.

Mario, ce treaba are autorul articolului cu vanzarea publicitatii de pe siteul "ziarului"? Hai sa nu o dam in diverse. Oricum faptul ca in mizeria aia de ziar a aparut un asemenea articol e o ciudatenie.

Uite ca are.... ca la restaurante. Cine-i bucatarul? Daca e bucatar de clasa mananca acolo boierimea, daca e un cioban, mananca tractoristii. Asa si la ziar cu jurnalistii.

Are un anumit public care inghite un anumit fel de publicitate. Si are ziaristi de un anume nivel... Rezultatul se vede.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma, nu, nu e bine ca ne certam.

Nu contrazice nimeni ca scrierea nu e de profesionist dar profesionist intr-ale scrierii e una si intr-ale pistei e alta.

Personal daca nu era umflat articolul il apreciam dar asa...

Si nu trebuie sa se supere cineva ca noi nu suferim un articol din presa romaneasca, aia d-afara e un pic peste si mai avem si noi colegi care sunt in bransa celor care scriu si afirma ceea ce am zis si eu de presa.

Succes......................

PS: si imi pare rau ca nu am banii necesari si sangele in tender sa ma dau pe pista dar ii apreciez pe toti "nebunii si ingratii" care o fac.

Ii stimez chiar.

BRAVO VOUA MA CELOR CARE VA DUCETI PE CIRCUIT.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi vreun scandal? :D

Ai vazut cursa duminica?

Gasesc noi detalii despre cat de bine documentat e articolul:

"Nu-şi reproşează că l-a dus la motocross când era un ţânc."

Minimoto nu e motocross, dar ce mai conteaza...

post-3250-0-82860200-1319611410_thumb.jp

Intr-o distractie cu Matia Pasini.

post-3250-0-14259000-1319611426_thumb.jp

Dupa cursa de la Brno de anul asta, primul podium in MotoGP

post-3250-0-79751200-1319611474_thumb.jp

Un om "fara nici un prieten in Motomondial"

post-3250-0-88242600-1319611843_thumb.jp post-3250-0-16549300-1319611844_thumb.jp post-3250-0-41710700-1319611844_thumb.jp post-3250-0-61517500-1319611844_thumb.jp post-3250-0-86559700-1319611844_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta e culmea, sa-ti dau tie explicatii. Lasa, tata, raman eu sa scriu in continuare pentru milioane de romani si tu ramai aici, unde te cred cei 5 ametiti impresionati de faptul ca "spargi" 500 de lei pe an sa dai 20 de ture la serres. Nu stie Robi Muresan motociclism, nici biroul de presa de la Honda informatii despre Sic asa cum cunosti tu. In rest, numai de bine.

Apropo de aia cu prietenii. Pedrosa refuza sa ii dea mana, Lorenzo si Stoner il reclama pentru stilul agresiv....restul nu conteaza. Nu esti capabil sa intelegi scrisul de presa. Pentru astia ca tine exista Mediafax. Raspunde la cei 5 W si e scurt, la obiect, nu solicita neuronii.

ca de la un coleg de branșă către altul:

1. Daca ai scris și ai semnat, ești obligat să dai explicații.

2. Infatuarea nu-și are locul în bagajul unui jurnalist, mai ales când feedback-ul este în majoritate negativ (vezi comment-urile de pe pagina articolului).

3. Nu-ți jigni cititorii dacă nu-ți apreciază munca. încearcă să vezi dacă nu cumva au dreptate, indiferent de măsură.

4. Evită exprimări de genul "informatiile sunt bine sustinute de vorbele specialistilor adevarati din motociclismul care conteaza". în primul rând informațiile sunt susținute, nu bine susținute, cum nu sunt nici aproape susținute sau rău susținute. în al doilea rând, îți sugerez să cauți surse relevante pentru articolul respectiv (oricare ar fi el) și pe care să le și menționezi. Cum s-ar putea traduce ce ai scris tu mai sus: "sigur e ca mine că mi-au zis mie niște șmecheri adevărați". Pur și simplu nu se face. Nu este nici profi și nici obiectiv.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am lamurit-o cu Caniggia pe privat, nu mai intru in polemica dar in linii mari i-am zis cam aceleasi lucruri ca si Crocopter. Vroiam sa va mai zic ca maine e inmormantarea lui Simoncelli, transmisa de mai multe televiziuni, printre care Rai, Mediaset si Sky de la 14:30, ora Italiei (15:30 ora Romaniei).

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"niciun pilot din motomondial nu era prieten cu italianul"

"Nimeni nu îi era prieten"

O fi adevarat, o fi vrajeala, exagerare, minciuna?

Articolul e de revista colorata, te emotioneaza si atat.

Cat despre informatii ele se bat cap in cap. Nu are prieteni, dar cu Rossi se intelegea de minune si toata lumea l-a jelit, pana si cafeaua dusmanului nu a mai avut gust la aflarea tragediei.

Oameni buni, in motomondialul de viteza si in gereral in orice competitie de acest nivel daca nu dai tot ce ai mai bun si daca nu te lupti pt fiecare pozitie si pt fiecare punct nu iti meriti locul acolo. Simoncelli era un luptator si asta poate ii deranja pe unii piloti. Eu am tot tinut-o cu Senna, dar daca a vazut cineva documentarul cu Senna sau aceia care au trait vremurile alea stiu ca Senna era extrem de bataios pe pista, era un adevarat pilot de curse pt care doar victoria conta, la fel era si Marco, mergea la totul sau nimic. Nici Senna nu era bine vazut intre alti piloti si chiar a fost implicat in cateva accidente in urma carora i-a scos din cursa si pe altii, dar pana la urma astea sunt cursele. Si Senna stie toata lumea ce inmormantare a avut si cata lume l-a plans......

Acum faptul e consumat, asteptam totusi o parere oficiala si o analiza a accidentului, de pe siteul oficial sau dintr-o declaratie oficiala catre presa... Asa toti sunt specialisiti si toti stiu ce viteze au avut pilotii si cum au gandit ei in secundele dinainte....

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De unde incrancenarea autorului in a sustine elucubratiile din articol?!

Poate nu a avut sansa sa ne explice, pe intelesul maselor, eventual la un nivel mediocru (nu sunt deranjat de afirmatia lui, chiar asa sunt), ce-a intentionat si ce-a iesit...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut astazi inmormantarea lui Simoncelli la televizor. Multa lume, multe televiziuni, multa durere. Rossi, Lorenzo, Capirossi ... si multi altii l-au condus pe ultimul drum. Langa sicriu erau 2 motociclete, Honda pe care concura anul acesta si cea de la 250 cu care a devenit campion mondial (Gilera parca). Sluja a fost destul de simpla si curata, iar la iesirea din biserica familia si prietenii au stat langa sicriu cam 30 de minute, s-au imbratisat si s-au consolat unii pe altii.

Odihneasca-se in pace, s-a terminat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Îmi pare rău pt el!

Din câte-mi amintesc, la un interviu după o cursă... era Lorenzo, Simoncelli și parcă Pedrosa. La interviul ăsta, Lorenzo i-a spus ceva avertizându-l că (În alte cuvinte) dacă nu schimbă ceva, ar putea păți ceva... Dacă-l găsesc pun link-ul....

Iar despre discuțiile despre presa română... Îi felicit! Nu pierd vremea la televizor, nici banii pe ziare, care-s ceva mai bune... iarna la aprins focul!

Continuă să scrii la milioane.... de privitori la zero tv și alții la fel de fericiți dpdv intelectual...

Dacă ați primi bani pe calitate... ați muri de foame!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...