Mergi la conţinut

Intrunirea Clubului Motoveteranilor - Călimănești 2017


mmarex

Recommended Posts

Sunt de acord cu Dan, in privinta negocierilor. Cred ca sigur putem obtine ceva procente. Incercarea moarte n-are. 

Maine depun avansul pentru o camera Silviu (ytu60)

Cu cat ne grabim cu avansul si ne strangem mai multi, este un argument in plus pentru negociere

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Speranta moare ultima. 30 camere sunt nimic pt ei. Au 900 camere cu grad de ocupare peste 90% pe tot parcursul anului. Cand am fost noi parcarile erau pline, piscinele pline, restaurantul plin. Si era intr-o miercuri in februarie. Si noi am plecat cu mofturi de acasa, da ne-a trecut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 19 ore bogdan_harea a scris:

Te rog frumos sa te urci in masina, sa te duci la Calimanesti si sa faci tot ce crezi ca este necesar. Contractul este la Bujie  factura proforma la Emil Trasculescu, iar banii stransi pana acum la mine.

 

Daca banii de avans sunt stransi poti fi sigur ca ma duc .Daca nu sunt stransi nu am cum pentru ca semnarea contractului se face in momentul achitarii avansului. Daca Bujie are contractul poate il si afisaza aici sa vedem ce scrie in el.Astfel se pot face modificarile necesare.

 

Trebuie sa intelegeti ca avem forta de grup cand negociem ceva. Nu putem sa ne ducem ca mielul la taire la ei si eventual sa ne cerem scuze ca am indraznit sa cerem un discount.Ganditi-va ca sunt agentii de turism prin care poti rezerva la hotelul asta si care iti ofera camera tot la 170 de lei.Va dati seama ca agentia isi ia comision, deci se poate.Nu avem de ce sa fim presati la negocieri pt ca nu sunt ei singura noastra alternativa.Nu am ajuns sa hotaram ceva pe ultima suta de metri iar ei sunt singurii la care am gasit loc.Avem timp berechet sa gasim o locatie sau chiar sa o folosim pe cea a lui Cosmin . 

 

Din cate am inteles de la voi ,astia de la hotel nu vor sa negocieze nimic.Atunci sa se spele pe cap cu hotelul lor.Eu nu cred ca la sfarsitul lui Mai e ocupat 100%.Sigur le raman 30-40de camere libere si daca nu vor sa piarda 10, 20 de lei pe camera preferand sa piarda cel putin 10.000 de lei prin lipsa noastra atunci inseamna ca managerul e un idiot.Dar probabil ca e baiat destept,stie ca ne-a prostit odata si crede ca ne va mai prosti in continuare.Trebuie sa-l fortam,sa-i aratam ca avem alternative si fara ei.O negociere nu inseamna ca te duci acolo si accepti fara ezitare incercarea lor de a obtine maxim. Trebie sa-i propui o suma,sa-l lasi sa se gandeasca iar daca nu accepta sa-i spui ca nu te duci anul asta la ei. Il lasi sa fiarba o luna daca e nevoie si o sa vezi ca te suna el si-ti spune ca accepta reducerea.Si daca prin absurd nu cedeaza ,asta e , mergem in alta parte, nu suntem legati de Calimanesti. Daca ei nu vor sa ne aiba clienti permanenti in fiecare an e pierderea lor.Daca nu vor sa ne respecte e pierderea lor, noi nu trebuie sa ne umilim pentru ca avem o varsta si  demnitate.

 

Ziceai Bogdane ca vom ocupa 30 de camere. Asta inseamna vreo 20 din bucuresti si 10 din provincie. De ce suntem asa putini? Unde sunt inca 20 de familii? Pe vremea cand organiza Ivan eram mai multi si stii de ce? Pentru ca plateam 50-70 de lei camera pe noapte.Oamenii care acum trebuie sa dea dublu sau triplu s-au retras. Vata nu e usoara.Trebuie sa ne pliem pe dorintele tuturor membrilor clubului, sa le aratam respect pentru banii lor.Daca unii isi permit preturi mai mari asta nu inseamna ca toata lumea isi permite.Cei cu dare de mana isi pot sacrifica confortul pentru binele tuturora. Cu ce e mai prejos locatia propusa de Cosmin? E 100 de lei pe noapte,economie de 140 de lei pe weekend, bani care acopera benzina.Nu e o cazere rea, cu conditii mizere sau lipsa de confort.

 

De ce nu se mai fac votari ca anii trecuti? Anul trecut s-a votat o locatie, si s-a mers in alta, la Calimanesti .Si asta pt ca asa au hotarat 2-3 persoane. Atunci s-a spus ca nu mai e timp.Nici acum nu mai e timp?Chiar nu mai conteaza parerea membrilor clubului? Vad ca incet incet un grup de persoane se erijaza in sefi,si parca  mottoul Cubului asta era "Fara Sefi"

 

Putem face o votare intre cele doua locatii? Macar asa sa vedem parerea tuturor...daca mai conteaza parerea tuturor..

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Danute crede-ma, nu am rabdare sa citesc atat. Toate astea trebuiau spuse si votate la sedinta de anul trecut. Mai ai o sansa si anu asta, daca vii, dar, dupa cum pregatesti terenul, parca vad o absenta. Tu oricum ai fost in trecere la ultimile intaniri asa ca "treci" la fapte si lasa gargara. Ai telefoanele tuturor celor implicati in organizare, contacteaza-i si dai drumul. La mine sunt doar banii stransi, ai celor trecuti pe lista, care te asteapta.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bogdane, repet, nu am nici-o problema sa ma duc cu banii la Calimanesti. Dar vreau un singur lucru, daca nu obtin de la ei macar 20 de lei reducere pe noapte , toti cei care au dat avansul sa imi dati acordul sa achit acel avans la locatia propusa de Cosmin.Eu nu ma duc la Calimanesti ca sa faca managerul ala ce vrea el din mine si sa vin inapoi cu coada intre picioare.

 

P.S. -Anul trecut am fost in trecere la Calimanesti dar am fost.La intalnirea de toamna am fost full time (sau ai uitat cine te-a filmat?) Daca te deranjaza pozitia mea fata de pretentiile de la Calimanesti poti sa-mi spui frumos si ma retrag, nu e nevoie sa ma ataci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hadeti sa nu ne distrugem neuronii ramasi inca in vista.

Am inteles  ca s-a discutat  in principiu despre  un a avans pentru 30 de camere. Dintr-o socotela simpla sunt avansuri date pentru 18, si mai sunt doar cateva zile pana la depunerea avansului. Despre ce negociere vorbim?? Proforma este de 3000 de lei si avem 2450 stransi. Haideti prieteni cu avansul si apoi putem vorbii de negocieri. Cu aceasta suma sigur vor putea negocia ei...dar  in sus.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 15 ore ytu60 a scris:

...si mai sunt doar cateva zile pana la depunerea avansului.[...] Haideti prieteni cu avansul si apoi putem vorbii de negocieri. 

 

 

Aduc si eu 200 de lei cand ne intalnim sa mergem cu avansul. Doar sa ma anuntati.

acum 16 ore bogdan_harea a scris:

Nu vorbi cu mine. Nu sunt organizator.

 

Daca tu ai strans banii de avans in cont esti mai organizator decat ceilalti care nu au facut decat sa se duca si sa ingenuncheze in fata managerului de la Cozia. Organizatori au fost anii trecuti cand oamenii obtineau preturi bune la camere.

Sunt curios cati o sa fim anul asta cu minunata organizare. Sunt doar 18 avansuri date si cu mine 19 in curand. Daca avem noroc cred ca o sa fim 25 de familii la Calimanesti.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dane!!!văd ca începi ca alții sa ataci !!!așa cum s-a căzut de acord aceasta locație va fi permanenta!!!ca toate celelalte ale altor grupuri!!!!Nu văd de ce in fiecare an apar astfel de discuții! !!!prezenta nu este obligatorie!!!cine vrea sa vina vine și gata!!!astea sint condițiile! !!!!cine nu-si permite sa vina din punct de vedere financiar e treaba lor!!!360 de zile pot strânge bani pt aceasta intilnire!!!și cam atât! !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 16 ore adrian radu -bujie a scris:

...așa cum s-a căzut de acord aceasta locație va fi permanenta!!!ca toate celelalte ale altor grupuri!!!!Nu văd de ce in fiecare an apar astfel de discuții! !!!prezenta nu este obligatorie!!!cine vrea sa vina vine și gata!!!astea sint condițiile! !!!!cine nu-si permite sa vina din punct de vedere financiar e treaba lor!!!360 de zile pot strânge bani pt aceasta intilnire!!!și cam atât! !!

 

Mi-am permis sa va reamintesc cate ceva din ceea ce s-a discutat anul trecut:

 

Rezumatul sedintei Clubului Motoveteranilor

Calimanesti - 04.06.2016

 

...

8. Stabilirea datei si zonei de desfasurare a intrunirii 2017:

Prin votul majoritatii membrilor prezenti, s-a stabilit ca Adunarea Membrilor C.M. va avea loc in ultimul weekend integral din luna mai (26 – 28.05.2017) in aceeasi locatie (Calimanesti)

  • organizatori autopropusi: Radu Adrian (Bujie), Radu Fanel (stefan45), Emil Trasculescu

  • data limita pentru strangerea avansului: 01.03.2017

S-a stabilt ca locatie Calimanestiul nu si acelasi hotel; sunt destule posibilitati de cazare in stati

unile Calimanesti-Caciulata si nu ar fi rau daca s-ar cere si alte oferte din zona care sa fie accesibile financiar tuturor participantilor. Eu una renunt bucuroasa la ceva ** din cazare ca sa ma pot intalni cu cat mai multi membri motoveterani; iar la piscinele termale putem merge fara a fi cazati in acelasi complex hotelier.

 

Sper ca, prin aceasta interventie, sa nu ii supar pe organizatori; am vrut sa fie doar o sugestie, astfel incat sa ne vedem intr-un numar cat mai mare! Altfel, riscam sa ne selectam membrii si simpatizantii clubului doar pe criterii financiare si nu cred ca ar fi corect ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 17 ore adrian radu -bujie a scris:

Dane!!!văd ca începi ca alții sa ataci !!!așa cum s-a căzut de acord aceasta locație va fi permanenta!!!ca toate celelalte ale altor grupuri!!!!Nu văd de ce in fiecare an apar astfel de discuții! !!!prezenta nu este obligatorie!!!cine vrea sa vina vine și gata!!!astea sint condițiile! !!!!cine nu-si permite sa vina din punct de vedere financiar e treaba lor!!!360 de zile pot strânge bani pt aceasta intilnire!!!și cam atât! !!

 

Eu atac 2-3 persoane care nu au habar sau nu ii intereseaza sa negocieze un pret.Nu atac restul oamenilor din club.Voi pe ce criterii va numiti organizatori daca tot ceea ce ati facut pana acum a fost sa va duceti pana acolo si sa aflati ca pretul e ca anul trecut si sa-l acceptati cu usurinta? Asta se putea face si prin telefon.Draftul de contract se putea obtine si pe email.

 

Asta nu e o intalnire prieteneasca la care asa cum ai spus " prezenta nu e obligatorie" . Te anunt ca esti intr-o grava eroare. Prezenta e obligatorie ca altfel la a doua lipsa de la apel esti scos din randul membrilor. Sunt oameni care isi doresc sa faca parte din club dar nu-si permit sa dea 170 de lei pe noapte cand in alte locatii banii astia ii ajung pentru doua nopti.Ce facem cu ei ,ii excludem datorita managementului prost? Din cauza mentalitatii asteia ca "strangi un an bani sa mergi la intrunirea anuala" s-a ajuns sa ne imputinam. Nu poti sa stabilesti o locatie permanenta un hotel cu preturile astea.

 

Scuza-ma ca iau apararea oamenilor mai nevoiasi din clubul asta dar nu vreau sa se duca pe apa sambetei toata munca investita atatia ani pentru ca tu nu te pricepi sa negociezi o cazare sau ca Bogdan se incapataneaza sa se cazeze la hotelul asta. Nu vreau sa existe o dezbinare intre bucuresteni si cei din provincie ca vezi doamne bucurestenii isi permit si ii doare-n cot de restul.Voi care va permiteti n-aveti decat sa va cazati la Cozia dar lasati restul sa mearga la 100 de le pe noapte.

 

Stiu sigur ca sunteti multi care ganditi ca mine si va rog sa luati pozitie indiferent daca credeti ca suparati pe cineva.Este democratie inca in club si fiecare are dreptul la opinie.Daca ma lasati sa vorbesc numai eu o sa lasati impresia ca sunteti de acord cu ceilalti si lumea o sa vada in mine oaia neagra a clubului.Singurul caruia nu-i convine si care comenteaza.Si nu ar fi corect.

 

Statiunea Calimanesti-Caciulata , asa cum zicea si Mirela dispune si de alte posibilitati de cazare .Se pot face propuneri si se poate vota. Cui ii este frica de rezultatul votului?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Calimanesti fara Complexul la care s-a discutat este o noutate pt mine. Eu nu am inteles asa din ce s-a spus si votat la sedinta. La avantajele Complexului amintesc: multe camere fara limita de rezervare. Se poate renuta la cateva camere sau se gasesc inca 10-15 camere pe loc chiar ne rezervate. Piscina interioara si exterioara direct din hotel, restaurante profi cu meniu diversificat, rapid si la preturi normale. La orice pensiune trebuie rezervata toata, sau daca mai trebuie cateva camere peste nu se poate. Meniul este limitat si trebuie anuntat inainte pt aprovizionare. Piscine folosibile nu sunt, iar daca pensiunea este mai retrasa si pt tigari trebuie sa te urci pe motor, cu consecintele unui accident, mai nimeni nefiind "0" la alcolemie. Astea fiind zise din Calimanesti se mai califica doar hotel Central. Personal nu i-am trecut pragul, dar pt la anu putem studia terenul. Le reamintesc celor care se vaita acum de preturi ca acum cativa ani se plangeau ca le-a intrat arcul de la pat in cur si nu au putut dormi, manifestand dorinta de confort, care presupune si un cost. Pomana pe care a facut-o Ivan nu cred ca se va mai repeta. Vremurile s-au schimbat si in afara de el nici unul dintre noi nu are relatii personale la manastiri, sindicate, pensiuni. Efortul extraordinar al lui Ivan a fost benefic si mana cereasca pt noi la momentul respectiv, dar acum suntem toti amatori in ale organizarii. Ne straduim, dar mereu este loc de mai bine. Cei dornici de schimbari si inbunatatiri o pot face prin exemplu propriu, implicare si disponibilitate de a se oferi organizator pt 2018. Aminesc ca la prima intalnire de la Calimanesti am rezervat si platit 54 camere. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 20 minute bogdan_harea a scris:

Cei dornici de schimbari si inbunatatiri o pot face prin exemplu propriu, implicare si disponibilitate de a se oferi organizator pt 2018. Aminesc ca la prima intalnire de la Calimanesti am rezervat si platit 54 camere. 

 

Bogdane ,poate il iei in seama si pe un baiat dornic de schimbari care chiar se straduieste si nu-l baga nimeni in seama. Il cheama Cosmin, cred ca v-ati mai intalnit. Ia uite ce zicea el pe prima pagina:

Dragii mei ,

Vin cu o propunere noua.Nu dati cu pietre inca!

http://www.hotelclassromania.ro/#!/page_home

 

Se gaseste la 10 km de manastirea Cozia ... pe drumul catre Sibiu , intersectia DN 7 cu drumul spre Voineasa.

Pensiunea are 46 camere duble si 2 apartamente. Se pot caza 90 persoane fara nici o problema.

Dupa o discutie telefonica cu dl. Danes Radu (administrator) am obtinut pentru cazare cu mic dejun , acces la piscina exterioara, parcare inchisa, internet si sala de fitness un pret de 100 lei / zi / camera.

Mic dejun sambata si duminica , vineri seara cina a la carte.

Pentru masa festiva si distractie sambata seara am discutat de principiu fara nimic concret caci inca nu stiu cati si daca se doreste.Programul restaurantului este pina la ora 24 dar se poate prelungi in functie de dorinta generala.

Se poate organiza masa si in foisorul din curtea locatiei unde se gaseste si un gratar.

Cel mai probabil se poate vorbi de un pachet cu masa , cazare si antren .

 

Acum astept cu interes si parerea domniilor voastre.

acum 20 minute bogdan_harea a scris:

 Aminesc ca la prima intalnire de la Calimanesti am rezervat si platit 54 camere. 

 

Amintesc ca la prima intalnire la Calimanesti ne-am cazat la hotelul Oltul si nu Cozia iar pretul a fost de 110 lei cu min dejun si acces la piscina.

Era si normal ca la asa un pret (multumim Silviu) sa vina multa lume. Sunt curios cati or sa vina acum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pensiunea nu indep[ineste alte cateva conditii. Lipsa piscina interioara si exterioara folosibila, meniu aproape fix, nici o posibilitate de divertisment, Pericolul de a pleca din locatie cu motorul pt a cumpara un pachet de tigari, sau alt maruntis lipra de obicei la receptiile pensiunilor. Chiar daca scriu aici de unul singur, extrim parerile celor care au venit la Nasu si care, de exemplu, vor sa iasa din camera in halat cu o sticla de bere in mana, sa mearga la piscina si sa se intoarca in camera pe jos, sa faca un dus, si sa coboare in restaurant la ce ora vor, sa comande ce vor si sa fie serviti. La pensiune se poate ?

Pt sedinta de anul asta am deja o propunere, organizatori Popescu Dan si Cosmin Salcianu pt 2018 in tr-o locatie pe care sa o votam cu totii. Ma angajez sa nu-i frec la cap, sa nu am pretentii exagerate si-i voi sprijini.. Deocamdata sprijin organizatorii de anul asta Bujie, Fane, Emil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare si o primavara frumoasa va doresc din suflet tuturor celor care aveti suflet de calaret motorizat, ori pasager impatimit de plimbari pe doua, trei sau mai multe roti!

Ma vad nevoit ca in numele astora rasfirati prin tara, care intra rar aici si doar citesc, apoi ma suna...sa vin cu vreo cateva mici precizari, bine puncate de Mirela si Dan.

Nimeni si niciodata nu va aduna bani suficienti in timpul unui an calendaristic pentru o intrunire moto, indiferent ce am vrea noi sa insinuam...banii adunati se duc la un moment dat pe ceva urgent, ceva neprevazut...(si vei ramane la fel ca la inceput, adica lefter)! Orice negociere a unui spatiu de cazare, plus masa, plus alte facilitati pentru un grup mare, se face pornind de la tarifele deja afisate si arhicunoscute! Ori in cazul nostru, nu s-a facut negociere, clar! Nici anul trecut nu s-a facut asa ceva corect, de vreme ce pentru cina festiva ne-am mobilizat ad-hoc si am servit cina festiva prin vecini (mare noroc am avut cu Dan Fotescu, cel care a reusit sa convinga patronul si personalul de la acea terasa ca sa ne serveasca si sa ne acorde atentie, cu toate ca s-a vazut clar ca au fost depasiti de situatie si nu toata lumea a avut un loc pe scaun, la o masa oarecare). Nu discut tarifele si nici meniul, servirea, muzica, etc...e bine ca s-a rezolvat intrun fel sa fim la un loc si sa ne putem bucura de revedere. Dar, daca anul trecut a fost cum a fost, anul asta sper ca am invatat din greselile anilor trecuti si avem timp si resurse incat sa reparam greslile trecutului. Haideti sa negociem un tarif omenesc pentru majoritatea membrilor clubului (vorbesc de cazare), la care sa putem plusa in caz de nevoie cu acces la piscina, mic dejun inclus, etc, in functie de numarul inscrisilor pe lista (deci acei 170 lei tarif maximal sa includa piscina, micul dejun si masaj oltenesc, daca cineva asta isi doreste!). Sa nu uitam iarasi de cina festiva, incat sa nu fim nevoiti sa improvizam pe moment si sa acceptam silit ce gasim atunci! Pentru asta propun comisiei care se ocupa de incheierea contractului sa ia in calcul acest aspect, plus accesul la o sala de sedinte pentru o ora, doua, sambata, ca sa punem tara la cale. Tarifele negociate (clar sa fie ceva mai mici decat ofera orice agentie de voiaj, ori tarifele afisate la intrare in complex nonstop), iar pentru cei stramtorati sa fie gasite cateva alternative, acolo, ori in zona apropiata (fara sa fie nevoie de contract, fiind nevoie de putine locuri, fara pretentii, fara acces piscina sau mic dejun inclus). In felul acesta multumim si saracu' si bogatu'...iar la cina festiva sa putem servi fiecare ce vrea (sau meniu fix, la pret decent), plus macar o statie de amplificare si boxe la dispozitia noastra, fara limita unei ore de stingere! Nu-i imposibil, trebuie doar sa cerem, fiindca suntem multi, suntem o forta si banii astia sunt sigur ca nu-i castiga ei asa, doar oferind soare si apa termala! Haideti sa lungim putin perioada de strangere a avansului, timp in care bombardati-i cu telefoane (organizatorii). Voi incerca si io sa ajung pe-acolo si sa incerc o discutie cu reprezentantul complexului si eventual prin zona apropiata discutii cu patroni de pensiuni. Nu pot promite o data anume, dar sigur voi ajunge si voi incerca abordarea acestei probleme. Sper sa o gasesc deja abordata, incat doar sa punctez anumite aspecte fara sa ma bag peste comisia de negociere, deja stabilita. Fiti ingaduitori cu cei care nu va apreciaza efortul, fiindca uneori nu se poate, alteori nu se stie cum, iar de cele mai multe ori nu se stie se se abordeze un anumit aspect, o clauza sau mici amanunte! Sa ne revedem intregi si sanatosi, frati motorizati!:drinks:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 37 minute bogdan_harea a scris:

 Pericolul de a pleca din locatie cu motorul pt a cumpara un pachet de tigari, sau alt maruntis lipra de obicei la receptiile pensiunilor. Chiar daca scriu aici de unul singur, extrim parerile celor care au venit la Nasu

 

1.ca sa vezi, exista un Petrom langa Pensiune, or avea tigari?http://www.hotelclassromania.ro/#!/page_mail

 

2.Cam cati au fost cei de la Nasu ? 4-5 ? Pentru cativa oameni comozi bagam mana in buzunarul altora.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica...sa-nteleg ca acei care fumeaza si raman fara tigari constituie o mare majoritate, demna de luat in calcul (la care trebuie sa ne gandim serios, sa nu greseasca cumva si sa plece bauti cu motorul dupa tigari!)...si pusi in fata interesului comun al marii majoritati, cei care vor costuri decente si conditii omenesti fara sa fie nevoiti sa rupa punga si sa-si ia de la gura pentru doua nopti de cazare si o cina festiva in compania prietenilor?! Atunci sa fiu scuzat, nu avem conceptii comune, sau viziuni obiective! Imi cer scuze pentru cei ramasi fara tigari (au uitat pur si simplu oamenii ca sunt fumatori, ori n-au mai avut loc in bagaje de doua-trei pachete de tutun) si vor fi nevoiti sa ne suporte compania intro carciuma in care nu pot fuma, ori nu gasesc tigari... Stiti cati m-au sunat in ultimele doua-trei zile?! Exact atatia care daca nu vor veni, intrunirea sa ajunga doar o revedere "a la Nasu!"...

Nu-s purtator de cuvant, nu-s liderul lor, dar oamenii au observat discrepante in gandire si abordare diferita a subiectului preturi si tarife! Coborati stafeta si reveniti cu picioarele pe pamant, suntem un popr sarac si noi facem parte din popor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e obligatoriu sa ne cazam toti in acelasi loc. Oricum cei care vor sta la Cozia nu vor fi afectati pt. ca pretul pt. o camera sau pt. 40 de camere e acelasi.

Important e sa ne vedem la sedinta, ca apoi oricum se fac bisericute si fiecare socializeaza cu cei mai apropiati.

 

1 hour ago ivan_pedala a scris:

Voi incerca si io sa ajung pe-acolo si sa incerc o discutie cu reprezentantul complexului si eventual prin zona apropiata discutii cu patroni de pensiuni. Nu pot promite o data anume, dar sigur voi ajunge

 

Daca mergi zi-mi si mie si ne intalnim acolo. Deja mi s-a urat de Cozia si vreau o alternativa mai ieftina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa n-o mai lungim, vreau un cont unde sa pot vira banii noilor organizatori, sau sa vina unul dintre ei sa-i predau. Eu nu am strans decat banii si am sustinut organizatorii care s-au oferit voluntar anul trecut. Bafta si hai cu primavera ca s-au incins spiritele si ne trebuie relaxare pe doo roti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Presupunand ca cei care ti-au dat banii de avans sunt de acord sa stea la Cozia nu vad de ce nu ii achiti ca avans celor de acolo. Contul trebuie sa apara pe contractul care spui ca il are Bujie.

De asemenea cei care vor sa stea la Cozia si inca nu au dat avans pot ,in cazul in care nu le va conveni varianta pe care o vor gasi "noii organizatori" sa isi rezerve singuri direct la hotel si sa plateasca in cont.Oricum pretul va fi acelasi. Plus ca e posibil sa nu gasim mai ieftin sau nu suficient de ieftin incat sa merite sa stam separati si atunci venim si noi la Cozia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiind ca discutam ca niste oameni intregi, macar ca forma, la cap, sper ca aceste discutii sa nu degenereze in conflicte! Mai sper in intelepciunea fiecaruia de a gandi si pentru cel de langa el, care inca nu si-a spus cuvantul din diverse motive...dar are un cuvant de spus! Asa cum spune si Dan, e posibil ca variantele "ajutatoare" sa fie limitate sau chiar lipsa, iar diferentele de pret sa nu merite efortul de a ne separa...dar trebuie musai incercat, fiindca stim toti, incercarea moarte n-are! Ma pun si in pielea celor care s-au oferit sa organizeze si vreau sa le dau dreptate in privinta lipsei de deschidere spre negociere a managerului...dar, merita sa incercam orice varianta viabila, fiindca nu mi se pare normal sa ne consideram legati de acel hotel doar pentru facilitatea pe care ne-o ofera aquaparcul. Stim ca in zona mai exista locuri cu bazine si apa termala, cu piscine interioare, cu stranduri...si putem incerca variantele respective. Propunerea pentru intrunirea din acest an a fost localitatea, nu neaparat si hotelul. Iar pentru cei care isi permit si vor, este chiar oportun sa beneficieze de facilitatile oferite. Cei mai putin potenti financiar, care poate nici nu au chef de balaceala, nu trebuie sa suporte cheltuieli in plus pentru servicii neutilizate. Decenta ar trebui sa ne caracterizeze pe toti si sa incercam sa impacam toate spiritele. Haide, primavara frumoasa si negocieri de succes sa avem!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de balaceala. In weekend e dezastru. Pe langa cei din sutele de camere de la hoteluri mai vin si de prin imprejurimi ca la strand.E atat de multa lume ca nu poti sa te bucuri prea tare de bazine. In plus e harmalaie mare ,cozi imense la bere si in plus mai e si 25 de lei de persoana intrarea(50 pt cuplu).Daca vrei sa iesi si sa revii mai platesti o data. 

Deci o cazare scumpa pt ca esti la botul calului de conditiile descrise mai sus nu se justifica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...