Mergi la conţinut

MOTOBOOM

  • postări
    237
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    73.866

MOTOBOOM

959 vizualizări

Dintre cei patru mari constructori japonezi, Honda, Suzuki, Yamaha si Kawasaki, doar cei de la Kawasaki nu aveau inca in gama lor un scuter, cel putin pentru pietele din Vest. J300 este primul scuter din gama Kawasaki oferit pe piata europeana.

Kawasaki produce in acest moment putine modele de scutere, doar pentru unele piete din Asia cum sunt modelul Curve de 125 cc din Filipine sau modelul Kawasaki Edge R din Indonezia, carora li se alatura incepand cu 2014 si noul scuter Kawasaki J300.

Potrivit constructorului, noul J300 este o solutie inovatoare de transport pe strazile aglomerate ale oraselor ce combina foarte bine elementele sport, manevrabilitatea excelenta si confortul oferit. Kawasaki J300 se plaseaza undeva intre clasa scuterelor mici si maxi-scutere, oferind totusi performante apropiate de clasa maxi-scuterelor.

Noul scuter Kawasaki a fost produs in colaborare cu Kymco, fiind propulsat de acelasi motor prezent si pe modelul Kymco Downtown 300i. Acesta dispune de un singur cilindru si o capacitate de 299 cc, racirea facandu-se cu lichid. Puterea maxima dezvoltata de motorul monocilindric este de 28 cp, aceasta fiind atinsa la o turatie de 7.750 rpm, in timp ce cuplul maxim de 28,7 Nm este atins la 6.250 rpm.

In ceea ce priveste transmisia, cei de la Kawasaki au optat pentru o cutie automata CVT (Continuously Variable Transmission) cu ambreiaj centrifugal, in timp ce transmisia finala este pe curea. Sistemul de franare este asigurat de …

Citeste AICI articolul complet!

https://www.youtube.com/watch?v=88v85HAWA80

https://www.youtube.com/watch?v=-m-qK7cKSVk

1 comentariu


Recommended Comments

Am mers cu Downtown si arata bine se si comporta bine, motorul sprinten (considerabil mai sprinten decat ce am avut eu pe majesty 250), chiar si cu pasager. Motorul de pe Kymco este unul reusit. (Asta daca intereseaza pe cineva sa-si ia...)

Link către comentariu

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...