Mergi la conţinut

Dim

Membri
  • Conţinut

    193
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Dim

  • Data naşterii 08.02.1985

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Cluj-Napoca

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://www.global-lingo.sg/

Realizarile lui Dim

  1. Salut, Am cautat, pentru putin timp, modele de motociclete enduro-touring intre 650 si 800 cc cu transmisie pe cardan si n-am gasit mai nimic pe langa Yamaha Super Tenere, care e si peste 800 cc. Ma ajutati cu niste sugestii? Multumesc.
  2. Salut, Caut un service in Cluj-Napoca sa indrept o janta cu spite si sa ii se faca si centrarea. Nu e indoita rau, dar vibreaza ghidonul la viteze mai mari. Daca poate cineva sa ma directioneze spre unul care face asa ceva, as aprecia. Va multumesc.
  3. Ok, mersi, am sa tin minte. Am dat jos poza cu flyer-ul pt ca avea ceva greseli care nu vor fi prezente in cel final.
  4. Dupa cum spune titlu, Apulum Bikers organizeaza marsul pentru constientizarea in trafic de anul acesta. Sunt invitati toti motociclistii sau scuteristii din judetul Alba si judetele inconjuratoare. Haideti sa aratam celorlanti participanti la trafic ca si noi, cei pe doua roti (in linie), suntem pe drumuri. Data: Sambata 19 Mai 2012 Ora: 13.30 Locatia: Parcarea din spatele benzinariei OMV de langa Stadion Cetate, Alba Iulia. P.S. Marsul este legal, autorizat de Primaria Alba Iulia si sprijinit de Politia Rutiera. P.S. 2 Ne puteti gasi pe facebook la http://www.facebook..../apulum.bikers/
  5. Dim

    O Mica Intrebare

    Intrebasem pentru ca eram in cautare pentru piese la alt motor despre care se spunea ca ar folosi piese Suzuki. Motorul era SYM Husky. Era monocilindric si in 4 timpi de 125 cc. Mersi de raspunsuri!
  6. Haideti sa o tinem pe topic va rog :)
  7. Superb ti-a iesit motorul. Farurile sunt geniale. Bafta in continuare!
  8. Cum lumea tot schimba motoare, m-am gandit ca ar fi util sa avem un thread unde lumea poate scrie cat ulei si/sau de care isi pun in motoare. Eu va trebui sa incep cu o intrebare totusi, cat ulei pun intr-un Suzuki GS500E? Restul pot sa scrie ceva de genu: Intr-un <motor> am pus XX Litri de Ulei <nume ulei si tip>. Asfalt uscat!
  9. Speram sa ia foc si soferul cutare. Atat!
  10. EU zic ca un anunt ar trebui sa arate asa: Titlu: Vand <firma si modelul motocicletei> - <pret> Descrierea topicului: Anul si cati Km are motorul in cauza In continut: Se vorbeste depsre motor, ce consumabile are schimbate, mentionata starea generala a motorului, se atrage atentia asupra unor defectiuni (daca este cazul) si se spune ce accesorii are (daca are). La sfarsit, se adauga date de contact, nr de telefon si daca se poate un ID de messenger etc, dupa care se vor atasa pozele. Pozele fiind clare si cuprinzand motorul, macar, din amandoua partile. Parerea mea.
  11. Daca prin furat te referi ca idea e furata, foarte probabil. Dar spotul respectiv a fost facut la ALba Iulia. Si eu sunt in el chiar la inceput intr-un tricou verde pe un chopper, ma apropriu de baietzii parcati. Numai bine!
  12. Am si eu un video daca se poate. Bafta!
  13. Nu-mi place motoru meu.

    1. petre1972

      petre1972

      daca nu-ti place .. doneaza-l :))

    2. Dim

      Dim

      Daca imi doneaza si mie cineva, de ce nu ? ;)

  14. Linkul bun pt motor e acesta My link Cat despre firma, nush ce sa zic, e OK. Dar nu vad de ce ti-ai lua de 125. O sa te plictisesti rpd de ea si va lua mult timp sa o vinzi.
×
×
  • Creează O Nouă...