Mergi la conţinut

MirceaB

Membri
  • Conţinut

    31
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat MirceaB

  1. Probabil ca si eu puneam aceeasi intrebare. Cum poate cineva sa hotarasca in numele meu ce se am pe vesta si ce nu? Pot sa inteleg ca nu este voie sa porti insemnele unui club sau ceva foarte asemanator, dar in cazul in care pe vesta scrie in trei locuri distincte de exemplu: -"daca poti citi asta" -"inseamna ca soacra-mea" -"a cazut de pe motocicleta"... ce poti sa-i reprosezi omului? Am ajuns sa ne intereseze mai mult ce fac altii si mai putin ce facem noi. In curand probabil ca nu vom avea voie sa purtam pe motocicleta tutu roz. Ce viata...
  2. Anul 2025, guvernul italian face o ancheta a cetatenilor: - Imigrantii din Romania reprezinta o problema? 35% au raspuns: Si, un grande problema! 65% au raspuns: Absoluto nicio problemo, manca-ti-as! Omul nostru visează numărul 7. Se trezeşte buimac, se uită la ceas şi era 07:07; se uită în calendar şi vede că este 7 iulie. Dându-şi seama că este un semn, se urcă în autobuzul 7, ajunge la hipodrom şi pariază 7.000 de lei pe calul cu numărul 7 din cursa a 7-a. Calul iese al 7-lea…
  3. Din pacate, se pare ca nici unul dintre cei implicati in "cearta" asta nu este suficient de inteligent incat sa renunte. Pana la urma, balacareala s-a mutat si aici pe pro-bike. (spun asta pentru ca si pe motoretism, s-au schimbat amabilitati pe aceeasi tema)
  4. Asta este de mare angajament ! Cred ca pe linie dreapta 95% dintre posesorii de mobre stiu sa traga de acceleratie. Totusi sunt sigur ca ceea ce ai postat este un fel de pamflet si trebuie tratat ca atare. Bravo !
  5. Mai sunt cateva obiective precum: furnalul de la Govajdie (cel mai vechi din Europa), satul Alun (sat construit in cea mai mare parte din marmura), barajul de la Cincis, baile temale romane din Geoagiu Bai si biserica Rotonda din Geoagiu, singura constructie de acest gen din Europa, inca in picioare si vizitabila.
  6. Modelul de casc Modelul de casca despre care vreau informatii este X-Lite 551. Pe Louis sau Polo e trecuta ca fiind casca de enduro (omologata ca integrala). asa arata...
  7. Suspendarea unui cont de pe un forum pt ca titularul sa nu poata sa-si "promoveze afacerea" e ca o lupta cu morile de vant. O sa existe oricand alte locuri unde sa-si poata afisa afacerea si destui care vor apela la astfel de servicii. Lumea nu se educa in acest caz chiar daca avem un un forum responsabil 110%. Exista cerere...exista si oferta. Asta de cand lumea.
  8. Nu am inteles foarte bine intrebarea
  9. Trecand peste dilema " e considerat furt sau nu, faptul ca se dau inapoi km" cred ca fiind un forum public oarecumva se ingradeste dreptul la libera exprimare. Desigur, nu-i normal sa se promoveze asa ceva, insa cred ca o atitudine nepasatoare fata de aceste anunturi e cea mai potrivita alegere. Pana la urma, aceste lucruri se intampla cu sau fara un anunt aici. Responsabilitatea cea mai mare cred ca este a celor care apeleaza la aceste servicii si nu a site-ului.
  10. MirceaB

    Dakar 2012

    Bafta multa baieti si spor la pregatiri !
  11. Probabil ca o sa-i invete ceasul rau,pisica neagra, asfaltul abraziv cand se trag cu poponetul pe el s.a.m.d. E bine totusi ca se face ceva pt promovarea purtarii echipamentului. Ca unii stimabili, nu tin la sanatatea lor si ca mai mult nu-i duce capul nu mai e vina nimanui.
  12. De ceva vreme, casca asta parca ma atrage , dar inainte de a face o asa investitie vreau sa aflu cateva pareri din partea posesorilor. Ceea ce ma incanta pe mine este faptul ca are ochelari de soare integrati (o solutie mult mai buna dupa parerea mea decat cei exteriori pe care-i am la casca actuala), e pregatita pt a monta N-Com-ul + ca pare facuta pt genul de motor pe care-l calaresc eu (Aprilia Caponord). Astept parerile voastre. Multumesc.
  13. Hello! Castile pe care le poarta pilotii sunt mult mai avansate din toate punctele de vedere fata de ceea ce se gaseste in magazine pt. tot poporul, cu toate ca la exterior nu se observa mari diferente. Cand spun avansate ma refer la materiale, aerisiri, puncte de deformare si preluare a socului s.a.m.d. In plus fiecare casca este facuta (asa cum se spunea si mai sus) exact dupa forma capului pt fiecare pilot. Revenind la discutia despre Nolan, de 7 ani folosesc diferite modele ale acestei marci. N84 este o casca decenta dupa parerea mea, care-si merita banii...despre plusuri nu are rost sa vorbesc iar despre minusuri, hmmmm, aici sunt cateva destul de notabile (desigur e si o chestiune de preferinte) -Parasolarul e ok, filtreaza lumina bine dar preferam sa fie pe interiorul castii, pentru ca daca te prinde seara si trebuie ridicat, intr-o anumita pozitie a capului suiera rau de tot. In plus risti sa se inchida cand ti-e lumea mai draga si atunci e bezna totala. -Pinlockul e ok dar numai intr-o prima faza. Dupa un timp incepe sa joace in locasul sau si in partea superioara zgarie viziera. Dupa mine cred ca era mult mai ok sa aiba o garnitura de silicon asa cum are Araiul de exemplu. Dar deja vorbim de casti ceva mai scumpe. In concluzie Nolanul, N84 in cazul nostru e o casca ok pentru un mod de folosire normal si pt banii pe care-i scoti din buzunar atunci cand o cumperi.
  14. Ne-am gandit la unele aspecte de genul asta, dar din pacate sunt multe situatii ce nu depind de noi. Incercam sa fim pe placul celor care ne viziteaza si apeleaza la serviciile noastre, dupa puteri. Noi ne limitam in mare parte (desi avem trasee si in alte locuri) la judetul nostru pt ca pe asta il cunoastem destul de bine. Va asteptam cu placere.
  15. Noi speram sa devenim prieteni, pentru toti cei care o sa apeleze la serviciile noastre, iar impresiile sa fie dintre cele mai bune... Sa speram ca o sa si mearga treaba.
×
×
  • Creează O Nouă...