Mergi la conţinut

suzyalex

Membri
  • Conţinut

    168
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat suzyalex

  1. Frumos si educativ. Se aproba pozitiv...... Dar sa nu fie încălțata cu tocuri,altfel seducția se transforma in divorț rapid...daca vopseaua suferă vrea zgârietură.
  2. Pana pe 25 August ajung din Moldova la Constanta. Daca are cineva nevoie de transport pe ruta respectiva sa ma sune direct !!! 0758.094.904
  3. In Romania este foarte riscant sa mergi intre benzi in timp ce coloanele de masini se misca cu mai mult de 10 km/h.....sa te strecori cand masinile stau este altceva. Clipul nu este facut in Ro...in occident este altceva,alta educatie a soferilor...alta viziune asupra motociclistilor...etc.
  4. Vin fara marfa spre Buc din zona Moldovei la sfarsit de saptamana. Masina este un Mercedes Sprinter carosat sarcina utila 1,5 to,lung 4,5 m,2.10 m inalt,8 europaleti la podea.(cea din poza) Pret pt.toata masina 1.2 ron/km negociabil in functie de distanta si incarcatura. Pt.ceva gen colet,etc discutam pretul. Sunt disponobil si pt.alte curse in functie de timpul disponibil. Tel:0751.048.717
  5. Geaca si-a gasit proprietar !! PS:ramane valabila geaca de piele format civil cu nasturi !! Deoarece nu e chiar potrivita pt.moto ,cine are un batranel mai necajit si o vrea ,e asteptat !!
  6. Geaca este rezervata pt.un baiat din Mizil !! comunist !
  7. Are mici defecte in urma unei cazaturi mai vechi,nu are protectii dar se pot pune ,are "buzunarele"respective. Nu trimit prin posta,valabil pt.Bucuresti sau orase de pe E 85(Buzau-Bacau-Suceava-Iasi)ca am curse saptamanal pe acolo Mai am si o haina de piele,de aia cu nasturi,care ar trebui retusata pe ici pe colo ca sa luat vopseaua de stat in sifonier,este piele "made in Mongolia"pt.cine cunoaste PS:PREDAU PERSONAL PERSOANEI DORITOARE PT.A MA CONVINGE CA I SE POTRIVESTE si nu o ia pt.a o vinde !! Sunati pe net nu intru zilnic:0764350039 Alex
  8. Azi dimineata am gasit aruncata peste gard in gradina o catelusa cred ca de rasa Pekinez,jucausa si simpatica foc,este obisnuita in casa nu are tentative de fuga,nu latra chiar deloc,i-am dat mancare normala,mananca fara greturi,chiar si visine,nu roade de prin casa,e cuminte. Ca varsta nu cred ca are mai mult de 1,5 ani. Nu stiu alte detalii despre ea:carnet sanatate,etc. Nu am cum sa o tin,sunt mai mult pe drumuri. tel:0764 350039,0751 048717
  9. Asa e astia mai varstnici nu are somn !!
  10. Barbis sa-l stapanesti sanatos,e bun pt.Romania enduro-tourig(am avut DR)si eu am vrut sa-mi iau F 650 nou da nu ajung cu picioarele jos cum trebuie. PS:Ce e "LMA" ca poate subscriu si eu ??
  11. Poti incepe fara probleme mai ales ca la varsta pe care o ai ai trecut de etapa teribilismului 99,98 %(adica o sa-i dai odata blana sa vezi cat fuge )si o sa constati ca viteza nu e buna. PS:pe aceasta cale salut cu respect pe cei trecuti de 35 ani care au inca microbul in sange. :ma gandeam la un "club al pensionarilor,fosti motociclisti"dat fiind ca am ap.38 ani si permis de la 18 ani,dar mai e timp de gandire,va contactez eu la 75 ani !!
  12. Vorbesti de Volusia si Intruder ultimele modele ?? Boulevard este numele pt SUA al Intruderului M 800(cum am eu ) Intre Volusia si Intruder nu difera prea multe,motorul si cadrul sunt la fel,Volusia are un aspect mai clasic !!
  13. suzyalex

    INTREBARE......

    Mobra a fost prima,era in 1989,era in voga cum sunt scuterele acu ,a urmat o Jawa 350,cu care nu m-am inteles,am pus ochii pe un IJ Planeta 5,modelul cu jenti magneziu si frana pe disc,pe urma ceva ani cuminte fara moto(microbu'era acolo si cocea )cand intalnesc prima dragoste asiatica,Suzuki DR 650 RS,dupa vreo 2 ani ma pune dracu sa ma urc pe un GSX-R 1100,model mai vechi prind gustul aproape fatal al vitezei si imi iau Suzuki TLR 1000 R,imi rup picioarele,ma aleg cu 2 suruburi vesnice in glezna,mai merg vreo un an cu speedu,o vand ajungand la concluzia ca nu ma reprezinta si mai ales ca nu am unde merge cu ea in Ro si dupa 2 zile de bantuit continuu prin SMAEB 2007 ma indragostesc de alta asiatica de data asta noua-nouta,prima mea moto la 0 km dealtfel....SUZUKI INTRUDER M 800 cu care sper sa fac multi km in cativa ani cand o voi vinde si imi voi lua tot un cruiser !!
  14. Misto rau motoru da si pret pe masura!!!sa o plimbi sanatos si fara evenimente !!
×
×
  • Creează O Nouă...