Mergi la conţinut

Ce meserii au motociclistii din romania ?


panterash

Recommended Posts

Technica ruseasca care sa intamplat real pe statia Mir cand echipamentl francez nu a vrut sa se deschida datorita vaporilor inghetati in mecanism. Cosmonautul rus a acoperit camera si a lovit aparatura cu piciorul pana sa deschis. Practic.

am vazut si eu filmul :chair: parca e cu Bruce Willis ! :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fosta asistenta sociala.

Fosta asistenta resurse umane...inspector...etc..pana la epuizare!Grea meserie!

Cat de curand:o sa ne intalnim in aer!

In viitor:cu casca in cap ... pe doua roti!

Am vazut doi psihologi care profeseaza alta meserie. E chiar asa de nasol cu banii, sau ati facut fobie la nebuni? :D

Depinde de propria personalitate!Daca te implici in problemele altora...mai bine nu mai practici!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost 4 ani psiholog in protectia copilului si acum am trecut psiholog la poligraf la IPJ Timis (ofiter specialist ...asa suna oficial). Jumatatea mea este jusita dar acum e sefa tot in protectia copilului si in curand incepe scoala pentru A si a pus ochii pe un Virago de 250 asa ca sa ma umileasca ca ea are motor in V...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domne ce sa ma mai ascund dupa deste sunt paznic domne da mi-ar mai place si altceva .dome am fost pa la capitala acu fo doua zile cu motoreta /era unii imbracati ca martienii cu niste alea pa ei/ erau asa de valorosi ca nici macar nu te bagau in seama /de am mai zis eu tot felu da advocati ,doctori ,directori,/oricum motociclismul ,da fapt mersu cu motoreta nu timpenia aia ''m-am dat cu motoru''parca e mai mult o stare de spirit , e frumos rau ce sa mai....poa sa nu ma salute nimeni eu tot o sa continui sa va salut cu faru sau cu mina / ai sa traiti dragi directori!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nou nascut, elev, adolescent, vacar-zilier in vacanta mare :yahoo: , operator chimist, ghid turistic prin Turcia, vanzator de blugi - en-gross-ist, ingrijitor cai in nemtia, traducator turca, student, sef dep. HR, analist software, generalist resurse umane, consilier dreptu` muncii si fiscalitate, sef dep. HR :chair: , analist software si consilier legislativ, director dep. slarizare. cam asta este traseul meu profesional, pana acum! urmeaza sa ma fac tehnician dentar sau dreacu stie... Gheorghe in curte aka lacatus-cofetar .

de formatie sunt psiholog da nu practic pen`ca nu m-am specializat in psihologie clinica ci in management HR (cultura organizationala, dezvoltare cariera, recrutare, evaluare, bla bla) . da stiu de la breslasi ca e greu... poporul roman este sanatos tun :Jumpy: sau dintr-un complex cauzat de asocierea psihiatrului cu psihologul nu prea vrea sa auda de asa chestie cum e consilierea psihologica... psihologii au totusi o sansa pe aci pe langa casa, se pot face super-nanny la tv, ca asa ii vede `o tara intreaga` si iese si un ban :pokey:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Fost inginer electronist (n-am practicat nici o secunda, spre disperarea parintilor care cred ca se asteptau sa le repar televizoru' !), student din nou (foarte util ca am reducere pe RATB si tren :Jumpy: ) si in curand regizor.

Apropo de asta, au venit de la militie la noi in scoala cu propunerea sa facem niste filme/ reclame pentru ei si cand le-am zis profilor ca vreau sa fac pentru prevenirea accidentelor moto vs auto m-au scos din carti. Niste carnati :fuck:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inca mai incerc sa fac si eu primul an la constructii :help:... deci se poate spune student ca ocupatie, viitor inginer.

Si bugs bunny sper ca printre ocupatiile tale nu se numara si mancatul morcovilor ca s-ar putea sa avem un mic conflict de interese.

:chair::pokey::beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ajutor de bagator de seama. Credeti ca e usor ? nu este.

Curajos nu este ala care se scoala dimineata si se duce la servici pt. ca e destul de stabil , putini se pling ca ia dat afara fara ca iei sa vrea .

Curajosi sint aia care nu se duc la servici (cu amendamentul ca sa nu fi cistigat la loto). Cazul meu.

Ma ocup cu plimbatul cu motoreta (954) pe strada si la curse. Mai prepar moto pt. curse. Alte activitati care decurg din moto-curse.

Ma mai socializez cu o fata , (ma rog mai multe , dar nu in secret una fata de celelante).

A sa nu uit eu am 10 clase , casa fiu mai clar cu nivelul meu intelectual. Am fost in clasa de sportivi (eu hochey pe gheata) cu Hagi si Belodedici (electro aparataj).

Meseria asta se cheama hedonism (greerele din poveste).

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...