Mergi la conţinut

dell_ser

Membri
  • Conţinut

    25
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Tot ce a postat dell_ser

  1. A ajuns politica si pe aici. O sa avem motociclisti antenisti si basisti ? Acum o sa vedem 1000 de motociclisti la B1 sau cum ? Nu este mai usor sa schimbi postul ? Sta in puterea fiecaruia sa se uite unde vrea. In rest este doar frustrare si ranchiuna. Dezaprobarea vine din incercarea de a lipi numele de motociclist la o miscare cu nuanta politica. Daca vin cu 100 de prieteni sa scuip pe trotoar la B1 inseamna ca avem o miscare a comunitatii moto? Eu dezaprob orice actiune politica care doreste sa imi puna o eticheta doar pentru ca apartin unei comunitati.
  2. Daca nu exista contact intre cele doua vehicule este foarte greu de demonstrat ce s-a intamplat. Fara o filmare este un efort in van. Daca tot stii masina si unde este... De ce nu iti arati dragostea fata de el ?
  3. dell_ser

    Accident Usor

    Este o gluma, fireste. Nu vreau sa jupuim pe nimeni. Pana la urma nu cred ca este nevoie sa incingem un rug in piata publica pentru asta. Si ai mare dreptate cand spui ca venim tipam si apoi ne ducem la ale noastre. Asta si trebuie sa facem. Aici doar ne exprimam mania, solidaritatea, compatimirea ... Pana la urma am acceptat sa ne supunem unui regim juridic care o sa se straduiasca sa ne aduca pe o linie acceptabila de comportament.
  4. dell_ser

    Accident Usor

    Daca poti demonstra ca a intrat intentionat cineva cu masina in tine nu este un accident ... Este tentativa de omor. Incadradea este total diferita. Daca demonstrezi intentia nu mai conteaza consecinta indeplinita. Demonstratia sustinuta doar de martori partinitori este egala cu 0. Anul trecut un tigan a dat peste una, la Craiova, pe trecerea de pietoni. Pe motiv ca trecea prea incet. Idiotul a facut totul sub camera de supravegher. A fost retinut pe 29 de zile si incadrat la tentativa de omor nu la accident auto. Se vedea clar cum omul a intors masina si a dat intentionat peste pieton. A folosit maisina ca arma. Sa fie jutuit de viu valahul scarbos! Iar conserva la remat!
  5. Au si motor la reposedare. Un cbr 2005 la 4464€. Suna si vezi ce pot finanta si vezi ce rezolvi.
  6. Nbg leasing. Este un IFN si are costuri cam mari. Asigurarea este undeva la 100€ pe luna si se poate. Sunt multe firme de leasing care finanteaza daca ai bonitate. La leasing este firma proprietara si nu deranjeaza pe nimenidaca nu platesti. Vin si iau astia tot ce ai. He he he Problema nu este cine finanteaza, cine asigura este problema. Cel care asigura pe perioada contractului de leasing are marele risc. Dar si eu daca asi avea un client cu mii de masini nu cred ca nu trec cu vederea un asa risc
  7. Ducati!?... Hm... O sa treaca foarte mult timp sa pot spune ceva macar echilibrat de asta. Bafta la busines!
  8. Si anul trecut au folosit acest tertip de marketing. Enuntul este special ambigu ca sa iti dea impresia unei gratuitati. Din moment ve nu s-au obosit sa schimbe ceva in atitudinea asta se pare ca le convine asa.
  9. Astazi la 19.30 nu mai aveam cum sa intru. Am fost invitat politucos sa revin cu alta ocazie.Pe langa prezentarea faptului nu vreau sa comentez pentru ca sunt deja foarte suparat si nu asi fii obiectiv.
  10. Daca a semnat fara sa faca observatii la procesul verbal... S-a terminat inainte sa inceapa. Ce pretinde acum, ca a avut un moment de ratacire ca dr. Ciomu? Mergi sa iti faca un avocat intampinarea si cam gata. Este un av chiar aici pe site. Nu pare complicat din ce zici. Daca la procesul verbal a semnat ca a schimbat banda, iar apoi si-a amintit altceva... Devine ilara plangerea. Acum cativa ani era unul care pretindea Moldova. Zicea ca este urmas de razes. Si ca sa scape astia de nebun l-au pus sa o evalueze ca sa stie cum sa calculeze taxa de timbru. Si asa l-au linistit pe ciudat.
  11. Este o mica contradictie de termeni. Intelegerea amiabila IMPLICA recunoasterea faptei(vinovatiei) de una dintre parti si care doreste intelegerea amiabila. Daca nu o recunoaste, nu mai este amiabila si este o constatare a politiei rutiere care stabileste vinovatiile. Nu am vazut unde ai amiabila unde omul zice ca a schimbat banda. In cererea de la tribunal zice ca el pastra banda si tu ai schimbat banda. I-ati un avocat si gaseste-ti un martor ca scarbavnicul mine ce porcul. Daca la ,,amiabila,, zicea ca a schimbat banda este ca si rezolvata. Chiar in adresa iti spune cum te aperi, probe si martori.
  12. dell_ser

    Accidentul Meu

    Este bine ca ti-ai gasit-o pe Muriel ca martora. Nimeni nu se pune cu ea. he he he
  13. Hai sa inteleg. doua benzi pe sens sau cate unul ? masina are avarii pe lateral dr ? si unde s-a petrecut impactul ? peste axa drumului sau pe partea dreapta a benzii de mers ? Daca accidentul este cu victime, vine politia si salvarea la fata locului. Daca a ti plecat deja de acolo poti sa aduci un certificat IML pentru intoarcerea la situatia cu victime. Vezi ca daca esti declart vinovat tot tu o sa fii cel cu platile daunelor (asigurarea ta, nu tu personal) Locul impactului se probeaza cu martori sau urmele accidentului daca vine politia.
  14. Parasirea locului accidentului ... 30 de zile de suspendare a dreptului de a mai conduce plus amnenda. Este chemat la politie proprietarul cu masina pentru a se confirma accidentul. Daca sterge sau repara urmele este penal. Depui plangere la politie pentru identificarea faptasului si apoi iti repari masina ca in cateva zile o sa te cheme la sectie cand au confirmarea spuselor tale. Nu este chiar asa grava fapta. Totul este s aiti faci motorul mai repede.
  15. dell_ser

    Accident Usor.

    Nu este obligata sa iti dea asigurarea. Daca ea considera ca a fost nedreptatita de decizia politistului te poti trezi ca trebuie sa o dai in judecata. Caz in care asiguratorul este scos din joc pentru ca ea a ales sa nu faca uz de RCA pentru a o proteja. Asta este partea grea ( neplacuta) De obicei semnati o intelegere amiabila in care ea isi recunoaste vina si cu ea mergeti la asiguratorul RCA al ei si deschizi dosarul de dauna. Ai grija sa nu treaca ca vezi doamne ea nu are nici o dauna (motiv de anulare a cererii). ambele masini trebuie sa aibe dauna. Ea o zgarietura ( o accentuezi si tu cu o creta) si tu cu toata paguba aferenta. Vezi ca un accident se declara in 24 ore. asta daca nu v-ati inteles amiabil. Bafta si nervi tari ! Stai ca m-am prins mai greu. Cu dovada de la politie si procesul verbal mergi la asiguratoul ei de RCA sau Casco-ul tau(daca ai) si deschizi dosarul de dauna. Voi nu v-ati inteles amiabil si nu se mai pune problema de intelegere amiabila. Bazi motorul in service si acolo se stableste lista si pretul pieselor de reparat. Asiguratorii de RCA incearca sa faca figuri la plata. Daca te supara faci o plangere la comisia de supraveghere a asiguratorilor ( sau cam asa ceva).
  16. dell_ser

    Accident Otopeni

    70, 90, 140 km/h ... relevant este ca nu a avut abilitatea sau SANSA sa poata evita impactul cu un pieton pe un sector de drum cu 3 benzi. Poate ca pietonul l-a surprins prin traversare sa, poate ca s-a dezechilibrat si a patruns pe partea carosabila, iar el mergea pe prima banda ca sa intre pe prima straduta aflata la doar 20-30 m. Concluzia este ca la viteza aceea urmarile au fost fatale pentru toti cei implicati. Chiar daca era in limitele legale sau nu.
  17. O exprimare ambigua ramane ambigua ... sa trecem mai departe ca nu ajungem la niciun rezultat asa.(traiasca marketingul) Fiind un eveniment pentru motociclisti si ... nu imi pare rau ca am dat banii. pe acest praf nu ma asteptam la mai mult asa ca ma declar multumit de ce am vazut. Greu sa convingi patronul sa arunce un ban pe o expozitie din care poate ca matematica ii spune ca nu si-o poate permite acum si de aceia concluzionez ca este bine pana la urma.
  18. Sal, sunt motorist de vreo 6 ani, sau cam asa ceva ... am folosit mai multe tipuri de casti. Shark, Chaberg, Nolan, Shoei ... acum folosesc S1 pro si este cea mai silentioasa din toate cele folosite pana acum. Ascult muzica si la 210 - 240 km fara probleme. La telefon poti vorbi numai ca trebuie sa mergi mai incet (doar pentru sporirea atentiei) . Eu mi-am modificat putin casca si am integrat sistemul in interiorul castii. Sistemul initial era cu bluetooth, dar cu un imens handicap ( nu tin bateriile pentru o tura la mare si inapoi). Enervant de des trebuia sa verifici din timp sa incarci sistemul. Acum folosesc un sistem cu fir de care sunt foarte multumit.
  19. de jucarii o sa va salvez eu, sigur si pana atunci am sa vad si ce haine scot de pe ici de colo am capacitat deja 4 prieteni sa stranga tot ce pot
  20. Orice accident se produce in urma unor succesiuni de factori. Prin respectarea sau nu a normelor legale. Din punctul meu de vedere nu are nici o relevanta faptul ca soferul de autobuz a semnalizat. Un mic amendament. Nu stiu ce spune legea lor, dar in a noastra spune ca autobuzul alfat in statia prevazuta cu ALVEOLA la iesirea pe PRIMA BANDA de circulatie are prioritatea de trecere dupa ASIGURAREA temeinica si semnalizarea corespunzatoare. Acel autobuz nu se afla in nici o alveola si in nici o situatie descrisa anterior. In film se vede doar in 2-3 SECUNDE ca autobuzul a initiat lumina de semnalizare pentru a avertiza ca vrea sa schimbe directia de mers. Pana la urma semnalizam pentru a pregati si pe ceilalti participanti la trafic ca intentionam sa shimbam directia de mers nu sa ii surprindem, nu? Orice expertiza in cazul unui accident trebuie sa raspunda la cateva intrebari 1 Cine a genereat accidentul ? 2 Cine l-a favorizat ? 3 Cine putea sa-l evite si cum ? 4 In cazul nerespectarii normelor legale ... daca se respectau normele legale se putea evita accidentul ? Ii pot retine motociclistului doar o vina la circulatia preventiva si cam atat.
  21. Nume: Suzuki GSX R (2008) Data Adaugarii: 03 August 2011 - 09:19 PM Proprietar: dell_ser Scurta Descriere: Nimic Furnizat Vezi Vehicul
  22. Nu este vorba de tarit in trecut. In aceiasi matrice iti dau un citat care antagonizeaza ceea ce spui. „cine isi uita trecutul este condamnat sa-l repete” Minciuna majora porneste de la ambiguitatea termenilor. Tinutul secuiesc - este in logica, un tinut trait de secui - Secuii au fost o minoritate care a fost asimilata de catre majoritatea maghiara si care nu au aceiasi origine teritoriala. Nu au cum sa spuna tinutul imperiului ungar sau si mai si tinutul imperiului austro-ungar. Cum in primul razboi mondial au fost declarati pierzatori, au pierdut si teritorii pe care sute de ani le-au subjugat. Unde nu inteleg ei este faptul ca daca au asuprit aceste teritorii sute de ani nu inseamna ca le-au apartinut. Si tara romaneasca a fost pasalac o perioada lunga de timp , dar asta nu inseamna ca apartine cumva turciei. Si in incheiere, ca nu putem avea o explicatie in cateva randuri scurte, problema se pune cam asa. O vreti ? ia vedeti ... puteti sa o luati ? ca atunci inseamna ca doar vorbim vorbe.
  23. Ziua de azi nu o vei mai traii niciodata

×
×
  • Creează O Nouă...