Mergi la conţinut

duke nunkem

Membri
  • Conţinut

    18
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat duke nunkem

  1. Ca sa fie si mai imbarligata dilema: Ce ziceti de Japo fabricate in Europa ? Cat e calitate? Cat e pasiune? Avem ceva research?
  2. Hai ca nea 77 cu tampeniile lui de biban a stricat frumusete de discutie ! Eu cred ca ar trebui sa aplicam acesta frumoasa discutie teoretica la ROMANIA, in conditiile in care moto parcurge min 10.000 KM/an.
  3. duke nunkem

    Acrobatii

    Decat sa-ti rupi gatu cu scuteru din lipsa de senzatii mai bine umbli naspa cu motoru. LUATI-VA MOTOARE !
  4. Salutare! Chestia cu super-dnepr m-a preocupat si pe mine foarte mult timp in trecut. Am abandonat ideea pentru ca am considerat ca e mai bine sa-mi cheltuiesc banii (putini ) pe moto care merge sigur - japo. 1. Nu merita sa schimbi tot ansamblul motor-cutie pentru ca n-ai sa-l mai aliniezi pe bascula sau trebuie sa reconstruiesti tot cadrul ca iasa cumva in linie (distanta intre axul vilbrochenului si aliniamentul cardanului e lafiecaremoto altul). 2. Se poate schimba motorul, pastrand cutia si ambreiajul . Asta inseamna modificari in partea din fata a cadrului, si necesita un motor compact cu iesire clasica pe ambreiaj. Optiuni: R60/R65 - cam vechi si greu degasit ( +piese) guzzi TICO - foarte compact si, cel mai important superfiabil si usor de gasit + ieftin. Final: acelasi dnepr fara ciclistica si frane dar cu un motor ceva mai puternic si fara pb. Daca te apuci de treba tine-ne si pe noi la curent.
  5. 1. Ai verificat nivelul la ulei? 2. Poate sa te pacaleasca ceasul. Pentru a fi sigur : scoti termostatul iei un ibric cu apa si-l pui pe foc cand e aproape de fierbere opresti focu bagi termostatu in ibric - numai partea de jos cu un aparat de masura verfici continuitatea intre borne. trebuie sa fie continuu. daca n-ai aparat verifici continuitatea cu o baterie si un bec. daca e ok atunci: 3. bagi cheia in contact - pe ON bagi o sarma in cele doua contacte ale termostatului trebuie sa porneasca ventilatorul daca porneste si pct 2 e ok , n-ai grija.
  6. Nu uitati de taxa de prima inmatriculare care are ca scop protejarea importatorilor de auto noi (dl Tariceanu, fabricantii de golan etc). Poluare.......siguranta........bla bla traiasca Dacia!!! Noi suntem victime colaterale intr-un razboi in care nu participam (Romanica nu produce moto si importatorii sunt prea mici dpdv financiar ca sa-i suspectam de spaga ) si suntem cei mai afectati / cmc pentru ca marea majoritate a motoarelor sunt in urma masinilor dpdv norma de poluare la an de fabricatie echivalent (care costa ). Io propun sa-i amenintam cu VOTU!!! (ca alta limba nu inteleg)
  7. 1. Io merg cu bicicleta doar cand SUNT PREA BEAT CA SA MERG CU .................TROLEIBUZUL. 2. Eu cred ca acest forum e unul dedicat motociclismului. 3. Daca Nu este asa, eu ma ofer sa postez - in exclusivitate! : - horoscop - retete - cum sa devii un mare bucatar - slabit - orice P.S. Ciclismul e un sport serios. Ciclistii nu merita sa fie luati la misto pe un forum moto.
  8. Are motoru de VTR (+) (nemuritor + cuplu + trage bine de jos + educatie aleasa ) (consum -) Cam grasa - ma cam sparie kg ( -) Amortizoare cam subti la ditamai vaporu (-) Parerea mea e sa-l iei mai ales ca zici ca nu te duci la raliu.
  9. De cat e ce? Amperaj, voltaj ,ce an etc. Si mai ales la ce-ti trebe info - poate nu e musai manarie.
  10. Uitati-va si pregatiti cascavalul. lege_343_2006.pdf taxa_prima_inmatriculare___din_2007.doc
  11. Da, intr-adevar. Pacat ca este plina de greseli de gramatica "traducerea". Sper ca service-ul sa nu fie la acelasi nivel. Opera de arta a ingineriei Yamaha a dat nastere in 2007 unei 'masini' de a 5-a generatie. Noua R1 este expresia dinamizmului si a pasiunii impuse de catre utilizatorii moderni ai modelelor supersport. Aplicand legendarul concept al artei inginerilor, cadrului, design-ului, Yamaha a creat o masina remarcabila care poseda toate calitatile pentru a intarii si mai mult reputatia marcii Yamaha, specialistul motocicletelor performante. Astazi prioritatea developarii unei motociclete supersport este principal acordata sistemelor de gestiune electronica, domeniu unde Yamaha se afla in virful tehnologiei. Obiectivul lor este de a optimiza relatia intre om si masina, ceea ce este precis ce permite motocicletei sa se diferentieze de celalalte vehicule. Pe versiunea de R1 din 2007 Yamaha prezinta astazi tehnologia YCC-I (Yamaha Chip Controlled Intake), ultima inovatie tehnologica in materie de control electronic al admisiei, destinate sa duca nivelul performantei noii R1 la un nivel inalt. Noua R1 este supersportiva inaltei tehnologii cea mai sofisticat construita vre-o data.
  12. La 125 doar 2T mai misca ceva. Aprilia ex. Despre sound sa nu ne batem capu.
  13. Solutia este: 125 limitat deci legal pt A1 + scos limitatatoare. Italiencele sunt cele mai simpatice
  14. duke nunkem

    autocolante

    YAMAHA SZR 660 - un pret
  15. Cele mai bune (fiabile, atentie la detaliu, ieftine vs. pefomanta)sunt motocicletele JAPONEZE. Conditia este sa fie o buna copie a uneia EUROPENE (conceptul).
  16. Daca ai nevoie de un motor usor poti folosi unul gen xt600 sau alte monocilindrice de 400 - 600 cmc racite pe aer(usor, simplu, ieftin - e drept putere litrica mica) Singurul hibrid pe care-l stiu e cel facut pe vremea lui Ceasca dintr-un BMW cu motor de Wartburg, neconvingator dupa mine.
×
×
  • Creează O Nouă...