Mergi la conţinut

nicon

Membri
  • Conţinut

    1.358
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    63

Tot ce a postat nicon

  1. Niște trasee deosebit de frumoase. Am avut ocazia sa le parcurg pe îndelete poate și datorită ocaziilor avute de a participa la întruniri moto (Murighiol-YamagavTDM, Baltenii de Sus - Yamaha Tenere, Iglani - Senior Riders 55...)și pur și simplu haihui de unul singur. Iată și un filmuleț
  2. Imi cer scuze daca supar împărăția dar trebuie sa vin cu un raspuns la cele spuse de NeluBrateanu . Intradevar distanta de la Vatra Dornei pana peste Carpați este lunga . La fel si de la Arad este destul de lunga , dar grosul adunării se gaseste de undeva in sud si spre ei atârna balanta . Nu mai vorbim de faptul ca de cum trecem Carpații , cresc si preturile . Eu asi propune o partajare pentru domniile voastre venite de departe in sensul dreptului la vot si ...o bere , doua , noua din partea împărăției . P.S. Am facut referire la cele doua , Vatra Dornii si Arad pentru ca numai de aici am vazut o comunicare pe forum .
  3. Eu cred ca fără masa festiva am fi ca la nunta fără lăutari . Prețul mi s-a părut decent si ar trebui sa solicitati un rețetar . Din experientele avute cu întrunirile organizate de mine la Brădet si la Aniversarea Permiselor am constatat o tendinta spre un meniu mai simplu dar consistent , fara tot felul de "fantezii " . De-asemeni sa vedem cum stam cu muzica , cu divertismentul . Daca au bine , daca nu , găsim soluții . Întrunirea de toamna de la Corabia a fost una din cele mai reușite in ceea ce privește muzica de local . De-asemeni rămâne de referință întrunirea de toamna de la București la senior Viorel unde muzica a fost a noastră .Am avut si proiecție pe un LCD . Avem videoproiectoare pe care le pot aduce eu .
  4. Enduristul , a fost dintotdeauna un om vertical deschis si cu mult bun simt . Observatiile sale uneori putin stridente nu au făcut placere capilor din clubul moto-veterani si de aceea de multe ori era apostrofat .In final prin interpunerea in contradictoriu " a unuia , a unora " buni de gura de tip Ivan Pedala ( știm foarte bine de cine este vorba) a fost nevoit sa părăsească clubul . Tot cam la fel am pățit si eu si scârbit m-am retras . Oamenii astia care si acum traiesc in vremea feudala nu vor si nu pot intelege ca traim alte timpuri si tin ocupate niște posturi care de fapt nu au fost si nu sunt ale lor batandu-se cu pumnul in piept ca ei fiind deschizători de drumuri si foarte mari înțelepți . Acele discuții clandestine au fost dintotdeauna in acest grup si datorita lipsei de transparenta sa ajuns la destrămarea totala . Nu trebuiesc sterse acele conversatii neprincipiale . Poate ca si eu am contribuit in mod pasiv tocmai ca sa vedem ce poate da dintr-un om la care unii tineri credeau ca pot avea un mentor . Chiar si intrebarea pe care i-am pus-o sau mai bine zis parerea ca el nu mai stie sa mearga pe motocicleta a fost o provocare la care a dat cinstit un răspuns neclar . Cum poate el sa fie un exemplu pentru ceilalți mai tineri ? Inca odată Dane , felicitări pentru ințelepciunea de care ai dat dovada . Este posibil sa ne retragem cu totul de pe acest forum si sa-l lasm pe Ivan Pedala liber sa-si strângă ortacii si sa le incube iluziile sale , precum Don Quijote de la Mancha
  5. Hai nu mai fi rau Ivane . Chiar vrei ca si la moartea ta sa nu vina nici-unul din cei care postează pe acest site ?. Nu-i zgorni ca nu stii de cine ai parte la necaz . Pe 27.02.2020 at 15:53 Valeriu Alexa a scris: ... . Am primit oferta de la hotel Parang Olanesti.70lei/pers/zi,mic dejun inclus,dejun 30,cina 25.Dacă ne hotăram și știm un nr aproximativ de persoane ne face factura de avans 30% din valoare.Nu au piscină au discoteca,au sala de conferinta.
  6. Haideti sa lasam rautatea si sa revenim la subiectul acestui topic .
  7. În primul rand trebuie să-mi cer scuze pentru postările anterioare în contradictoriu cu Ivan Pedala (desigur am mult mai multe de spus și este posibil și niște răspunsuri tăioase și neprincipiale). Hai sa o lasam așa deocamdată. La fel și pentru dragul de Simi căruia din iuteala am zis ce-am zis. Iertare Simi. Ieri la Olănești având mandat de la președintele Asociației am verificând cele doua locații în discuție, Parang și Suprem. Am constatat raportul calitate /preț net favorabil Parang. Desigur cei care vor sa stea la Suprem care nu are capacitatea sa găzduiască tot grupul pot sa o facă, tarifele vi le va da Vali iar distanta între cele doua este la o aruncatura de băț. În postarea anterioara puteți vedea în cele trei filmulețe și interioarele locațiilor respective.
  8. Eu am sa ma retrag din conversație cu îngăduință domniilor voastre și va las în compania celor doi, unul cancerul negru, iar celalalt, bubă dulce. Că vreau, ca nu vreau viețuim împreună pe acest pământ și ne mai și numim motocicliști.
  9. Cata răutate. Chiar nu înțelegi ca vremea ta a trecut? Trăim alte timpuri. Nu mai vorbesc de faptul ca tu cred ca nici sa mergi pe motocicleta nu mai știi. Cu toate astea nu-ți port pica. Te înțeleg si te respect asa cum ești. Atâta poți, atâta faci.
  10. Bună dimineața tovarăși. După cele zise de Toni ca despre Ivan n-am ce sa comentez se poate vedea in postarile lui, înțeleg ca sunt câteva probleme legate de statutul ONG-ului și codul Motoveteranilor. Divergentele se pot aplana cu răbdare dacă se dorește preluarea acelui cod. Dacă aveți plăcerea sa veniti în perioada 7-10 mai la Aniversarea Permiselor Moto Ediția a șaptea la Curtea de Argeș va pun la dispoziție spațiu dotat cu tot ce este necesa și tet tet, sigur iese ceva pana la urma. Referitor la cele doua hoteluri vedeți că sunt filmulețe cu interioarele
  11. Sper sa nu se șteargă aceste postări care , fara sa fi avut vreo intenție dusmanoasa ar fi jignit pe cineva sau sunt off topic . Noapte buna .
  12. Hai sa-ti mai zic una , asa in viteza ca vad ca nu prea iti merge mintea . Bati pasul pe loc cu formulari expirate . Mai deunăzi un puțoi de vecin care , in fine a fost toata viata sărman dar cu aere de mare om dintotdeauna , dupa o ieșire de câteva luni in afara , imi zice , " timpul tau a trecut , acum sunt alții mai tari ca tine " . Ia vezi mata nu cumva ti se potrivește , ca mie puțin mi-a dat de gândit .
  13. Timpul meu este limitat . De câtăva vreme si de destul de demult timp numaratoarea inversa a inceput . Ma opresc aici cu comentariile poate si putin rautacioase si ca sa nu deviem de la subiect ( CNA-ul asta este cu ochii pe noi ) va confirm inca odata faptul ca Olanestiul este cea mai buna varianta de intrunire anuala . Oare astea sa fie strigatul nibelungului . Vezi ca eu nu te-am facut asa si asa , adica de unde stii tu atatea despre acei neuroni (care oricum nu se vad cu ochiul liber ) , ca sigur nu esti un vraci . Te vezi mare exeget al limbii romane si faptul ca stii sa scrii pe colea pe colea , oare este de ajuns ?. Eu nu vreau sa te scot din anturajul acesta nebunesc al ruletei rusesti in ceea ce inseamna motociclismul de cursa lunga si veteranian, de aceea sper sa revii si tu la regulile elementare de respect .
  14. Hai sa conversam nițel ca de la suflet la suflet . Vad ca aici pe forum ( de care asa cum ziceam mi s-a cam facut lehamite ) suntem trei : Ivan , Vali si nicon . Pe timpuri adica incepand cu 2009 de cand m-am inscris in acest club , cu toate ca altii ma trageau spre motociclism .ro ( prietenii stiu de cine este vorba ) , Bogdan Harea a fost mai convingator . Oare sa fie un moment de bucurie , sau de tristete ca marele , inegalabilul motociclist cu minerii lui din Valea Jiului se pensioneaza ? Desigur ma refer la vorba ceea " pune sculele in pod " . Este o provocare la care vreau niste raspunsuri .
  15. ..........Olanesti Hotelul Părâng doua stele este amplasat chiar in centrul orasului . Clădire de patru etaje , cu spatii generoase , lift . Am luat legatura cu resposabila cazări , doamna Enache si prin amabilitatea sa am vazut cum arata o camera . Detaliile de rezervare pret , masa festiva sunt stabilite cu Vali Alexa si au fost prezentate mai inainte ,Mi s-au parut mai mult decat decente . VID_20200301_155229.mp4 Hotelul Suprem trei stele , este situat la aproximativ 500 m de Părâng in panta aproape de pensiunea ultimei întruniri . Micut si cochet are in plus SPA cu salina , piscina si sauna . Preturile sunt de asemeni negociate de Vali iar cele oficiale erau : camera doua persoane .....160 lei camera triplu ......................190 lei Apartament (foarte micut )...220 lei Toate fără micul dejun inclus care costa cam 25 de lei de persoana . VID_20200301_131941.mp4 . VID_20200301_132228.mp4
  16. Aparențele înșală de cele mai multe ori. Na ca nu vroiam sa mai postez pe acest forum și m-am retras de mult, dar parca totuși nu ma lasă inima. Atâta timp cât forumul nu va mai fi diriguit de un moderator pus sa cenzureze dreptul la opinie al unora mai nabadaiosi cum sunt eu sau încă mulți alții am sa revin. Referitor la aparente am sa va povestesc puțin mai târziu. De-abia m-am întors de la Olănești și ma joc și eu puțin cu aia mica ca tot e lăsatul secului Lasă-l ca nu știe ce trancaneste.
  17. Așteptăm si cateva cuvinte din partea organizatorilor care au făcut eforturi sa obțină locatia , preturi , consens in ganduri si simtiri . Mie nu mi-a placut spre exemplu ținuta ospătărițelor . Toate foarte tinere si nu purtau si ele barem o minijupă . Toate erau in pantaloni . Inca odată felicit participanții si in mod special tineretul de la care avem cate ceva de învățat noi toti ceilalti care ne vedem mari vedete moto-veteraniene dar trecute care acum se misca din ce in ce mai mult doar in jurul casei . Nu fac aluzie la niciunul . Efectiv ma refer doar la mine care spre rușine am venit cu masina la o intrunire de motociclisti de la numai șaptezeci de kilometri distanta , iar altii , de la Caracal , sau Galati ... pe doua roti . Precum Sherezada care la apropierea zorilor isi înceta povestea si eu ma voi retrage cu postările de pe acest forum pana la noi evenimente .
  18. De-a joaca cu alea , alea , prin apa . Chiar si cei mai scunzi reușeau in acele momente sa se tina deasupra apei ( Valeriu Alexa )
  19. Totul a fost excelent : masa adecvata la preturi mai mult decat onorabile ;cazarea in camere bine aerisite si elegant mobilate ;baia la piscina ași putea spune chiar mai plăcută decat in toate bazinele de la Aqua Parc , apa fierbinte si extrem de limpede , fara aglomerație . Din păcate unul din prietenii participanți si-a sclintit glezna . Ii doresc însănătoșire ușoară . Constat ca nu mai sunt acele divergente , fițe si fumuri pe care unii si le asumau acum un an sau cu mai mult in urma . Alaturi de adevaratii moto-veteranii am socializat , am ras am dansat parca si mai bine cu ...aripa tânără care vine puternic din urma . Felicitări organizatorilor si participanților . Sa ne întâlnim cu bine la următoarele evenimente .. . . . . . . . . .
  20. O camera vineri si sâmbătă .................Nicu Constantin . ... si eu tot din motive obiective
  21. Personal am realizat o combinata , Întâiul de Iunie , Ziua Internațională a Copilului Adunarea Asociației non-profit Clubul Moto-veteranilor . primum De Ziua Copilului împreună cu cativa din familie incluzând si cei trei nepoți de care reprezinta Juniorii Motocicliști nicon , fiecare avand cate o motocicleta 4t de 125 cmc cu care stiu sa se dea bine pe enduro , am inchiriat camere la Calimanesti_Caciulata . ............................ in secunda parte La Întrunirea Moto-veteranilor ( eu nu fac fac parte din acest grup si nu am participat la discutii ) , s-a dezbătut ... s-au contrariat s-au impacat si pana la urma dupa o petrecere de nota maxima spre seara de sâmbătă , toată lumea a plecat mai apoi catre case cu satisfacția unei frumoase întâlniri . .....
  22. Chiar daca mi-am propus sa nu mai postez pe acest forum ... ne vedem mâine .De ziua copilului vin la Calimanesti si cu cei trei moto-juniori ai mei . Astazi fac un pic de enduro cu moto-coasa prin ierboasa ...
  23. Luati legatura si cu cei de la Strandul Termal din padure unde au 160 de locuri , nu sunt ocupate si costa numai 30 de lei de persoana cazarea la care s eadauga 20 de lei /zi accesul la bazin unde intri si iesi de cate ori vrei tel 0250 750 992. Mai sunt si alte pensiuni sau hoteluri la o suta de metri de Aqua Park . ... sau avem un stabiliment aici , cu sala de conferinte si strand propriu la o distanta de aproximativ 300 metri de Aqua Park Cozia
  24. Chiar daca mi-am propus sa nu mai postez pe acest forum Motoveteranii totusi imi calc pe suflet si intervin . Acest week-end l-am petrecut cu familia mea ( incluzand si cei patru nepoti aspiranti moto ) la Cozia-Caciulata . Cazare la preturi de nimic la numai un gard despartire de Aqua Park . Mai incolo , am fost la Strandul din padure si iata ce va ofera : 100 lei doua persoane cu intrare gratuita la strandul termal . Totasl 160 de locuri . Este la aproxiamativ 500 metri de Aqua Park Cozia . Mai sunt si alte oferte la pret de tranzitie . Poate , poate ma hotarasc sa vin si eu cu toate ca mi s-a scarbit de atatea grosalanii , marlanii si multe altele .
×
×
  • Creează O Nouă...