Mergi la conţinut

hannymax

Membri
  • Conţinut

    242
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat hannymax

  1. hannymax

    Semneaza petitia !

    Daca nu reusesc sa ajung .. Poate trece un prieten sa semneze si pt mine ? Ms. !
  2. Salut ! Nu ma pricep f bine dar stiu cateva lucruri ! 1. Vezi ca factura sa fie pe numele aluia care ti'l vinde ! 2. Cu Cartea de identitate ( straina ) te duci la un birou de traduceri autorizate -> acolo tio traduc in limba romana .. si de acolo te duci la RAR pt Omologare 3. Scuterul trebuia radiat din tzara din care provine altfel aici nu il poti inmatricula . De asemenea pt. inmatriculare iti trebuie copii legalizate ( la notariat ) dupa actele vamale ( factura si ce iti mai dau ei la vama cand o platesti ! ) bafta !
  3. salutari ! Am o singura intrebare pt cunoscatori ! Viteza maxima admisa la automobile este aceeasi ca si la motor ... ? adica localitate vit max - 60KM/h .. se aplica acceasi teaba ? Multumesc... stiu ca par penibil .. dar chiar chestia asta imi scapa .. :)
  4. ................................................................................ ........................................................... Suficient cat sa mor .... :) 125 KM/h pe drum drept ( fara vant nici macar nu adia.. / noaptea ) cu XR6 50cc racing ... ( cu capul sub geam aka rossi ) ( are mici modificari - pinion / toba / carburator "scarpinat" )
  5. kosmine.. degeaba au scos tranvaiele daca sinele raman :) .. oricum grija maxima ... plus ca in zonele unde prostii reasfalteaza.. si refac liniile de tranvai .. ridica postamentul deci practic treci peste linii de tranvai paralel ca peste mici " borduri " ... gatu' mamii lor ! Bafta tuturor !
  6. pe langa taxe si alte istorii :) nu uitati spaga :)) bafta !
  7. Pulitia merita deastea... ! pulitzia motorizata face exceptie
  8. hannymax

    Echivalent FB sprinter

    1. Motorul e in 4 T ( timpi ) 2. Si e japonez nu chinezesc !
  9. hannymax

    49cc da sau nu?

    nu pe bune ... mai e valabila treaba cu mopedul ?! daca am in talon MOPED cum are si derbile ala de vanzare ?! practic e un ciclomotor care pirnde 130
  10. hannymax

    49cc da sau nu?

    mai copii... despre xr6 de la peugeot ce stiti (e cu viteze gen RS50) ? adica eu am o jucarie dinasta .. in cartea de identitate scrie vit maxima 45KM/h .. 49.7 cc si la categorie scrie MOPED ... politzaiul daca vede asta nu iti va cere si permisul .. sau stai putin si il lamuresti daca nu stie care'i mersu' ... problema e alta ... daca am si in talon tot 45 km/vit max prin constructie ... si la CATEGORIE : MOPED .... si ma ia domnu Radarescu' cu 100 ? din cate am inteles de la cei de la peugeot nu se mai incadreaza... dar daca totusi ma ia cu 80 .. dar in talon e " limitata " imi face dosar ? unii zic ca nu altii zic ca da .. lamuritzi-ma si pe mine pliz ! Multumesc !
  11. hannymax

    Jurnalul negru

    Vedeti mai disteptilor ! Censeamna sa mergi ca vita pe strada ?! sa nu stai la trecere si la semafor ! sa nu te asiguri ! sa nu stii un semn de circulatie ! .... pfff Doamne'Ajuta'i ! !!! Prudenta Maxima ! Beliti ochii ! Nu e de joaca !! Sa nu aveti Impresia ca cei pe 4 roti ne protejeaza ! II doare in **** de noi ... nu ne respecta... se baga pe banda cu noi ..... grija mare...
  12. Asta e faza :) ca nu au voie.. si iti cere direct spaga :) o zis ca ia 200 E pt delimitare .... Servunion din Iasi nu au tester pt scutere ... si mil trimite la daperom .... asta e problema aici in Iasi am gasit o firma cu tester dar ele au un soft cu care lucraza.. de exemplu ma duc La Vosckvagen pt Nissan.. cam asa s'ar traduce treaba cu softurile
  13. Are cineva vreo idee unde se pot " gasi " softurile computerelor de bord ale scuterelor ? Eu am un Jet force ( peugeot ) care e pe injectie ,care pe langa limitarile " mecanice " e limitat si pe computeru de bord adica are soft de 45Km/h ceea ce afecteaza timpii de deschidere a spupapei injectorului ( nu se alimenteaza suficient ) . In iasi am un amic care are tester dinasta dar nu are softu pt scuter.. stie careva ? unde se pot gasi ? Daperom- Pitesti e dealerul peugeot si el are ... tester cu soft ...dar iti ia 200 E marlanu ala de innginer.. pt delimitare ... si tre sa vezi si cum ajungi cu scuterul la ei .... ((
  14. hannymax

    Poze cu scuterele noastre

    luciferus.. vezi ca deobicei e un boschetar de gabor care are ciuda pe astia pe 2 roti .. locurile lui sunt la Universitate in fata , pe stefan cel mare si in fata la hala ! asa ca beleste ochii .. pe mine mo oprit si cand eram cu mopedul sa ma verifice la acte... asa ca mare mare grijaaa ! Cere actele motorului si permisu deobicei boschetarul ala.. ce nu are pedale pt el inseamna inmatriculare si permis cat A1 .. mare mareee GRIJAAA !
  15. fratilor .. referitor la cele de dupa 2003 care sunt pe injectie ( ceea ce presupune computer de bord ) sunt limitate si electronic.. adica scoti limitatorul de pe variator si toba .... si te trezesti ca nu vrea mai mult de 80 desi s'ar duce .... nu se alimenteaza suficient deoarece au soft de 50km/h ( cat au fost proiectate in fabrica ) si trebe bagate pe computer la dealeru autorizat care are softu ... ( cum functioneaza acest tip de limitare ... timpii de deschidere a supapei injectorului sunt mici ... ceea ce presupune o alimentare insuficienta ) asa ca daca vreti motor fain incercati sa nu luati pe injectie deoarece nu sunt predispuse la modificari .. ( kituri si alte vrajeli .. ) Asfalt Uscat !!
  16. hannymax

    Poze cu scuterele noastre

    :) e bun asha ... erai cu motorul ?
  17. hannymax

    Poze cu scuterele noastre

    Luciferus.. .. cand m'ai vazut ? :) eram singur sau mai eram cu cineva ? trebuia sa te racnesti tare poate te auzeam si faceam cunostinta !
  18. hannymax

    Poze cu scuterele noastre

    Bamse :) fugi tata deaici .... vii cu avioane :) nu vezi ca majoriotatea sunt scutere ... ne sperii .. cu asta treci la motoare de viteza ca e limuzina pe 2 roti ! S-o porti sanatos ! te invidiem !
  19. hannymax

    Poze cu scuterele noastre

    si vorbiti frumos pe forum , nimeni nu e obligat sa va "asculte " voua limbajul primitiv ... ( 2 all )
  20. hannymax

    Poze cu scuterele noastre

    mai rubalistule ...... nici pe tine nu ash da 10 000 :)) in banii astia iau 3 de tine nu unu' :))))))))))) iar acum dupa ce am delimitat-o fuge calumea si nu mai are probleme e ok pleaca oricand :) Copii so dovedit ca isi face banii !!! luciferus .. dupa ce iei permisul poate iesim la o plimbarica si facem si o liniutza !! (iar 42 la mine e 55 la ruba) :)))))
  21. hannymax

    Carnet A1

    depinde din ce oras esti .. legislatia e ca la categoria B numa ca la " strada " dai in poligon cu un motor dea lor ... Bafta !
  22. hannymax

    Carnet A1

    Cine foloseste asa ceva ?
×
×
  • Creează O Nouă...