Mergi la conţinut

Despre Excluderi Si Renuntari


bogdan_harea

Recommended Posts

Noi am format un Club al Motoveteranilor.

Suntem ,de fapt, un grup de prieteni.Ne face placere sa ne intalnim si sa stam de vorba.

Ca unul merge mai mult , iar altul mai putin, nu conteaza.Nu ne tinem unul altuia evidenta.

Ca unul este mai tanar , iar altul mai batran , iarasi nu are relevanta.

Exista doua categorii in cadrul clubului, una de membru si alta de simpatizant.Cei mai tineri sunt la simpatizanti.

Cu siguranta nu putem sa placem tuturor, nici eu , nici tu, dar ne acceptam asa cum suntem.

Sefi, nu avem, contrar parerii tale sau a altora.Fiecare actiune in parte ,are seful ei.

Harea este un coleg al nostru, mai saritor decat altii, dar asta nu inseamna ca este sef.

Cat despre reguli, cele pe care le enumeri tu, parca sunt extrase din Codul Motoveteranilor.

Insemnul nostru este sigla Clubului.

Personal si mie imi placeau tresele, mai ales ca erau o creatie comuna a mai multora dintre noi, chiar daca altii le-au catalogat ca drept numere de camere de hotel.

Fiecare intalnire a noastra este o reeditare a intalnirii de la Slanic(sau Tismana,sau Moeciu sau oricare alta)

Ne intalnim pentru ca ne place.

Ne place sa mergem cu motorul si ne place sa ne vedem.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen chiar nu intelege esenta democratiei. Clubul e fost format prin adeziunea libera a multor zeci de membrii. Codul a fost dezbatut si intors pe toate fetele si votat de aceleesi zeci de membrii. Afimatiile lui Galen sunt practic citate din Cod in esenta cu mici variatiuni de forma nu de fond. Acum daca el are o parere si nimeni nu i se alatura inseamna ca noi gresim? Sau el bate la poarta straina. Galen tu vrei sa intorci demacratia pe dos. Cel mai deranjant dpmdv, este stilul identic cu al lui Don Qilote facad mereu apel la cinste si corectitudine, onoare, ca si cand membrii Clubului ar fi infractori. Galen, te rog, daca tu stii lucruri care noua ne scapa, minciuni sau fapte reprobabile despre oricare dintre noi spune-le direct in fata ca sa lamurim o data pt totdeauna cu cine stam de vorba. Daca nu taci si nu mai pomeni vorbe mari doar pt ca-ti place sa te auzi vorbind. Chiar nu am inteles cand mi-ai citat numele daca ma acuzi de ceva. Am spus-o de multe ori in cadrul intalnirilor noastre de Club, nu avem sef si in momentul in care Clubul va avea un sef, pe mine nu ma mai intereseaza. Angi este simpatizant. Niciodata nu a dorit sa fie altceva, iar despre stergerea unui topic habar nu am. Cu Nicon am avut o discutie telefonica la nervi si atat. Poate in viata asta o sa am ocazia sa lamuresc ce este de lamurit cu Nicon, dar mai mult nu am ce face sau a-mi reprosa. Pt stiinta ta acum, pana la Sacelu, seful nostru este Ivan. Daca ai nelamuriri sau reclamatii ai face bine sa iei intai legatura cu el, si abia dupa aceea cu noi, iar daca Codul are un articol neinteles iti recomand o discutie cu Toni.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cutia pandorei se va deschide probabil mereu ....

1. ....................... Adica membri trebuie sa aiba 20 de ani de carnet si experienta moto concreta (ani de motociclism activ)cit considera ei in virtutea bunului simt suficient ca sa pretinda apartenenta la organizatie.

Opinia mea a fost si atunci ca e decent sa ai minimum 10 ani de motociclism activ ca sa te poti numi veteran .

2. S-a decis renuntarea la trese, ....

3. Fiecare dintre noi are dreptul sa se afilieze organizatiei care il reprezinta, ideile mele fiind minoritare a fost decent sa ma retrag. Nu ma asteptam insa sa fiu insultat in termeni de mahala.

4. Asa ca propun tuturor celor care gindesc similar sa aiba curajul ....... Adica o organizatie de veterani cu veterani si pentru veterani

5. Am considerat probabil o vreme ca am pretentii excesive, dar constat ca multa lume s-a saturat de impostori si de sefi mascati .... Eu respect pe toata lumea "By default' pina ma lamuresc. De ce ati "camuflat:" topicul pornit de userul Nicon domnule...? Era oare o napirca in paradis ? primesc mereu mesaje gen "pro bike miss you" dar cui apartine forumul asta? Si cine v-a dat dreptul sa stergeti topicuri concludente?

6. Personal ma implic doar pentru ca mi-au placut primele doua intruniri de la Tismana si pentru ca va respect pe majoritatea dintre voi. Va astept sa reinviem AMOVERO dar cu criteriile de selectie si regulile care sa ne fereasca pentru totdeuna de sefi intriganti si de impostori, care au fost mereu si in orice organizatie cozile de topor ale primilor.

7. Nu vad nici o problema ca sa existe n organizatii de veterani, dar fara izolare si monopol. Avem destui sefi in statul asta nu ne lipsesc si altii in momentele noastre de destindere. In fond tot ce doresc eu e sa ma intilnesc cu veteranii reali, ceea ce am facut si voi face oricum.

Daca tot m-ati provocat sa deschid cutia pandorei, cam asta e adevarul meu.

Intrebarea mea este :

cu ce drept a-ti solicitat eliminarea postarilor mele inclusiv a topicurilor .

stau si ma intreb . iarasi stau si ma intreb si nu ajung la un raspuns intelept in ceea ce va priveste.

cumva va vedeti profesori , iar noi ceilalti elevi ?

sunteti jalnici domnilor .

PS

Nu imi este necesar niciun raspuns

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea mea este :

cu ce drept a-ti solicitat eliminarea postarilor mele inclusiv a topicurilor .

stau si ma intreb . iarasi stau si ma intreb si nu ajung la un raspuns intelept in ceea ce va priveste.

cumva va vedeti profesori , iar noi ceilalti elevi ?

sunteti jalnici domnilor .

PS

Nu imi este necesar niciun raspuns

EU AM UNIT TOPICURILE si nu numai pe acestea!

Nu s-a sters nici o postare, toate se regasesc aici!

Decizia mi-a apartinut si am facut putina ordine.

Pentru cine nu stie:

Sunt moderator pe acesta sectiune!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Initiativa de a numi un moderator a fost si pt a face ordine printre topicuri si postari. Nu numai ale lui Nicon. Asta dupa ce multi prieteni motociclisti nemembrii ai Clubului, dar care urmareau discutiile de pe Pro-bike, ne-au arata ceeace stiam si noi, cat de bulibasit se vedea din exterior activitatea forumului la sectiunea Motoveterani. Prea multe moderatorul nu mai putea face, dar macar a incercat, asta dupa ce a si anuntat pe forum ca o va face. Deci nu era o noutate si nici suparare prea mare. Nu cred ca mutarea unor interventii a scazut sau anulat ceva din mesaj, ba din contra atata timp cat le-a pus acolo unde le este locul. Inca o data atat cat a putut. Evident nu este vorba de rea vointa din partea nimanui, ci doar lipsa rutinei cu modul de abordare a discutiilor pe un forum public, pt ca la final sa se mai inteleaga ceva din el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Harea nu face altceva decat sa ajute. Pe mine m-a ajutat si pe multi altii, fara bani, fara pretentii. Mi se pare o mizerie sa te iei de acest om.

Enduristul aka Dan F650 este motoveteran cu vechime si un membru al clubului care se implica trup si suflet in acest club.

Eu sunt unul din membri simpatizanti ai acestui club. Pe toti baietii/veteranii din Bucuresti, Ivan si inca unu-doi ii consider prietenii mei.

Am sustinut cu tarie regula de 20 de ani pentru veterani, chiar daca asta ma indeparta pe mine de "titlul" de veteran. Nu ma intereseaza acest titlu sub nicio forma. Doresc doar sa ma vad din cand in cand cu o parte din veteranii pe care ii consider prieteni, la fel cum ma mai vad si cu transalpistii pe care deasemenea ii consider prieteni.

Acest Galen vine in "casa" noastra si arunca cu rahat. Cum de i se permite un asemenea gest? Este un om care vine aici in incercarea de a ne destrama si de a fura membri pentru organizatia lui care numara 1 membru sau maxim 2.

Radu, daca acest individ mai vine aici sa faca scandal, poate ar trebui sa incepi sa-ti faci "meseria", stii tu... Ca de fapt pentru astfel de personaje ne-am dat seama ca avem nevoie de un moderator din clubul nostru.

ps- pentru cine nu stie, eu sunt Angi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen in continuare jignesti prin ricoseu. Metoda brevetata de don Qilote. Motoveterani reali, sef de profesie, impostori, tipi fara legatura cu miscarea moto, injustitie, ai explicatii pt ele cu nume si fapte concrete? Cu Nicon as fi preferat sa vorbesc intre patru ochi, dar daca tot s-a facut referire la episodul repectiv scriu aici. Personal m-a deranjat enorm atitudinea lui legata de numirea moderatorului acuzandu-ne de lipsa transparentei, rea vointa si dictatura asta dupa ce cu numai cateva saptamani inainte exact eceleasi persoane acuzate au fost singurele care l-au ajuta in actiunea caritabila pe care a initiat-o. Asta a fost motivul pt care nu m-am putut stapani la telefon. Scuzele o sa i le prezint cu prima intalnire si sper ca vor fi reciproce.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce deranjeaza aici este faptul ca suntem uniti, ca ceea ce se intampla pe forumul vecin, la sectiunea Motoveterani, nu ne intereseaza.

Faptul ca dincolo totul a cazut in derizoriu, trebuie ca si aici, unde lucrurile decurg civilizat, sa fie murdarit.

Cine a dorit sa faca parte din acest club, a aderat aici de buna voie.

Aici nu sunt sefi, sau pseudo sefi, nimeni nu vrea diplome.

Respectul se castiga, nu se impune!

Va recomand la toti sa evitati jignirile pentru a nu fi nevoit sa folosesc uneltele de moderare!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam atit. Ii astept pe veteranii reali sa pornim UNAMOVE daca ne vom stringe suficienti si daca o organizatie REALA de veterani REALI, fara favoritisme si exceptii se va dovedi necesara. Daca nu, in Romania s-a dovedit si rasdovedit ca lucrurile pot merge si asa.

Asteapta-i!

Cand stima de sine este scazuta, oamenii se asteapta sa fie inselati, calcati in picioare, desconsiderati de cei din jur. Aceasta stare deschide drumul catre victimizare. Cei ce se asteapta la ce e mai rau atrag raul si de obicei, sufera de pe urma lui. Pentru a se apara, ei se ascund in spatele unui zid de neincredere si se afunda intr-o stare ingrozitoare de singuratate si izolare. Astfel, despartiti de ceilati oameni devin apatici, indiferenti fata de ei insisi si fata de cei din jur. Le e greu sa vada, sa auda, sa gandeasca clar si, prin urmare, au tendinta de a-i abuza si a-i devaloriza pe cei din jur. Oamenii care trec prin astfel de stari ridica ziduri dupa care se ascund, apoi se apara negand ca fac asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen, de ce nu incerci tu sa faci prozelitism si sa furi membri pentru UNAMOVE-ul tau pe site-ul HD sau pe la intalnirile cluburilor?

Cred ca cei de la MadDogs, de exemplu sau Timisoara Bikers vor privi cu maxima atentie si vor fi incantati sa te asculte...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va cunosc de cativa ani cat de cat pe toti sau aproape pe toti. Cand am cerut permisiunea sa ma alatur voua la Slanic Prahova am primit acceptul lui Kato si am indraznit sa vin si eu ca simplu Observator. M-am gandit, ca sunt oameni de seama mea sau mai in varsta, de la care am ce sa invat, experienta de viata, tehnice si povesti frumoase...A fost foarte frumos, m-am simtit bine. Nu m-am bagat la poza de grup (din bun simt), asa cum nu am facut-o la nici o intalnire din cele trei unde am fost prezent. Nu m-am amestecat in dicutiile privind organizarea Clubului. E neplacut sa vezi ca oameni ce au stat odata la aceeasi masa, sunt prieteni vechi si parea ca se simt bine, acum se dusmanesc si isi arunca cuvinte grele. Motivul posibil... orgoliile !? Nu am calitatea de motoveteran, dar ce mai conteaza din moment ce ma simt bine langa voi si ma intalnesc cu placere cu fiecare dintre dvs ? Cu totii suntem motociclisti, mai meseriasi sau mai putin, nimeni nu duce pe nimeni in spate, fiecare merge pe barba lui, pe riscul lui...cu scula proprie, dar cred ca atata timp cat exista bun simt si respect putem sta la aceeasi masa cu toii. I-a stat vreunuia mancarea sau spritul in gat la Slanic, la Tismana 1 sau 2 ca eu personal eram la aceeasi masa ? Cred ca nu, ca se auzea deja... Vedeti voi...fiecare in parte are stima mea si Galen si Bogdan si Dan Nastase, in masura in care ma respecta la randul lor. Fiecare e un om deosebit in felul lui, placut, ii cunosc cat de cat pe fiecare si sincer ma doare cand vad atacuri uneori cu ura, indreptate catre oricare dintre ei. Nu aveti ce imparti unii cu altii, decat drumul si eventual o coaja de paine, un sfat sau o gura de cafea la un popas. De ce atatea vorbe, de ce atata incrancenare...? Oameni buni, hai sa ne revenim, hai sa uitam toate relele, fiecare sa se organizeze cum doreste, dar o data pe an ne putem intalni cu totii sa ne spunem o vorba buna privindu-ne in ochi fara rusine. Lasati-le naibii de trese, grade, functii si deveniti iarasi ce ati fost odata, doar motociclisti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen

Posibilitatea de a judeca un membru sau simpatizant al acestui club este numai al celor care participa activ la adunari si sunt in cunostinta de cauza.Absenta ta din ultimii 2 ani te lipseste de aceasta posibilitate.

Participand la Sacelu iti vei demonstra adevaratele bune intentii. Te asteptam.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen, de ce nu incerci tu sa faci prozelitism si sa furi membri pentru UNAMOVE-ul tau pe site-ul HD sau pe la intalnirile cluburilor?

Cred ca cei de la MadDogs, de exemplu sau Timisoara Bikers vor privi cu maxima atentie si vor fi incantati sa te asculte...

Sa-l asculte sau sa-l intrebe de sanatate?Asa mai indeaproape.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asteapta-i!

Cand stima de sine este scazuta, oamenii se asteapta sa fie inselati, calcati in picioare, desconsiderati de cei din jur. Aceasta stare deschide drumul catre victimizare. Cei ce se asteapta la ce e mai rau atrag raul si de obicei, sufera de pe urma lui. Pentru a se apara, ei se ascund in spatele unui zid de neincredere si se afunda intr-o stare ingrozitoare de singuratate si izolare. Astfel, despartiti de ceilati oameni devin apatici, indiferenti fata de ei insisi si fata de cei din jur. Le e greu sa vada, sa auda, sa gandeasca clar si, prin urmare, au tendinta de a-i abuza si a-i devaloriza pe cei din jur. Oamenii care trec prin astfel de stari ridica ziduri dupa care se ascund, apoi se apara negand ca fac asta.

Frumos text si plin de sens.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se zice bine ca virtualul e periculos. Si ca somnul "ratiunii" naste monstri.

Imi amintesc de zicala cu piatra nebunul si 100 de intelepti.

Si periodic personajele ce dau viata acestor roluri, se schimba.

Eu remarc o "incrincenare " mare precum si faptul ca nu exista pozitii comune. Ba dimpotriva pare ca se adaceste o stare conflictuala.

Din experienta mea limitata - de ce se incearca " convingerea" taberelor ? E clar ca sunt pareri/caractere/atitudini ireductibile.

Am mai scris odata - daca e pe partea personala . PM-ul e sfant, daca nu , concret ce se "imparte"?

Spun asta pentru ca nu vad o "masa rotunda" cu toti care nu se inghit , masa la care sa se bea bere si sa intinda maini. Si daca s-ar intampla nu va tine ,nu e clara perspectiva diferita total ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest Galen vine in "casa" noastra si arunca cu rahat. Cum de i se permite un asemenea gest? Este un om care vine aici in incercarea de a ne destrama si de a fura membri pentru organizatia lui care numara 1 membru sau maxim 2.

Radu, daca acest individ mai vine aici sa faca scandal, poate ar trebui sa incepi sa-ti faci "meseria", stii tu... Ca de fapt pentru astfel de personaje ne-am dat seama ca avem nevoie de un moderator din clubul nostru.

Fii sigur ca Ducu citeste si analizeaza toate postarile de pe aceasta sectiune.

Nu era nevoie sa “stimulezi” un raspuns si o decizie din partea lui care sa-ti fie favorabile.

Replica a venit si este chiar eleganta (chiar daca personal am unele amendamente la aceasta mica filozofie, care intr-un anumit fel ne priveste pe toti).

Sper ca nu te asteptai sa-i taie... :giljotiini: lui Galen.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fii sigur ca Ducu citeste si analizeaza toate postarile de pe aceasta sectiune.

Nu era nevoie sa “stimulezi” un raspuns si o decizie din partea lui care sa-ti fie favorabile.

Replica a venit si este chiar eleganta (chiar daca personal am unele amendamente la aceasta mica filozofie, care intr-un anumit fel ne priveste pe toti).

Sper ca nu te asteptai sa-i taie... :giljotiini: lui Galen.

Exista un PM care tot circula printre membri clubului in care se spun chestii mult mai dure la adresa intrusului, chestii care aici nu apar,. Cu tot respectul iti spun ca te bagi si tu in seama in totala necunostinta de cauza. Mai bine fii intelept si nu te mai baga undeva unde nu sti cu ce linguri se mananca. S-au mai fript si altii care se bagau unde nu le fierbea oala. Asta nu inseamna ca nu ai voie sa vorbesti, dar vorbeste despre ceva de care esti sigur. Altfel, tu cazi de prost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E amuzanta pozitia mea aici, un veteran intrus pe un topic de veterani . Cred ca am spus ce am avut de spus. Adaug doar ca Bucurestiul asta a fost si a ramas un amalgam ciudat. Oameni de o calitate exceptionala amestecati cu.... in fine cu cei care isi schimba numele dar nu si naravul si cu care in mod normal cu un pic de solidaritate din partea celorlalti nu ar fi trebuit sa am vreodata de-a face. Si cred ca nici majoritatea dintre voi.

De ce ti-ai schimbat userul Angi? Angelo Niculescu parca te cheama impostorule. Fii pe pace, eu nu am sa retin numele asta. Stau acum si analizez la ce bun? Sa nu afle cei de la BMW- camp cam cu ce fel de "veteran" au de-a face? E drept ca mina intinsa fara o poveste nu capata. Dezgustator! Cam asa ginditi astia ca tine zigzagurile prin viata asta. E o lectie de contact cu realitatea si pentru mine. Din cauza ta si a altor citiva de teapa ta eu, Nicon si altii se vor intilni separat. Marete realizari la o virsta frageda, felicitari!

Nu astept pe nimeni pe topicul UNAMOVE de pe forumul national. Il donez insa oricaror veterani statutari care doresc sa se implice in nasterea unei organizatii reale de motoveterani pentru motoveterani. Asta pentru ca acum citiva ani niste motoveterani au vrut sa se intilneasca si sa socializeze . Impotriva nimanui. si nu e tirziu sa reia de data asta cu temele facute.

Acestora le doresc sarbatori linistite! Deasemenea si lui Nicon!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am acum nici starea si nici puterea sa incerc sa aduc o esarfa alba intre noi, adica cei care citim si ne dorim sa fim impreuna, la o bere, la un gind bun, sau doar sa fim sub acelasi acoperis pentru citeva ore.

Galen, Angi, K-10, Foxbat, Ivan, Dan...si toti cei care ne gasim online sau citim aici, hai sa facem un mic efort, sa lasam orgoliile, sa lasam gindurile marete si dorinta de afirmare deoparte si sa ne vedem la Sacelu, sa discutam ca niste barbati ce vreau sa cred ca sintem si sa punem tara la cale la umbra motocicletelor, nu pe dunga tastelor. Va rog din suflet asta, n-are rost sa umblam mereu la cutiuta Pandorei, mai bine destupam o sticla de vin si vorbim in cunostinta de cauza la locul faptei si cu obiectul de studiu alaturi. :drinks:

L.E. - il rog pe Ducu sa-si faca datoria pentru care a fost ales, si contrar discutiilor si birfelor, sa faca ordine aici si sa cearna ce contravine Codului nostru, chiar daca cele scrise pe linga, sint operele mele sau ale altor useri! Democratia trebuie uneori impusa, cu riscul de a nu fi pe placul tuturor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...