Mergi la conţinut

bolog

Membri
  • Conţinut

    19
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat bolog

  1. inchiriez garaj in timisoara zona bucovina ,daca are cineva nevoie sa-mi dea pm , pretul este de 75 ron/luna
  2. Cati dintre voi incepatori fiind ati scapat mana in acceleratie , sunt curios cum s-a intamplat si ce urmari au fost .
  3. Salut baieti, caut urgent un mecanic bun in timisoara care sa faca inspectia unei motociclete pe care as vrea sa o cumpar , evident contra cost . multumesc
  4. bolog

    Piaggio Free 49

    ms dar am aflat ce era si am reparat si acuma merge bine :) avea la aia ce tine cureaua intoarsa o chestie dinaia ... daca ai desfacut cureaua vreodata sigur de la asta ii :) desfa capacu si aseaza alea bine :) bft si asfalt uscat :lol: Da cine crezi ca o inteles?
  5. gaxel nu pot sa nu remarc intelepciunea de care dai dovada cam de fiecare data cand postezi ,esti "calculat" sa zic asa lucru destul de rar intalnit la multi dintre noi . De la un biet scuterist TOT RESPECTUL DIN PARTEA MEA
  6. bolog

    Am Si Eu O Intrebare

    alo baiatu trezeste-te !!!
  7. cei cu scuterele in intampinare ca la drum lung nu prea cred
  8. daddy jeep ,cred ca am citit topicul tau de vre-o 20 de ori intr-o saptamana asa mult mi-a placut , se vede ca esti un om cu multa personalitate si cu caracter , dar in primul rand cu capul pe umeri . Iti doresc sa faci multi km si de acum inainte fara incidente .
  9. bolog

    aerox sau kimko?

    bah nu sunteti normali 2000e , pe un scuter????? sa dispun de banii astia mi-as lua ceva mai mare.
  10. Eu il tin in scara blocului legat cu lant de roata de spate si de tevile de calorifer .Incearca sa-ti cumperi un scuter mai mic sa-l poti manevra mai bine cand il bagi in scara (nu neaparat foarte mic) ceva gen piaggio free,peugeot squab,malaguti f 12 etc. Cu vecinii nu cred ca o sa ai probleme atata timp cat nu blochezi intrarea sau accesul in uscatorie (asta depinde de la bloc la bloc)
  11. Cu 140 km/h nu cred ca o sa-l faci sa mearga niciodata.Ar trebuii sa bagi o caruta de bani in el . Iar te-ai uitat pe you tube .
  12. si cu cel mai varza "si"mergi cu mai mult de 25 km/h. Probabil ai vrut sa zici ca cu kit de 64 si toba leo ti-au dat inca 25km/h in plus.Asa-i?
  13. Si mie tot asa imi facea la inceput.Trebuie lucrat la reglaje , la aer de exemplu trebe dat mai tare sau mai incet nu stiu exact , mi-a aratat un prieten si l-am facut pana la urma , de la toba nu cred .
  14. cumpara-ti un jigler mai mare , de 85 sau de 90 s-ar putea sa mearga,nu-i scump deloc vre-o 15-20 de lei.Daca nu merge atunci cumpara-ti carburator de 19-21 mm .
  15. dintotdeauna mi-a placut suzuki ,asa ca suzuki sa fie!
  16. boss ai un motor superb,sa-l stapanesti sanatos
×
×
  • Creează O Nouă...